- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- 23
evet bazı nedenlerden dolayı değiştirdim de amin teşekkür ederim e devletten gözükmemiş pazartesiyi bekleyeceğim ya
Sana demistim bu donem gider diyee canimcimm. Iyi yere cikmiss ne zamam teslim olucaak peki02.05.2017 İzmir-Seferihisar
Haberci iyi olur rahat benim sevdigim ilk usta birligine gittiginde haberciydi cok rahattti. Hakkinizdaa en hayirli neyse o olsun canim benimmevet iyi yere çıktı bakalım canım.haberci olarak gidecekmiş bi de.en son 3 diyo diyor kağıtta 1 yada 2 sine gider otobüs bileti bakacak
Buna sevindim amin canımHaberci iyi olur rahat benim sevdigim ilk usta birligine gittiginde haberciydi cok rahattti. Hakkinizdaa en hayirli neyse o olsun canim benimm
Cok var kuzum da duzelir mi bilmiyorum allah bilir.. o cok istiyo zaten benim uzun bi sure kafa yormam lazim.. evet en cok da o uzuyo gelmesine sadece 18 gun kaldi 1 sene bekledim..
02.05.2017 İzmir-Seferihisar
evet uzun dönem gidecek. Teşekkür ederim canım bir an önce bitirmeyi nasip eder inşallah. Daha gitmeden dönmesini bekliyorum ya çok acayipGüzel yere çıkmış gerçekten. :)
Uzun dönem mi peki? Şafak sayma da aramıza hoş geldin şimdiden..
teşekkür ederim amin canımGözün aydın canım hayırlısı olsun ikiniz içinde
Hayırlısıyla gidip gelsin inşallah
inşallah teşekkür ederim canım ama tarihte bir iki hafta degisiklik olur demişler onu anlamadımHayırlısıyla gidip dönsün inşaAllah..
Sağsalim kavuşun
kuzum hayırlı olsun bu arada bizim nerdyse 2bucuk ay oldu askere gidenler degısıyor falan diyenlere sakın ınanma acemilik biraz zor geçiyor o kadar bızde cok yenıyız gercı daha neler gorcez bakalım :)) Allah yardımcımız olsuunevet iyi yere çıktı bakalım canım.haberci olarak gidecekmiş bi de.en son 3 diyo diyor kağıtta 1 yada 2 sine gider otobüs bileti bakacak
Teşekkür ederim.tamam inanmam canım zaman ne gösterecek bakalım sizin dekuzum hayırlı olsun bu arada bizim nerdyse 2bucuk ay oldu askere gidenler degısıyor falan diyenlere sakın ınanma acemilik biraz zor geçiyor o kadar bızde cok yenıyız gercı daha neler gorcez bakalım :)) Allah yardımcımız olsuun
Gozun aydin canim rahat olurrkızlar askerim yazıcı oldu cok mutluyuum :))
❤ Şafağımız 10 ❤
❤ Balıkesir❤
Sabır güzel şeydir. Beklerken güçlü olmayı öğretir
Evett kuşumm bu haftaa son Çarşambaa sonra sevdigimm hoopp yanimdaaGüle güle ikili rakamlar gelsin tekliler
Evett kuşumm bu haftaa son Çarşambaa sonra sevdigimm hoopp yanimdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?