Evet canım,ama en azından çarşı izinlerinde yanıma gelebiliyo çok şükürO mesefa bile ne kadar önemli çok iyi bilirim canım..
Çok şükür yakınsınız..
Ama bu asker olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabi dediğin gibi :)
Amin canım inşallah,hepimize sabirlar..Canimm Allah kavustursunn. Rabbim tez zamanda gittigi gibi yani basina gelmeyi nasib etsinn
Oyy canimin icisiinn seeennn. Evett minik kusuumm insallaah insallaaahKuzum benim bitse de ayrılmak yok bu sefer daha güzel şeylere şafak sayacağız inşallah
Benim içinde öyle askerliğin bana kattığın güzelliklersiniz çok şükür herşeyin üstesinden beraber geldik bundan sonra da beraber geleceğiz inşallah
Canimm ben Adanadan sirnagaa icli kofte gonderdimm ve sevdigim 1 haftada zor aldi hicte bise olmamisti ama ben surekli bise gonderdigim icin kargoda kiler beni biliyodu ben dedim bak sakin bozulmasin dedim onlarda dedi tamam sen merak etme dediler uzerine bozlula bilirr yazmislardi sevdigime sordugumda hic bise olmamis demisti. Askeriye yicekleri aliyo hicc sey yapma gonderr ama birligin bolugun adini tam yazman lazim yoksaa ulasmaz eline caktirmadan ogren senin bolugunun tam aderesi ney de hani sana ulasamazsam ararim falan de. Vallahi ben gonderdiklerimin icine not yazdim dedim ki benim askerim eline almadan bunlari ellerseniz hakkim haramdir yazdimHuzurkokulu Canım.. bana kargo hakkında yardımcı olur musun? Ptt kargo yemekleri kabul ediyor mu? Bursa'dan Edirne'ye gidecek. 6-7 saatlik bir mesafe.. Acaba sarma vs bozulur mu? Annem poğaça, kurabiye yumuşar tadı kötü olur gidene kadar diyor. Ya da sadece abur cubur mu koysam? İnternette araştırdım da, bazıları ulaşmaz boşuna yollamayın demiş. Birliğe teslim olmaz, olsa da komutanlar askerler derken yerler sevgiline ulaşmaz demişler yazan kişiye..
Bir de adrese bölük, tabur yazmak şart mı? Sürpriz yapacaktım o yüzden soramıyorum da.. sadece askeriyenin adresini ve karargâh bölüğünde olduğunu biliyorum. Çok soru sordum kusuruma bakma.Şimdiden büsssürü teşekkürler :)
Canimm ben Adanadan sirnagaa icli kofte gonderdimm ve sevdigim 1 haftada zor aldi hicte bise olmamisti ama ben surekli bise gonderdigim icin kargoda kiler beni biliyodu ben dedim bak sakin bozulmasin dedim onlarda dedi tamam sen merak etme dediler uzerine bozlula bilirr yazmislardi sevdigime sordugumda hic bise olmamis demisti. Askeriye yicekleri aliyo hicc sey yapma gonderr ama birligin bolugun adini tam yazman lazim yoksaa ulasmaz eline caktirmadan ogren senin bolugunun tam aderesi ney de hani sana ulasamazsam ararim falan de. Vallahi ben gonderdiklerimin icine not yazdim dedim ki benim askerim eline almadan bunlari ellerseniz hakkim haramdir yazdimve hic kimse ellememis gonderdigim gibi almisti o isterse verir veriyolarda zaten. Ama pttden baska yerden gonderme canim eline ulasmaz. Bide sana tavsiyem biraz daha zaman gecsin sonra gonder garanti olsun bencee ama yinede sen bilirsin.
Rica ederim guzelim istedigini sorabilirsin
Hiimmm iyi dusunmussun canim beniimm. Vallahi sevdigim dedi hic bakmamislardi demisti ama bende en son biseler gondericektim gonderme dedii bu sefer bakiyolarmiss cunku bu secimden dolayi bide az gunumuz kaldi gelince verirsin dedi. Canimm sana en hasass noktasi neyse ordan vurÇok sağ ol canım benim fikirlerin için..
Doğum günü için yollayacağım ama şimdiden düşünüyorum. Doğum günü 1 ay sonra.. Sınavlarım ve taşınma durumu olduğu için son ana bırakmayım araştırmayı diye düşündüm. İnternete de girip size soramayacağım için şimdiden yazayım dedim..aylarca düşünsem de değişik bir şeyler bulamıyorum gerçi :) Notun çok iyi olmuşBende öyle yazayım, yoksa kesin ulaşmadan bitirirler. Bir de koliye mi koyayım yoksa şu süslü kutulara mı? Komutan açıyormuş zaten o yüzden güzel paketlemeye gerek yok herhalde? Yemek harici yanına ne koyabilirim peki? Özel olsun istiyorum ama fotoğraflara falan kızar birilerinin eline geçer diye.. sürpriz yaparken ayrılmayalım da
Hiimmm iyi dusunmussun canim beniimm. Vallahi sevdigim dedi hic bakmamislardi demisti ama bende en son biseler gondericektim gonderme dedii bu sefer bakiyolarmiss cunku bu secimden dolayi bide az gunumuz kaldi gelince verirsin dedi. Canimm sana en hasass noktasi neyse ordan vuraskerimin en hasass noktasi benim kokumdur ona en guzel hediye odur bende 2 tane tisort almistim o tisortede parfumumu doldurdum bide 1 gun giydim posetede koydum gonderdim ve ben bildigin koca bi koli yicek gonderdim askerim o poseti gorunce diyo bildim onun icinde senin kokun var dedi 1 saat karsimda bekledi acamadim dedi sonra acmiss beni aramis telefonda agliyo o kadar ki mutlu olmuss yanii canim benim yaaa
Hani sende boyle bise yapabilirsin sende en cok sevdigi dayanamicagi ne varsa onu ayri biseyin icinde gonderr
Hic romantik degilimdir aslinda onaa ben hic boyle yok kutuymuss bilmem neymiss hic yapmadim sevmem o yuzden degisik geldi onaa. Asker kurabiyeleri cok guzel ben yaptirdim ozelden gosteririm sanaa :) ama daha askerime vermek kismet olmadi gordu cok begendiii yaptirabilirsin sendee :)Çok iyi oldu bu fikirler benim içinNe güzel şeyler yapmışsın vallahi helal olsun Bende sayfalara falan bakıyorum hep asker kurabiyesi karşıma çıkıyor. O da sıradan mı acaba diye düşünüyorum. Benim sevgilimin parfüme alerjisi var, parfüm duyduğu anda öksürüğü bitmiyor.
