Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Huzurkokulu Canim.. Bugün sevgilime hiçbir türlü ulaşamadım. Sabah telefonları alıyorlar, 7 gibi veriyorlar. 7de aradım bu saate kadar telefonu kapalı ilk defa.. Bende dakika olmadığı için ablamı arayıp söyledim, ankesörlüden aradı. "Gece eğitimindeler, bugün ulaşmanız zor olur yarın ararsanız ulaşırsınız" demişler. Böyle gece eğitimleri 7 gibi başlıyor mu? Ve nasıl oluyor?

Bir de diyorum acaba ablam ben endişelenmeyim diye mi bana böyle söyledi, aramadı mı yoksa diyorum.. Pimpirikliyim bu konularda, çok merak ettim..

Oluyo tabi canim gece egitimlerii ama o sana bugun gun icinde doner merak etmee ama icin rahatlamicaksa sen kendin ara ankesorluden. Benim sevdigimde cikmisti gece egitime amaa geceye dogru yazmisti bana merak etme iyiyim falan diyeee. Endiselenme kuzum egitim olmasa bile bazen arama falan yapiyolar o yuzden telefonlari sakliyolar. Hani onemli bise yoktur merak etmee guzeliimm. Haberlerini alirsinnn

Ankesörlü diye bulduk bir tane internetten, bulunduğu birliğe ait telefon numarası.. ablama o numarayı attım. Ama sanırım bir sürü kışla varmış, hangisinde bilemediğimiz için tam bilgi de alamadı ablam. Ya da aramadı ben korkmayım diye mi dedi diye de düşünüyorum. Ki aradığımız yer doğru yer mi onu da bilemiyoruz.

Çok sağ ol kuzum benim, içimi rahatlattın..
9da yatış normalde, ama hala telefonu kapalı..
Bu kadar uzun eğitim sürer mi ki? Çok zormuş bu merak etmeler.. Birazdan da ben o numarayı arayacağım, tam olarak ne demeliyim?

Oylee tabi canim sulus kagidi veya izin kagidi varsa orda tam yazare hangi birlik olduguu. Sen kendin ara guzelimm icin daha rahat olurr.
Olur tabiii gece atislari falan olur oraya giderler hani belli olmazz belki baska egitimleri vardirr. Ama sen icini ferah tut buldugun numarayi ara de ben nişanlisiyim askerimle gorusmek istiyorum haber alamiyorum de onlar sana yardimci olurlar mutlaka hic cekinmee. Benn Tsk ya kadar aradimm ohoo hepsi gercekten cok yardimci oluyolarr. Amaa korkmaa hicc

Birliği aradım, bana da aynı şeyi söylediler. Sonra tam telefonu kapattım, aradı.. silahları alıp atışlara gitmişler, ormanda yürüyoruz hala dedi. Kalbime indirdin sana aşırı kızgınım diye beş dakika dırdır ettim. Ankesörlüyü iki kere aradım bak dedim, "her yere kolun uzanıyor ya hu deyip güldü Telefonlara izin vermemişler, arkadan da sesler duydum şimdi, herkes annesini arıyor.. Valla çok şükür ulaştı.. Yoksa bugün uyuyamazdım.. Sende içimi rahatlattın bir yandan kuzucum, çok çok teşekkür ederim

Baak guzelimm dedim sanaaa. Sen gonlunu ferah tut aklina kotu seyler getirmeee. Tabii ulasirizz kadinlarin gucuu
Hic sorun degil kuzum haber aldiysaan bende sevindimm. Bilirim cunku o haber alamamalari rahat bi nefes alll kuzum

Baak guzelimm dedim sanaaa. Sen gonlunu ferah tut aklina kotu seyler getirmeee. Tabii ulasirizz kadinlarin gucuu
Hic sorun degil kuzum haber aldiysaan bende sevindimm. Bilirim cunku o haber alamamalari rahat bi nefes alll kuzum

Hi hi ilk defa böyle olunca nasıl korktum, böyle böyle alışacağım herhalde.. bu merak etmek nassı da kötü biriymiş ama şimdi çok rahatladım.. saat geç oldu yoksundur diye düşündüm, bir baktım açıksın.. içime su serpildi.. iyi ki yazmışım sana..tekrar çok teşekkür ederim kuzucum

Olurr aradaa guzelimm olurr ama o elinden geldigince sana haber vermeye calisir canini sikma seen
Been hep buralardayiimm guzelimm yaa kizlar varrr onlarla konusuyoruz zaman geciriyorumm bende sevdicekten hala haber alamadim oglen konustuk amaa aksamda yazardi demekki isi var o yuzdeen geziyorum istee. Ne zaman istersen yazz ben gecte olsa gorurumm

Anladim kuzum, başka topikte mi konuşuyorsunuz?
Sen mesaj at, belki cevap verir hemencik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…