Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet iyi yere çıktı bakalım canım.haberci olarak gidecekmiş bi de.en son 3 diyo diyor kağıtta 1 yada 2 sine gider otobüs bileti bakacak
Haberci iyi olur rahat benim sevdigim ilk usta birligine gittiginde haberciydi cok rahattti. Hakkinizdaa en hayirli neyse o olsun canim benimm

Cok var kuzum da duzelir mi bilmiyorum allah bilir.. o cok istiyo zaten benim uzun bi sure kafa yormam lazim.. evet en cok da o uzuyo gelmesine sadece 18 gun kaldi 1 sene bekledim..

Düzelir düzelmez mi hiç canimmm.. 1 sene beklemek kolay mı, her kız beklemez bizler gibi.. O da bunun farkındadır. 18 gün kalmış hem de.. Çok büyük bir sorun yoksa bir ara konuş derim. Elbet çözülecek bir şeydir. Şimdi son günler o da bunalmıştır iyice..

Güzel yere çıkmış gerçekten. :)
Uzun dönem mi peki? Şafak sayma da aramıza hoş geldin şimdiden..
evet uzun dönem gidecek. Teşekkür ederim canım bir an önce bitirmeyi nasip eder inşallah. Daha gitmeden dönmesini bekliyorum ya çok acayip

evet iyi yere çıktı bakalım canım.haberci olarak gidecekmiş bi de.en son 3 diyo diyor kağıtta 1 yada 2 sine gider otobüs bileti bakacak
kuzum hayırlı olsun bu arada bizim nerdyse 2bucuk ay oldu askere gidenler degısıyor falan diyenlere sakın ınanma acemilik biraz zor geçiyor o kadar bızde cok yenıyız gercı daha neler gorcez bakalım :)) Allah yardımcımız olsuun

Teşekkür ederim.tamam inanmam canım zaman ne gösterecek bakalım sizin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…