Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allaah kavustursunn canim bi bakmissin ki yani basindaa hic merak etmee

Canım Allah kavuştursun inşallah zaman su gibi akar sizin için

Dün yolculadık askerimi. O kadar zor geldi ki onu orda bırakmak onla otobüse binip gitmeyi bile istedim . giderken öyle bir sarıldı ki sanki hiç bırakmayacak gibi ve ben şimdiden özledim onu gidene kadar durduğu yerlerde aradı. Telefonu kapatıren ağlamamak için kendimi zor tutuyorum hep böyle olmaz umarım Birde birşey daha soracağım giderken grip olmuştu şimdi nazlanır o orda bakarlar demi
$338

Caniimm tekrar Allaah kavustursun insallaah sag saglimm gidip gelirrr hic merak etme icini ferah tuttt sen ona destek olman laziimm kendini birakmaa en buyuk iss sana dusuyo guzeliim.
Bisee olmazz kuzum revirleri var cok agir olursa bakarlar

Allah kavuştursun tekrar. :) sağ salim gidip gelsin inşaallah. Sen içini ferah tut, birşeycik olmaz. :)

Bu arada şafağı 365den başlamıyor musun, hiç izin kullanmayacak mı? Benim nişanlım da izin kullanmıyor ama ne olur ne olmaz 365den başladım Allah korusun hastalık olur bir şey olur gelmek zorunda kalır diye..

Amin canım hepimizin kini. şafak sayar indirmiştim orda o yazınca öyle yazdım kaç gün izinleri oluyor ki

Amin canım hepimizin kini. şafak sayar indirmiştim orda o yazınca öyle yazdım kaç gün izinleri oluyor ki

Şafaksayarlar 340dan başlar. Fakat izinsiz hali 340dır. Toplam 24 gün izinleri oluyor, dağıtım izni de 7 gündür, 24ün içine dahil.. Yani şafaksayara 24 gün izin girmek gerekiyor, tabi izinlerini kullanacaksa.. Biz ne olur ne olmaz 365den başladık, şuan aslında izinsiz hali şafağımız 248 ama 272 sayıyoruz. Yada 338 saymaya devam edersin ama izne geldiğinde şafağına eklersin. Bana öylesi zor geliyor. :)

Bende öyle yapayım bari acemilik kötü ya yeni yeni öğreniyorum :)

Bende öyleydim, şafaklar hep birbirine giriyordu. :) konuşabiliyor musunuz?
Gitmeden asker cell yaptırmıştı gidince kontür yükletmiş sabah aradı geldim diye daha birliğine teslim olmamış bir kağıt unutmuş onsuz almamışlar. Onu almaya gidiyormuş mesajlaşmaya açıkmış akşam da konuşmaya açılacakmış. Bir de ben üniformayla çok merak ediyorum ya :)

Evet askercell de gündüz mesajlaşılabiliyor, akşam 6dan sonra da konuşmaya açık. Tabi haftasonları sürekli aramaya açık. :) Benim nişanlım 1 ay askercell kullandı daha sonra sivil hattını aldı, herkes öyle yapıyormuş. Daha rahat oldu.. Kamuflajlarla gördüğünde çok gururlanacaksın. :) Ben fotoğrafını görmüştüm birinci haftasında, gözlerim dolmuştu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…