- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Ben artik yaren değilim... Ayrildik ne yazikki bikac gun once. Hepinize kolay gelsin kizlar.
Ben buraya kadar bu guzel moralle geldiysem hep sizlerinn sayesinde minnosum siz bitirdiniz ve suan benimle hala safak sayiyosunuzz yaaa siz varyaa iyiki varsinizz ne zaman dussem hemen kaldirmasini bildinizz desteginizi hic bi zaman esirgemedinizzz beni hic bi zaman yalnizz birakmadinizzz siz benim hayatimda kii en degerlilersinizzz kuzularimm benimm askerligin en iyi yanlari siz sizinizz guzel kalplilerimm Rabbim gonlunuze gore versin insallaaahh canlarimm tabii minik kuslarimDahlia_ vee @yezdaasya kuşumm ayy aglicaaam galibeeee
seni yerimmşu ara çok yoğunluğum var, sınavım var, hastayım sürekli ama sen hep dualarımdasın tabi minnoşlar da @daisy rain Dahlia_ her şey gönlünüzce olsun
17 gun izini kaldiysaa nasil 24 gun erken cikiyo canim onu anlamadimm. Gelmicem falan diye kendini zorlamasin bence benim askerimde gittiginde gelmicem diyodu ama durumlar oylee gostermiyo maleseff. Icerde 3 gun izini kaldi. Bana kalirsa ne kadar dayanabiliyosa o kadar kalsin 30 unda gelsin bence tabi siz bilirsinizzKızlar sevgilim izin kullanmak istemiyor erken gelebilmek için.. Komutanı da 7 gün erken terhis verebilirim demiş. Zor olacak ama erken gelmek istiyorum diyor, tertiplerim benden önce çıkınca içim gider duramam burada diyor. 17 gün izni kaldı, erken terhiste olursa 24 gün önceden geleceğim Allah izin verirse diyor, ama yine de kararsız.. 9,5 ay görmeden nasıl durulur ki?Sizce ne yapmalıyız?
Kısacası 30 Ocakta mı gelmesi, yoksa 6-13 Ocak arasında gelmesi mi daha mantıklı?
17 gun izini kaldiysaa nasil 24 gun erken cikiyo canim onu anlamadimm. Gelmicem falan diye kendini zorlamasin bence benim askerimde gittiginde gelmicem diyodu ama durumlar oylee gostermiyo maleseff. Icerde 3 gun izini kaldi. Bana kalirsa ne kadar dayanabiliyosa o kadar kalsin 30 unda gelsin bence tabi siz bilirsinizz
Hiii bu simdiden belli olmasi imkansizz kii bizde aslaa oyle bise olmadi butun izinleri toplayip sonra cikis tarihini verdiler hani oyle bise olmazz bilmiyorum ama yinedee. Evet canim oylee hayirlisi olur insallaah ikiniz icin17 gün izin kaldı ama erken terhisi de hesaplayıp kendini avutuyor :) Büyük ihtimalle erken terhis olur demiş komutanı.. yani o erken terhisle birlikte 24 diyor. Haklısın kuzum, bakalım zaman ne gösterecek.. belki de dayanamayıp gelir..
Hiii bu simdiden belli olmasi imkansizz kii bizde aslaa oyle bise olmadi butun izinleri toplayip sonra cikis tarihini verdiler hani oyle bise olmazz bilmiyorum ama yinedee. Evet canim oylee hayirlisi olur insallaah ikiniz icin
Oylee olurr tabii yaa simdi heycanlanirr biz kac keree yanliss safak saydikk takii cikis tarihini ogrenene kadarBende öyle dedim de, mutlu oluyor öyle hesaplayınca işteinşallah canım hepimiz için inşallah..
Bebegim o dayanamaz gelir izne benceKızlar sevgilim izin kullanmak istemiyor erken gelebilmek için.. Komutanı da 7 gün erken terhis verebilirim demiş. Zor olacak ama erken gelmek istiyorum diyor, tertiplerim benden önce çıkınca içim gider duramam burada diyor. 17 gün izni kaldı, erken terhiste olursa 24 gün önceden geleceğim Allah izin verirse diyor, ama yine de kararsız.. 9,5 ay görmeden nasıl durulur ki?Sizce ne yapmalıyız?
Kısacası 30 Ocakta mı gelmesi, yoksa 6-13 Ocak arasında gelmesi mi daha mantıklı?
Bilmiyorum kızlargelince yuzyuze oturup konusucaz bakalim
Bebegim o dayanamaz gelir izne bence
Hiçbir nedeni yok mu ayrılığınızın? Kendisi mi ayrılmak istedi? Bu kadar beklemişsin, günler kalmış.. Geldiğinde zaten mutlaka çözülür.. Sen içini ferah tut. :)
Bende öyle düşünüyorum canım benim..
Bakalım hayırlısı olsun..
Canim sen ilaydamisinn ?ve belli oldu çok tuhaf duygular içerisindeyim kalbim pır pır Allah yardımcımız olsun tüm bekleyenlerin
evet bazı nedenlerden dolayı değiştirdim de amin teşekkür ederim e devletten gözükmemiş pazartesiyi bekleyeceğim yaCanim sen ilaydamisinn ?
Amiinnn insallaah Rabbim sag saglim gidip gelmeyi nasip etsinn guzelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?