Sağol canım,Allahtan İzmire çıktı aramızda sadece 1 saat var
Ama sonuçta askerde
Canimm Allah kavustursunn. Rabbim tez zamanda gittigi gibi yani basina gelmeyi nasib etsinnŞafak 295
❤ Şafağımız 16 ❤
❤ Bursa ❤
İnsan özleyince, burnunun direklerine kadar sızlarmış. Sen gidince anladım
Ayy Bursa en guzel memleket biliriimmm :)aiiy benim memleketimde şafağınız :)
2 gün sonra 2 haftanız kalmış olacak. Yıldan haftalara düşmek nasıl güzel bir şeydir kim bilir..Hemencik geçsin inşallah.. :)
Ayy Bursa en guzel memleket biliriimmm :)
Evet canimm cok sukurr oylee bi duygu ki tarif edemiyorum tarifii cok farklii yaaa.
Rabbimm sizleredeee yasatsiin insallaaah
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Sevdiğimle 2 gündür aramız limoni.. Acemi birliğinde olan bir arkadaşıyla yine aynı bölüğe düştüler. Ve bu kişi gerçekten kötü karakterli birisi. Nereden biliyorsun derseniz, sevgilim taa 1 ay önce bana bunu söylemişti. Jiletçi,küfürlü, kız peşinde olan tiplerden.. Bu usta birliğinde de yanında olup, onunla samimi olduğunu duyunca şartellerim attı. Namaza başladığını değiştiğini söyledi, ama bir insan 2-3 günde tüm davranışları nasıl değişebilir ki? Normalde arkadaşlarına hiç karışmam ama bunu kendi ağzıyla söylemişti. Şimdi de tartıştıktan sonra ne arıyor ne soruyor.. Dün akşam özür diledi ama hala ona kırgınım. Acemideyken günde üç beş kez arar mutlaka iyi geceler diyen insandı. Şimdi bir tane bile mesaj yok. Arama hele hiç yok. Ki mesaj atmak insanın 1 dakikasını bile almaz. Niye böyle oldu bilmiyorum, iki gündür ağlayıp duruyorum. Sizce nasıl bu durumu çözmem gerekiyor? Çok üzgünüm..
Daha yeni birliğine geçti diğerleriyle kaynaşması zaman alabilir onu eskiden de tanıdığı için onunla konuşması normal biraz daha zaman ver bakalım kötü etkileyecek mi şuan ne desen boş ve çokta üstüne gitme bu konu için. Zamana bırak yeterince sıkıntısı vardır kafasını dağıtacak şeyler konuşun. Ben olsam öyle yaprdım herhalde..
Teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için
Bende biraz üstüne gittim farkındayım ama iyi birisi olmadığını bildiğim için içim hiç rahat etmedi. Yoksa şu vakte kadar hiç tartışmamıştık. Bir de ne mesaj atıyor ne de arıyor usta birliğine geldi geleli.. acemideyken bile günaydın derdi, iyi geceler derdi, kaç kez arardı.. Şimdi günde 5 dk bile konuşmuyoruz, ki komutanları 15 gün alışma süreci vermiş yani herkes boşta.. nasıl konuşmalıyım nasıl davranmalıyım bilemiyorum. Soğudu sanırım..
Hiiccc oylee dusunme bende oylee dusunuyodum burda ki kizlar cok iyi bilirr amaa bak cok sukurr ya sabir de gerisini Allaha biraaak zaman elbet gecer geciyodaa..Hi hi:) amin çok amin:) biraz zor gibi o sayıları görmek ama sabır :)
Bizim içinde öyleydi yerle alakalı sanırım ilk 15 gün boştalar görevleri belli olacak sonra ama yinede işleri var. Acemideyken çok konuşurduk her akşam arardı ama usta birliğinde haftada bir iki haftada bir sesini duyabiliyordum biraz birlik ve komutanları ile ilgili. Gözünğ korkutmak değil amacım ama daha ne zor günler olacak diyorum ki hazırlıklı ol kolay bir süreç değil çünkü... Soğumak o kadar kolay değil kötü düşünme zaman ver biraz ona ne çok sıkıştır "niye yazmıyorsun?" Vs gibi ne de "çok güzel olacak herşey" diye toz pembe gitme üstüne öyle bir çizgi ki ikisinin ortasını bulman gerek...
