- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Buyuk ihtimal mayista gider agustosa kalmaz bencee o kadar devre kaybi yaptirmazlarnişanlım şubatta askere gidecekti ama yer dolu olduğu için gidememişti. şimdi diyorlar ki belki mayısta da gidemeyebilirmiş. Ta ağustosa kalabilirmiş böyle birşey olabilir mi hayırlısıyla bir an önce gidip gelsin istiyorum. bu belirsizlik dshs çok stres yapıyor.
umarım bir an önce gidip gelsin istiyorum artıkBuyuk ihtimal mayista gider agustosa kalmaz bencee o kadar devre kaybi yaptirmazlar
Insallaah canim hayirlisiylaa boyle belirsizlik zpr subatta gitseydi 2 ay asker olurdu amaa kismet canim boyle islerumarım bir an önce gidip gelsin istiyorum artık
evet öyle tabi kendisi de böyle diyor birazda stres yapıyor yaşım ilerliyor bir an önce iş bulup yuvamızı kuralım diye böyle aksilikler olunca da bana yansıtıyorInsallaah canim hayirlisiylaa boyle belirsizlik zpr subatta gitseydi 2 ay asker olurdu amaa kismet canim boyle isler
Yansir tabi guzelim bizde her sene erteledik her sene. Ama kismetimiz ne zamansa o zaman gitti vardir bunda bi hayirr. Boyle dusunmesi cok guzel bence kimse kolay kolay istemez askere gitmekevet öyle tabi kendisi de böyle diyor birazda stres yapıyor yaşım ilerliyor bir an önce iş bulup yuvamızı kuralım diye böyle aksilikler olunca da bana yansıtıyor
ilk başlarda erteliyordu hatta yine dondurmayı düşündü baktı iş yok bari aradan çıksın diyor şimdi peki ne zaman belli olur acaba ki çok soru sordum bende ama içim içimi yiyor düşünmektenYansir tabi guzelim bizde her sene erteledik her sene. Ama kismetimiz ne zamansa o zaman gitti vardir bunda bi hayirr. Boyle dusunmesi cok guzel bence kimse kolay kolay istemez askere gitmek
Dogru hakli askerlik herseye engel. Vallahi canim benim askerim gecen sene mayis donemi gitti onun ki 26sinda aciklanmistii nisanin 26sindaa ama mayista gidicekler bu ay aciklaniyoilk başlarda erteliyordu hatta yine dondurmayı düşündü baktı iş yok bari aradan çıksın diyor şimdi peki ne zaman belli olur acaba ki çok soru sordum bende ama içim içimi yiyor düşünmekten
Vallahii rahatmiss amaa Edirnenin kizlarina cok guzel diyolar bence hic carsi izinine cikarma sen
Oylemiiii bizim burda bi arkadass vardi da onun sayesinde bizim bünye dee alisti aldatmayaa canim sen guveniyosan sorun yok o zaman :)Her şehrin kızları güzeldir. Ben sevdiğim insana 8 yıldır güveniyorum, o yüzden bir problem yok. Çarşı iznine çıkarmamak bencillik olur. :) Görüşün için teşekkür ediyorum
yok canim her hafta degil 15 gunde bir çıkıyor devrecilik var orda ilk zamanlar cok ezecekler üst devreler simdiden kolay gelsinAskerin Edirne'de sanırım, eski mesajlardan gördüm. Acaba her haftasonu çarşı iznine çıkabiliyor mu? Benim sevgilim oraya gidiyor bu hafta usta birliğine.. Edirne nasıl, rahat mı? Yardımcı olursan çok sevinirim.. :)
yok canim her hafta degil 15 gunde bir çıkıyor devrecilik var orda ilk zamanlar cok ezecekler üst devreler simdiden kolay gelsindişini sıksın kendi üst devre olana kadar. Kışları cok soğuk oluyor hep hasta oluyodu benimki. Telefon kullanimi konusunda çok rahat degil canim saklana saklana kullanacak bizim simdi 1 ay kaldi hala cok caktirmadan kullaniyor
❤ Şafağımız 20 ❤
❤ Denizli ❤
Gün yarına yakın, bende sana.
Evettt Damlaaa kuşummm 100leri sayiyodum daha gecenlerdee sabrin sonu mutlulukkkGüle güle 20'ler gelsin 10'lar
Evettt kuşummm 100leri sayiyodum daha gecenlerdee sabrin sonu mutlulukkk
Oyyy yavrusumm insallaah sag saglim gelsindee zaman duruyo bazeen sankiiiAynen öyle minnoşum çok az kaldı bundan sonrası daha da güzel olacak inşallah
Oyyy yavrusumm insallaah sag saglim gelsindee zaman duruyo bazeen sankiii
Şafak 299..askerim yarın sabah diyarbakıra uçuyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?