Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2 güzel söz söylemeye gemiyorsun kuşumm, hemen ağla hemenn
Bitanemmm, sen de iyi ki varsınn, desteğini, arkadaşlaığını unutmam mümkün değil

seni yerimm şu ara çok yoğunluğum var, sınavım var, hastayım sürekli ama sen hep dualarımdasın tabi minnoşlar da @daisy rain Dahlia_ her şey gönlünüzce olsun

Çok geçmiş olsun canım.. Dikkat et kendine..
Sınavında da Allah yardımcın olsun..
İlk fısratta gel anlat bakalım neler oluyor

Kızlar sevgilim izin kullanmak istemiyor erken gelebilmek için.. Komutanı da 7 gün erken terhis verebilirim demiş. Zor olacak ama erken gelmek istiyorum diyor, tertiplerim benden önce çıkınca içim gider duramam burada diyor. 17 gün izni kaldı, erken terhiste olursa 24 gün önceden geleceğim Allah izin verirse diyor, ama yine de kararsız.. 9,5 ay görmeden nasıl durulur ki? Sizce ne yapmalıyız?

Kısacası 30 Ocakta mı gelmesi, yoksa 6-13 Ocak arasında gelmesi mi daha mantıklı?

17 gun izini kaldiysaa nasil 24 gun erken cikiyo canim onu anlamadimm. Gelmicem falan diye kendini zorlamasin bence benim askerimde gittiginde gelmicem diyodu ama durumlar oylee gostermiyo maleseff. Icerde 3 gun izini kaldi. Bana kalirsa ne kadar dayanabiliyosa o kadar kalsin 30 unda gelsin bence tabi siz bilirsinizz

17 gün izin kaldı ama erken terhisi de hesaplayıp kendini avutuyor :) Büyük ihtimalle erken terhis olur demiş komutanı.. yani o erken terhisle birlikte 24 diyor. Haklısın kuzum, bakalım zaman ne gösterecek.. belki de dayanamayıp gelir..

Hiii bu simdiden belli olmasi imkansizz kii bizde aslaa oyle bise olmadi butun izinleri toplayip sonra cikis tarihini verdiler hani oyle bise olmazz bilmiyorum ama yinedee. Evet canim oylee hayirlisi olur insallaah ikiniz icin

Hiii bu simdiden belli olmasi imkansizz kii bizde aslaa oyle bise olmadi butun izinleri toplayip sonra cikis tarihini verdiler hani oyle bise olmazz bilmiyorum ama yinedee. Evet canim oylee hayirlisi olur insallaah ikiniz icin

Bende öyle dedim de, mutlu oluyor öyle hesaplayınca işte inşallah canım hepimiz için inşallah..

Bebegim o dayanamaz gelir izne bence

Bilmiyorum kızlar gelince yuzyuze oturup konusucaz bakalim

Hiçbir nedeni yok mu ayrılığınızın? Kendisi mi ayrılmak istedi? Bu kadar beklemişsin, günler kalmış.. Geldiğinde zaten mutlaka çözülür.. Sen içini ferah tut. :)

Bebegim o dayanamaz gelir izne bence

Bende öyle düşünüyorum canım benim..
Bakalım hayırlısı olsun..

Cok var kuzum da duzelir mi bilmiyorum allah bilir.. o cok istiyo zaten benim uzun bi sure kafa yormam lazim.. evet en cok da o uzuyo gelmesine sadece 18 gun kaldi 1 sene bekledim..

Canim sen ilaydamisinn ?
Amiinnn insallaah Rabbim sag saglim gidip gelmeyi nasip etsinn guzelimm
evet bazı nedenlerden dolayı değiştirdim de amin teşekkür ederim e devletten gözükmemiş pazartesiyi bekleyeceğim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…