Yazarr guzelimm ben alistim artik ya isi vardir yada sebeke ceken yere gidememistirrAnladım kuzucum, sabah yazar mutlaka sana zaten..
Ben safak sayar kullanmiyorum canim internette safa sayar diye bi site var orda hesaplamistim o hesabima gore gidiyorum bide cikis tarihi belli oldugu icin gerek duymuyorumŞimdiden kafama bir şey takıldı hangi şafak sayarı kullanıyorsunuz acaba
Şimdiden kafama bir şey takıldı hangi şafak sayarı kullanıyorsunuz acaba
daha gitmeden dönüş zamanını merak ediyorum ya bi de yemin töreni sonrası dışarı çıkabiliyor mu gittiğimde gezebilir miyizCanım vallahi programlar tam tutmayabiliyor. İzin kullandığı zamanda değişebiliyor. Bir de çıkışına yakın askerlik yaptığı yer ile yaşadığı yer aradındaki yok km'ye göre 1,2 gün erken çıkabiliyor. Bizim kızlarla da çok değişti şafak o biraz değişebilir yani.
daha gitmeden dönüş zamanını merak ediyorum ya bi de yemin töreni sonrası dışarı çıkabiliyor mu gittiğimde gezebilir miyiz
normal olduğuna sevindimÇok normal canım benim hepimiz geçtik bu yoldan...
Uzun dönem mi yapacaktı askerin? Bizim ki kısa dönemdi acemi birliğinden usta birliğine 1 günlük izni vardı. Bu da iki şehrin arasında km'ye göre değişebiliyor 2 gün olanlarda oldu sanırım. Bulunduğumuz şehire gelmişti öyle usta birliğine geçti. Uzun dönemde de aynı mı bilmiyorum onu ama..
daha gitmeden dönüş zamanını merak ediyorum ya bi de yemin töreni sonrası dışarı çıkabiliyor mu gittiğimde gezebilir miyiz
nişanlım da 60 gün dedi galiba bir de uzak yerde 14 saatlik bir yere gidecek ailesiyle beraber gideriz herhalde bir aksilik çıkmazsa daha gitmesine iki hafta kaldı şimdiden planlar yapmaya başladım yaBenim sevgilimde uzun dönem yapıyor. Yemin töreni sonrası ailesi gelirse evci iznine çıkabiliyor. Benim sevgilim cuma günü öğlen evci iznine çıktı, pazar günü 5 gibi birliğine geri döndü. Tabi ailesinden birinin olması şart, soyadlar aynı olacak.. Acemilik süresi 45 veya 60 günse evci izninden sonra direkt birliğine geri dönüyor.
Ama 1 ay gibi bir süre acemilik yapacaksa yemin töreninden sonra isterse 7 günlük dağıtım iznine gelir, istemezse direkt usta birliğine gider. Benim sevgilimin acemiliği 60 gündü. Arkadaşlarının ailesi gelmemişti, sevgilim evciye çıktı ama ailesi gelmeyenlere de 3 gün çarşı izni verildi. :)
nişanlım da 60 gün dedi galiba bir de uzak yerde 14 saatlik bir yere gidecek ailesiyle beraber gideriz herhalde bir aksilik çıkmazsa daha gitmesine iki hafta kaldı şimdiden planlar yapmaya başladım ya
inşallah bakalım geçecek umarım. Evet duzelttik çok şükür sorunsuz gondermek istiyorum biraz stresten hasta oldu şimdi yanında da olamıyorum ona canım sıkkın bu zamanlarimizi arayacağız ama şartlar görüşmeye bir türlü elverişli olmuyorO zaman sizin de bizim gibi olur. :) ailesi evci iznine çıkarır, doya doya hasret giderirsiniz 2-3 günde olsa.. Çok doğal böyle hesap etmen.. Bende yemin törenini öyle sabırsızlıkla beklemiştim ki.. Şafak çok karanlık ikimizin, bakalım bizde diğer kızlar gibi bitirebilecek miyiz? :) Bu arada konularından biliyorum, aranız iyi mi sevgilinle?
inşallah bakalım geçecek umarım. Evet duzelttik çok şükür sorunsuz gondermek istiyorum biraz stresten hasta oldu şimdi yanında da olamıyorum ona canım sıkkın bu zamanlarimizi arayacağız ama şartlar görüşmeye bir türlü elverişli olmuyor
ikimizde çalışınca olmuyor birde bir saat uzaklık var bu iyi fikrimis öyle yapim benÇalıştığı için falan mı görüşemiyorsunuz?
Dediğin gibi bu son vakitler çok aranıyor daha sonradan canim benim.. İnsan çok özlüyor. Keşke daha çok yanyana olabilseydik deniliyor. Uzun dönem hele daha zor, kısa dönem olsaydı keşke.. Gitmeden evvel sevdiği yemeklerden tatlılardan yap, moral depolasın.. :)
ikimizde çalışınca olmuyor birde bir saat uzaklık var bu iyi fikrimis öyle yapim ben
ah öyle bir şansımız olsa gece 11 de çıkıyor işten ama bu haftasonu çıkacak inşallah Sağol canım sizi de inşallah bitirexegiz bir gün şafak bizim için doğacakİşten gelince bence yarım saat dahi olsa görüşmeye çalışın derim. Zaten önünüzde görüşemeyeceğiniz çok uzun vakitler olacak. Aynen canim, öyle yap.. Şimdiden Allah kavuştursun.. Bitireceğiz inşallah şu şafakları..
ah öyle bir şansımız olsa gece 11 de çıkıyor işten ama bu haftasonu çıkacak inşallah Sağol canım sizi de inşallah bitirexegiz bir gün şafak bizim için doğacak
İnşallah canımHosgeldin caniimm aramizaaa
Masallaah masallaah baya bitirmis plakalaea ne kalmiss surdaa oylee dusunmeee
Sag saglim bitirip gelsin insallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?