Şimdi poğaça, kurabiye, sarma, kek yapıp koysam, bir de yanına sevdiği abur cuburlardan koysam nasıl olur? Çok mu eksik doğum günü için
Hic romantik degilimdir aslinda onaa ben hic boyle yok kutuymuss bilmem neymiss hic yapmadim sevmem o yuzden degisik geldi onaa. Asker kurabiyeleri cok guzel ben yaptirdim ozelden gosteririm sanaa :) ama daha askerime vermek kismet olmadi gordu cok begendiii yaptirabilirsin sendee :)
Hii o zaman onu bosverr :)
Hayirr bence gayet guzel olur hepsine ayri ayri boylee notlar yazz sonucta ellerinlee yaptin ki dusunmeen bencee en guzelii bence olur mesela sen surekli kullandigin biseyi gonderr benim kolyem vardi onu surekli takiyodum Allah yaziyo ki o kolyemin kuvvetine cok inanirim sevdigimle gonderdim onu meselaa sol ust cebinde dururmus hem dua niyetine hem benden bi parca tanimasii :)
Tamamm simdi atiyorummm :) ay onun yok kuzum yaa onu cekmemistim unutmustum yaniiÖzelden gönderirsen çok musmutlu olurum, nereden yaptırdığını da yazarsan :) bir de gönderdiğin kolinin içindeki yiyeceklerin falan fotoğrafları var mı? ben iyice seni bunaltıyorum ama..
Bende öyle romantik değilimdir senin gibi. Ki sevgilim de öyle şeyleri sevmez. En güzeli dediklerin.. hem midesi hem gözü doysun
Tamamm simdi atiyorummm :) ay onun yok kuzum yaa onu cekmemistim unutmustum yanii
Evettt ayneen benim askerim icin en guzel hediyeydi onlar doguda oldugu icin cok yicek yemiyolardi cok mutlu olmustu yanii
Insallaaah guzel olurr canim bence olurr yaniibu kadar guzell minnoss yaren yaparda guzel olmaz mii
Ne demek canim benim istediginn zamam yardimci olurummGördüm kurabiyelerini, çok tatlış
Büssürü büssürü teşekkür ediyorum kuzum, o kadar vakit ayırdın bana..inşallah sayende bende güzel şeyler yapacağım
Ben artik yaren değilim... Ayrildik ne yazikki bikac gun once. Hepinize kolay gelsin kizlar.Bugün 2. günü orada, gerçekten telefon sıkıntı.. Tuşlu telefon olmasına rağmen yasakmış sanırım.. Çaktırmadan çok nadir arayabiliyor o da 2 dakika gibi bir şey konuşabiliyoruz. Ama memnunmuş çok şükür yerinden.. Acemi birliğindeyken günde 6-7 kez konuşabilirdik rahat rahat..dakikalarımız bile yetmezdi.. Orayı ben bile özledim bu bakımdan.. Senin askerin bitiriyor ne güzel, Allah kavuştursun.. :) Sağ salim gelsinler askerlerimiz inşallah..
seni yerimmBen buraya kadar bu guzel moralle geldiysem hep sizlerinn sayesinde minnosum siz bitirdiniz ve suan benimle hala safak sayiyosunuzz yaaa siz varyaa iyiki varsinizz ne zaman dussem hemen kaldirmasini bildinizz desteginizi hic bi zaman esirgemedinizzz beni hic bi zaman yalnizz birakmadinizzz siz benim hayatimda kii en degerlilersinizzz kuzularimm benimm askerligin en iyi yanlari siz sizinizz guzel kalplilerimm Rabbim gonlunuze gore versin insallaaahh canlarimm tabii minik kuslarim @AKovser veeyezdaasya kuşumm ayy aglicaaam galibeeee
Ay nedenn cok az kalmisti amaa sizinnn asilmicaak sorun yoktur benceeBen artik yaren değilim... Ayrildik ne yazikki bikac gun once. Hepinize kolay gelsin kizlar.
Ben artik yaren değilim... Ayrildik ne yazikki bikac gun once. Hepinize kolay gelsin kizlar.
Oyy kuzuummm Rabbim sifalar versinn sinavinda kolayliklarr versinn sanaaaa minnosumm dikkat et kendineee sende benimm her zaman dualarimdasiinn cok opuyorumm seniiiseni yerimmşu ara çok yoğunluğum var, sınavım var, hastayım sürekli ama sen hep dualarımdasın tabi minnoşlar da daisy rain @AKovser her şey gönlünüzce olsun
seni yerimmşu ara çok yoğunluğum var, sınavım var, hastayım sürekli ama sen hep dualarımdasın tabi minnoşlar da daisy rain @AKovser her şey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?