Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son 4 gün ve ben kendimi çok kötü hissediyorum ya sürekli ağlamak geliyor içimden bu geçecek mi Birde otogar da aglamamanin bir yolu var mı uzulmesini istemiyorum
Allaah kavustursun canimmm. Aglamaa gurur duyman lazimm askere gitmek herkese nasip olmazz asker yareni olmakta. Sag saglim gidip doner insallaah. Gecer alisirsin bi bakmissin ki gelmisss :)
Goz gozee gelmemeye calisirsaaan aglamazsin yani kendini tutabilirsin en azindan

Amin inşallah canım ya bir yanım öyle diyor diğer yarıma söz geçirmeye çalışıyorum bakalım. Şimdi onunkiler aglamazsa belki kendimi tutabilirim

Amin inşallah canım ya bir yanım öyle diyor diğer yarıma söz geçirmeye çalışıyorum bakalım. Şimdi onunkiler aglamazsa belki kendimi tutabilirim
Ayy bilirim o duyguyu ama inan bana alisiyosunn bi bakmissin gelmis oluyoo. Uzun donem mi yapicak peki ?
Aglarlarr yaa ama eger onu dusunuyosan kendini tut canim benim tutarsin yarenlerr guclu olurr :)

Ayy bilirim o duyguyu ama inan bana alisiyosunn bi bakmissin gelmis oluyoo. Uzun donem mi yapicak peki ?
Aglarlarr yaa ama eger onu dusunuyosan kendini tut canim benim tutarsin yarenlerr guclu olurr :)
inşallah evet öyle olacak biliyorum. Uzun dönem yapacak. Tutmaya çalışacağım yarın yanına gideceğiz Mevlüt okuyacaklar

P papazerik kuzumm nerelerdesiinn sen safak kacc napiyosunnn

Kalp kalbe ne çok karşı...Sen aklımdasın kaç gündür şafakları bitmiştir diye. Bugün baktım ve kavuşmuşsunuz çok şükür. Ben ilk yolcu edeceğim zaman acemi birliğine hep senle konuşurduk, yol gsterirdin bana...Bitmez, geçmez sandığımız günler geçmiş şimdi. Belki çok sizinle olamadım burada okul yüzünden, ama hep dua ettim hepinize, tüm asker bekleyenlere edeceğim de. Çok sevindim kavuşmanıza, Allah bir daha hiç ayırmasın.
Bizim şafak 89 oldu, biliyosun biz aynı şehirde yapıyoruz askerliği pek hissedemiyorum, ben 1 aya eve dönücem o burada kalacak esas askerlik o zaman... Biz bile plakalara geldik sayılır :)

Caniimm beniiimm evet kavustum ben cok sukurr ayneen hep seninlee konustuk ama inan sende hep aklimdaydin benim okulun oldugunu biliyodum tahmin ettim. Ayneeen oylee cok isyanlardaydik o zamanlar amaa baksanaaaa senn bile plakalara gecmissin masallah masallaaah. Rabbim sizide sag saglim kavustursun ayni sehirdesiniz ama orda oldugunu bilmek bile insani cok strese sokuyo yanii. Cookk operimm seni uzulmeee az zaman sonraaa guzel gunlerr seni bekliceeekk

Sırf şu kavuşmalar için bile değer beklemeye, ee yok mu şimdi sizde düğün hazırlığı falan :)

Sırf şu kavuşmalar için bile değer beklemeye, ee yok mu şimdi sizde düğün hazırlığı falan :)
Hemdeee cookk hemdee cookk kavustuktan sonraa hersey daha farkli oluyoo emin ol :)
Var guzeliimm bayramin 2ci gunu nişanımız var Allah kismet edersee ona hazirlaniyoruzz istee :)

Yarın nişanlım gidiyor görev yerine içim tuhaf mutluluk ve hüzün bir arada. gerçekten de sayılı gün çabuk geldi. gidecegin gün nasıl tez geldiyse geleceğin zaman da öyle tez ve sağlıcakla gelsin emi sevdiğim

Allah kavuştursun.. :) Bende nişanlımı tam 3 ay evvel yolcu ettim,o kadar ağladım ve üzüldüm ki. Ama şimdi alıştım, zaman insanı her şeye alıştırıyor. Görev yeri neresi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…