Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Buyuk ihtimal mayista gider agustosa kalmaz bencee o kadar devre kaybi yaptirmazlar

Insallaah canim hayirlisiylaa boyle belirsizlik zpr subatta gitseydi 2 ay asker olurdu amaa kismet canim boyle isler
evet öyle tabi kendisi de böyle diyor birazda stres yapıyor yaşım ilerliyor bir an önce iş bulup yuvamızı kuralım diye böyle aksilikler olunca da bana yansıtıyor

evet öyle tabi kendisi de böyle diyor birazda stres yapıyor yaşım ilerliyor bir an önce iş bulup yuvamızı kuralım diye böyle aksilikler olunca da bana yansıtıyor
Yansir tabi guzelim bizde her sene erteledik her sene. Ama kismetimiz ne zamansa o zaman gitti vardir bunda bi hayirr. Boyle dusunmesi cok guzel bence kimse kolay kolay istemez askere gitmek

Yansir tabi guzelim bizde her sene erteledik her sene. Ama kismetimiz ne zamansa o zaman gitti vardir bunda bi hayirr. Boyle dusunmesi cok guzel bence kimse kolay kolay istemez askere gitmek
ilk başlarda erteliyordu hatta yine dondurmayı düşündü baktı iş yok bari aradan çıksın diyor şimdi peki ne zaman belli olur acaba ki çok soru sordum bende ama içim içimi yiyor düşünmekten

ilk başlarda erteliyordu hatta yine dondurmayı düşündü baktı iş yok bari aradan çıksın diyor şimdi peki ne zaman belli olur acaba ki çok soru sordum bende ama içim içimi yiyor düşünmekten
Dogru hakli askerlik herseye engel. Vallahi canim benim askerim gecen sene mayis donemi gitti onun ki 26sinda aciklanmistii nisanin 26sindaa ama mayista gidicekler bu ay aciklaniyo

Vallahii rahatmiss amaa Edirnenin kizlarina cok guzel diyolar bence hic carsi izinine cikarma sen

Her şehrin kızları güzeldir. Ben sevdiğim insana 8 yıldır güveniyorum, o yüzden bir problem yok. Çarşı iznine çıkarmamak bencillik olur. :) Görüşün için teşekkür ediyorum

Her şehrin kızları güzeldir. Ben sevdiğim insana 8 yıldır güveniyorum, o yüzden bir problem yok. Çarşı iznine çıkarmamak bencillik olur. :) Görüşün için teşekkür ediyorum
Oylemiiii bizim burda bi arkadass vardi da onun sayesinde bizim bünye dee alisti aldatmayaa canim sen guveniyosan sorun yok o zaman :)
Her zaman guzeliimm.

yok canim her hafta degil 15 gunde bir çıkıyor devrecilik var orda ilk zamanlar cok ezecekler üst devreler simdiden kolay gelsin dişini sıksın kendi üst devre olana kadar. Kışları cok soğuk oluyor hep hasta oluyodu benimki. Telefon kullanimi konusunda çok rahat degil canim saklana saklana kullanacak bizim simdi 1 ay kaldi hala cok caktirmadan kullaniyor

Yardımcı olduğun için çok teşekkür ediyorum :)
Tuşlu telefonda mı rahat kullanılamıyor? ya da sadece android mi yasak?
Günde 1 veya 2 kez konuşma şansımız olur mu?
Batıda çarşı izinleri her hafta oluyormuş,burada neden böyle acaba..
Edirnede askerlik gerçekten sıkıntıymış herkes öyle diyor..üzülüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…