Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar her sayfada görüyorum. Mayısta askerlik 3 ay daha düşecekmiş. Nereye baksam bunu görüyorum. Çoğu kişi şimdiden şafağından 3 ay inmiş bile.. boşuna mı ümitlendiriyorlar acaba?

Kızlar her sayfada görüyorum. Mayısta askerlik 3 ay daha düşecekmiş. Nereye baksam bunu görüyorum. Çoğu kişi şimdiden şafağından 3 ay inmiş bile.. boşuna mı ümitlendiriyorlar acaba?
Vallahi kuzum gecen seneden belli ayni laff askerim gittiginden belli oyledi ama oyle bise yok kesin aciklama olmustu askerlik dusmeyecek diye Ohal bile uzatildi 3 ay daha o yuzden sanmiyorum dusmez ki dusse bile sizinkilere vurmazz yeni gidenlere vurur benceee ama yinedee bilmiyorum insallaah duser

Canım eğer düşerse bizimkilerede vuruyor yani askerdekilerede vuruyor onu biliyorum ama bencede düşmez

❤ Şafağımız 01 ❤
❤ ADANA ❤

Şehrime gel sevgili yarın çık gel, bırak herşeyi, bir bekleyenim var de gel, gel ki bu şehir adımlarınla anlamlansın. Gel ki bu şehir nefretim olmaktan çıksın. Gel ki nefes alayım gel.

Bir gün memleketini geleceksin ve herşey bitecek demiştim minnoşum benim... iyisiyle kötüsüyle zor oldu ama bitiyor. Yarın güneş sizin işin doğacak

Unutma zamanı asla durduramazlar

Yarın güneş sizin için doğacak . Allah'ım inşallah bir daha hiç ayrılık göstermesin çook mutlu olun

Bir gün memleketini geleceksin ve herşey bitecek demiştim minnoşum benim... iyisiyle kötüsüyle zor oldu ama bitiyor. Yarın güneş sizin işin doğacak

Unutma zamanı asla durduramazlar
Evet kuzummm yaa hic aklimdan cikmiyo o yorumlarr bitiyo kotu seylerde yasadik iyi seylerde en onemlisi o kadar gururlu seyler yasadik ki doguda askerligin zor olmadigini aksine gururlu oldugunun kaniti oldukk aslanlar gibi gonderdim aslanlar gibi geri alicaam yariinnn o yuzden cok gururluyum bizim maceramiz burda bitmedi amaa hasretimiz sonlandi
Rabbimm bekleyenlereee sabirlarr versin benim askerim geliyo ama geride biraktiklarimizda bizim askerlerimizz Rabbim hepsine guc kuvvet versin dualarim hep onlarlaa her zamann. Hepinizii coookkkk seviyoruummm guzel kalpli minnosumm

Amin güzel kalpli iyilik meleği minnoşum benim amin Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah
Bütün yarenlerede umut olsun er ya da geç, iyi ya da kötü şafak bir gün bitiyor umudunuzu asla kaybetmeyin

Amin güzel kalpli iyilik meleği minnoşum benim amin Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah
Bütün yarenlerede umut olsun er ya da geç, iyi ya da kötü şafak bir gün bitiyor umudunuzu asla kaybetmeyin
Evett kuzum ayneen oylee kotu zamanlar gercekten gecirdik yeri geldi konusamadik falan filaan anlatsam kitap olurrr amaa her zaman dik durdumm hicc bikmadimm elbet biticek sabir dediim. Cidden kizlarr sabresin guness sizin icinde dogucak elbet.

Evett kuzum ayneen oylee kotu zamanlar gercekten gecirdik yeri geldi konusamadik falan filaan anlatsam kitap olurrr amaa her zaman dik durdumm hicc bikmadimm elbet biticek sabir dediim. Cidden kizlarr sabresin guness sizin icinde dogucak elbet.
Hepsi geride kaldı minnoşum. Allah bir daha ayırmasın sizi ve tüm yarenleri

Allahım maşallah Allah gonlunuxe göre versin canım benim temiz yureklim maşallah Allah ayırmasın sizi ne büyük imtihan bitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…