Şuan da yeri çok rahat.. Çok sevmiş, ev gibi diyor. İçinde internet cafe, masa tenisi, bilardo, terzi, berber her şey varmış. Kantin, yemekler vs çok güzelmiş. Yani çok mutlu kendisi.. bir sıkıntısı olsa bana böyle davranmakta aramamakta haklı deyip sesimi çıkarmayacağım.. ama çok üzgünüm işte.. acemide daha sıkıntılıydı.. rütbeli o kadar çoktu ki, ona rağmen benimle kaç kez arar konuşurdu. Şimdi insan bir iyi geceler demez mi hiç en azından mesajla.. Siz neden haftada bir veya iki konuşurdunuz peki? Yeri sıkıntılıydı o yüzden mi?
Yeri şuan iyi de olsa alışma süreci birden başka bir yerde temiz mi, arkadaşları nasıl hepsi önemli. Sen karşındakini daha iyi tanırsın bu süreçte zor bir süreç ben askerde psikolojisi değişmeyeni hiç duymadım.
Bizim nedenlerimiz farklıydı kışın askerlik yaptı bulunduğu yer soğuktu birliğin içinde çekmiyordu konuşması için dışarı çıkması gerikiyordu bu yüzden sık konuşamıyorduk ama hep mesajlaştık akşamları özellikle.
Dediğim gibi komutanı, birliği sıkı olabilir bilemiyorum herkesn farklı burdaki kızlarında kimisi görüntülü konuşacak kadar rahattı kimisi sesini duyamadan günü bitiriyorsu kimisi de mesaj bile alamıyordu... zor bir süreç fedakarlık isteyen bir dönem çok detaylı düşünmek sana zarar verir çok zor ama tek yol sabır...
Anlıyorum.. gerçekten çok zor bir şey iki taraf için de. Büyük imtihan.. Umarım düzelir, pek sanmıyorum ama.. Yine de sabırla bekliyorum. Yardımcı olduğun için de tekrar teşekkür ederim :)
Ben buraya kadar bu guzel moralle geldiysem hep sizlerinn sayesinde minnosum siz bitirdiniz ve suan benimle hala safak sayiyosunuzz yaaa siz varyaa iyiki varsinizz ne zaman dussem hemen kaldirmasini bildinizz desteginizi hic bi zaman esirgemedinizzz beni hic bi zaman yalnizz birakmadinizzz siz benim hayatimda kii en degerlilersinizzz kuzularimm benimm askerligin en iyi yanlari siz sizinizz guzel kalplilerimm Rabbim gonlunuze gore versin insallaaahh canlarimm tabii minik kuslarimGerçekten öyle zor zamanlar ama bitiyor ben bu topiğe yazmaya başladığımda 10 kişi falandık hepimiz birer birer bitirdikHuzurkokulu minmoşumunda bitiyor zamanla herkes doğan güneş yazınca sende anlayacaksın zamanı asla durduramazlar bunu unutma :) rica ederim
Ben buraya kadar bu guzel moralle geldiysem hep sizlerinn sayesinde minnosum siz bitirdiniz ve suan benimle hala safak sayiyosunuzz yaaa siz varyaa iyiki varsinizz ne zaman dussem hemen kaldirmasini bildinizz desteginizi hic bi zaman esirgemedinizzz beni hic bi zaman yalnizz birakmadinizzz siz benim hayatimda kii en degerlilersinizzz kuzularimm benimm askerligin en iyi yanlari siz sizinizz guzel kalplilerimm Rabbim gonlunuze gore versin insallaaahh canlarimm tabii minik kuslarimDahlia_ vee yezdaasya kuşumm ayy aglicaaam galibeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?