Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu sabah tekrar yolcu ettim. Şafak 298..En son buraya şafak 322 yazmışım.. Sadece 24 güncük geçmiş. 66 günü geride bıraktık ama sanki ilk defa askere gidiyor gibi ağlayıp durdum.. ne kadar zormuş.. Hiç ikili rakamlara düşemeyecekmişiz gibi hissediyorum. 298 gün nasıl geçer ki..

Allaah kavustursun canim o yolculuklar hayatin en can alici yeridir bende en son izine geldiginde gondericegim zaman cok aglamistim tekrar gonderdigimde 2 ayimiz kalmasina ragmen oda... bende aynisini diyodum en cok bu daki kizlar bilir amaa Rabbime cok sukur ki sabrini en guzel sekilde veriyo.
Rabbim bu mubarek aylardaa sabrimizi bol eylesin benim cok zamanim kalmadi Rabbim sizlerin askerlerine guc kuvvet sizede sabirlar versin.

Aminnnn..Allah sizi de kavuştursun canım benim..Sizin 19 güncük hemen geçiverir,heyecanını tahmin edebiliyorum. :) Gerçekten çok zor şu vedalar.. Bir 4 ay sonra falan izin kullansa mı diye düşünüyoruz ama bilemedik ne yapsa.. şuan 17 gün izni kaldı.. Acaba 10+7 olarak iki kere mi izin kullanabilir yoksa 5+5+7 olarak üç kere mi?

Amiinn canim benimm insallaah Rabbim hepimizi kavustursun. Evett hem heycaan hem zaman gecmiyo gibi geliyo boylee degisik bir his ikimiz icinde. Vallaa canim istedigi kadar kullana bilir o 17 gunu benim askerim usta biligine gitti 5 ay sonra 6 gun geldi sonra 3 ay sonrada 8 gun geldi iceride 3 gun izinimiz kaldi 3 gun erken cikicakk. Yani soyle diyim ne kadar uzun kalirsaa kavusmaniz o kadar kisalir askerim dayana bildigi yere kadar dayandi sonra geldi izinleree biz cok guzel kullandik izinleri sizde oyle yapin o 17 gunu istrr tek seferde kullanirsiniz ister parca parca ama sana tavsiyem 2 yada 3 icerde izin kalsin inan o 3 gun erken gelmesi bile cok iyi oluyo

Teşekkür ediyorum yardımcı olduğun içinSevgilime bazıları en az 10 gün olarak kullanabilirsin demişler. Yani parça parça kullanılmıyor demişler, biz de üzülmüştük. Biz de sizin gibi yapalım. Acaba 6.ayında mı kullansa? Aylarca görüşmeden nasıl durulur bilemiyorum. Daha 2.ayda böyle olduysam.. Doğum günü de yaklaşıyor. Arkadaşlarım "zaten askerde bir şey almana veya yapmana gerek yok" diyorlar ama böyle de içim rahat etmez. Sence neler yapıp veya alıp yollayabilirim?

Her zaman canim. Oylee bise yok yaa oyle olsaydi benim sevdigim kullanamazdi canimm. Bi sekilde duruyosun yaa simdi sen 6 ay dersin ama o kadar dayanamaz belki ne kadar dayanabilirse canimm. Gonderebilecegin tek sey yicek guzelimm ben hep oylee yaptim bizimde yil donumumuz geliyo ama bu siralar kargo kontrol ediliyomus o yuzde askerim gondermemi istemedi. Fotograff gonderr meselaa yani ikinize ozel seylerr olurr yani. Ufacik da olsa bise gondersenn o bile ona yeter oda canimm

Anladım canım benim.. Dediğin gibi yaparım ben de :) 19 gün sonra güzel haberlerini bekliyorum.. buralarda olursun inşallah.. ama ben tek başıma kalacağım burada sanırım senden sonra..:)

Anladım canım benim.. Dediğin gibi yaparım ben de :) 19 gün sonra güzel haberlerini bekliyorum.. buralarda olursun inşallah.. ama ben tek başıma kalacağım burada sanırım senden sonra..:)
Ben hep buralardayimm guzelimm merak etmee :) birakmam yanii bitsin yada bitmesinn olasam bile ozelden yaz ne zaman istersen sıkıntı olmaz :)

