Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahım maşallah Allah gonlunuxe göre versin canım benim temiz yureklim maşallah Allah ayırmasın sizi ne büyük imtihan bitti...
Canim benim Allaah razi olsunn darisii sana olur insallaah tez zamandaaa cok sukur guzeliimm benimm bitti zordu ama guzel bi imtihandi ikimiz icin

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ ! ❤
Rabbim bana bunuda yazmayi nasip etti
Gönlümün efendisi geliyoorrr

Güzel kalpli minnoşum gözün aydın. Hep bugünü konuşmuştuk gelecek diyorduk, zamanı durduramazlar diyorduk ve öyle de oldu güneş sizin için doğdu bugün. Bundan sonra yepyeni başlangıçlar sizi bekliyor. Herşey gönlünüzce olsun inşallah

Evet kuzum benimm o konusmamiz dun gibi aklimda benimm. Gercekten durduramiyolar ben bu zamanlara gelecemi hic dusunmuyodum ama geldimm cok sukurrr.
Insallaaah kuzum benim yeni baslangiclar hepimizin olsunn

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ ! ❤

Çok şükürrr sonundaaa
Rabbim bir daha hiç ayrılık yaşatmasın canım benim..
Herşey gönlünüzce olsun, hep mutlu olun inşaAllah
Yaa yine gözlerim dolduu

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ ! ❤

Kuzum.. gözün aydın. Ben bile musmutlu oldum. Ve 1 sene gururla bekledin, bitirdiniz.. darısı benim gibi şafağı karanlık olanların başına Buluşmuşsunuzdur herhalde? Neler oldu, nasıl geçti?

Kuzum.. gözün aydın. Ben bile musmutlu oldum. Ve 1 sene gururla bekledin, bitirdiniz.. darısı benim gibi şafağı karanlık olanların başına Buluşmuşsunuzdur herhalde? Neler oldu, nasıl geçti?
Caniimm cok tesekkur ederim guzelimm darisi sizlere olsun insallaaahh. Sizdee oylee bitirceksinizz hic merak etmeee
Ben almaya gittim zaten guzeliimmm agzi kulaklarindaydi kendi bile hala inanamiyo

Selam kızlar yarin sabah sevdiğimin askerlik yeri belli olacak. O kadar heyecanliyim ki bu gece uyuyabilcegimi sanmıyorum
Canım benim sağ salim gidip gelir inşallah sevdiceğin.. Heyecan olmaz mı hiç inşallah gönlünüze göre bir yer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…