Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Istediginn zaman yazabilirsiinn ben safaklarimi burda ki kizlar sayesinde bitirdiimm cok guzeell dostluklar edindimm. Hic bi zaman desteklerini dualarini eksik etmedilerr. O yuzdeen yuregini ferah tutt sevdigin adamin sana ihtiyaci olucakk bu yola el elee girdinizz el elle guclu cikinn bu yoldaaan insallaah canim benimm

Muhtemelen Ağustosta gider Kasım'ı bulmaz diye tahmin ediyorum. En kötüsünü düşünme sakın, yoksa sana zehir olur.. Hem Allah en hayırlı yeri nasip etsin inşallah. Hem de kısa dönem hemencik geçiverir..Doğu'da askerlik zor evet ama ayrı bir rahatlığı da var. Benim abim zamanında en tehlikeli yerde Doğu'da yaptı askerliğini..çatışmalara girdi. Ama burnu kanamadan geldi.. Yani demem o ki, dualarla her şey güzel olur. Sen içini ferah tut.. :) Senin askerin gittiğinde bizim şafak da 100lere düşer.. Sevindim şimdi 100 rakamını yazınca bile:))))

Çok teşekkür ederim canım benim çok sağol desteğin için :*

Canım bizim uzun dönem çıkma ihtimali de var bakalım hayırlısı olsun :)

Tuşlu telefon bile ilk zamanlar cok sıkıntı komutanlar gormese bile üst devreler sıkıntı yapar kullandirtmaz. Komutanlar gorurse direk aliyor zaten bizde boyle olmustu. Zamanla o da caktirmadan kullanma taktigini geliştirir zaten orda herkes oyle yapıyor ama komutanlar gordugu an aliyor diye biliyorum ben tuslu da olsa. Ama dert etme bi sekilde kullanır telefon. Onun disinda sen ordaki ankesorlu telefonun numarasini al sık sık orayi ararsin konusursunuz ben orayi gunde 8 defa falan ariyodum 2 saat falan rahat konusuyoduk yani ona bisey demiyo kimse. Her gun ankesorlu telefonu arayabilirsin o hic sıkıntı olmuyor ama dedigim gibi ilk zamanlar cok sıkıntı ceker her konuda. Rica ederim canim benim ne demek istediğini sorabilirsin

Bugün 2. günü orada, gerçekten telefon sıkıntı.. Tuşlu telefon olmasına rağmen yasakmış sanırım.. Çaktırmadan çok nadir arayabiliyor o da 2 dakika gibi bir şey konuşabiliyoruz. Ama memnunmuş çok şükür yerinden.. Acemi birliğindeyken günde 6-7 kez konuşabilirdik rahat rahat..dakikalarımız bile yetmezdi.. Orayı ben bile özledim bu bakımdan.. Senin askerin bitiriyor ne güzel, Allah kavuştursun.. :) Sağ salim gelsinler askerlerimiz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…