Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay bizim de atarsa 35:))

Askerin Edirne'de sanırım, eski mesajlardan gördüm. Acaba her haftasonu çarşı iznine çıkabiliyor mu? Benim sevgilim oraya gidiyor bu hafta usta birliğine.. Edirne nasıl, rahat mı? Yardımcı olursan çok sevinirim.. :)

Kızlar bilenler yardımcı olabilir mi bana bir konu hakkında..saymaya 365den başladık.. 24 gün izin günlerini de ekleyerek başladık yani.. Sevgilim 1 haftalık dağıtım iznine geldi. İzninin 4.günü bitiyor bu gece. Geleceği gün yani yolda olduğu gün şafağımız tam 305di. Biz şimdi bu izin günlerinde şafaktan düşecek miyiz? Yoksa 305de miyiz hala? Hala çözemedim.. :) yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim..

1 gun izine gelse bile o izinn dusulur.

Vallahii rahatmiss amaa Edirnenin kizlarina cok guzel diyolar bence hic carsi izinine cikarma sen

nişanlım şubatta askere gidecekti ama yer dolu olduğu için gidememişti. şimdi diyorlar ki belki mayısta da gidemeyebilirmiş. Ta ağustosa kalabilirmiş böyle birşey olabilir mi hayırlısıyla bir an önce gidip gelsin istiyorum. bu belirsizlik dshs çok stres yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…