Kızlar ne güzel şeyler konuşmuşsunuz vallahi anksiyetem artıyor mesajlarınızı okudum içim ferahladı ne yalan söyliyim şu haberleri okudukça fenalık geçiriyorum nişanlımda askere gidecek bu yaz. Yapım gereği her zaman en kötüsünü düşünürüm kendi kendimin moralini bozar anksiyetemi azdırırım şuan da da o haldeyim nişanlıma çok yansıtmamaya çalışıyorum ama anlıyor içimi dökmeye rahatlamaya ihtiyacım var sizi de üzcem moralinizi bozcam ama hakkınızı helal edin (

Allaah kavustursun canimm.. oncelikee sana sunu soyleyim ne kadar kotu dusunursen basinaa gelir inan bana bak. Ben askere gondermekten cok korkuyodum. Askere gonderdim doguya gitmesindn deli gibi korkuyodum doguya gonderdim ki en doguya yani.. ondan sonra icimi ferah tutmaya basladim cunku zaman kendimi bitirerek gecmicek bu sefer askerimde rahat olmicaak o yuzden kendimi hep sonu iyi olucak diye bitirdim suan safagim 19 zor donemler cok gecirdik ama hep onun elinden tutan ben oldum o yuzdenn sen guclu ol kolay seyler degil. Inan sevginiz daha guclenir daha bagli olursunuz ama hepsi senin elindee. Rabbim hepsini korusunn kimseye kotu seyler gostemesin insallaah

Amin Huzurkokulu cum inşallah bende iyi düşünmeye çalışıyorum inan bana kendimi gmrdüm yazdıklarında gerçekten çok korkuyorum askere göndermeye hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah sizin çok az kalmış maşallah darısı başımıza :)

Insallah canim insallaah hic korkma askerlik hep kotu degil guzel grurlu yanlari cok. Ben asker yareni olmaktan cok gururluyumm biri sorunca gogsumu gere gere asker diyorumm. Birbirimizin kiymetini gercekten cok iyi anladik olgunlastikk. O yuzden her askere giden sehit olcak diye bisey yok once bunu kafandan cikar guzelimm. Rabbim sag saglim aslanlar gibi gittigi gibi donmeyi nasip etsin hepimizee.
Ay aminnn canimm insallaah sizde bu gunleri gorursunuzz :)

İnşaAllah canım benim :* o gidene kadar baya bi gel-gitler yaşicam ama hep aklımda tutcam sözlerini hep iyi düşünmeye uğraşıcam ona da güç vermek istiyorum psikolojik olarak o da kötü hissediyor haliyle bakalım hayırlısıyla gidip gelsinler :* :)

Canım.. Mayısta mı askere gidiyor?
Hiç şimdiden kendini yıpratma.. Bende senin gibi canımı sıkıp durdum gitmeden evvel, keşke son günlerin tadını çıkarsaymışım diyorum şimdi.. Elbet ilk günler çok zor oluyor, ama sesini duydukça çok rahatlayacaksın. Biz de sevdiğimle daha yolun çok çok başındayız. Henüz şafak 298.. düşün.. :) Buralarda ol, beraber şafak sayarız.. :)

V vsincap canım bizim ya Ağustos olacak yada Kasım yada bunların ara dönemi neden belli değil söyleyeyim nişanlım mühendislik son sınıf öğrencisi bu sene mezun olcka haziranda kısmetse tecilini bozdurcak yaştan dolayı da hemen alırlar diyor bakalım bende gündemde haberleri görüyorum askere gideceği geliyor aklıma kendisiyle de konuşuyoruz işte askere gideceğini falan modum düşüyor bide her zaman em kötüsünü düşünür felaket senaryoları yazarım :/ burası gerçekten çok destek oluyor Allah razı olsun herkesten ne zaman moralim bozuk olsa mesajları görünce düzeliyorum şafağımızı beraber sayacağız tabi ben başlardayken siz inşallah yarılmış belkide daha yakın olcak kavuşmanız :) Rabbim hepimizin sevdiceklerini korusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…