Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hım bende aksamlari açık zannetmistim böylesi daha iyiymiş ben dedim gönder diye yok göndermem dedi ağlarım bakıp bakıp diye gerçi otogar da sarilmayacagim demişti zor bıraktı :)

Ama bugün beni ağlatmaya niyetli galiba baya duygusallasti bu ilk gün ne kadar zor oluyormus öyle ya

Evet canim ilk gün çok zordur. 1 hafta geçsin bakalım, ikinizde alışacaksınız. Hiç üzülme.. o şimdi oraya adapte olmaya çalışıyor. Sen onu ferahlat, ağlama telefonda.. :) bir bakmışsın su gibi acemilik bitmiş bile.. inan bazı rakamlar hıphızlı geçiyor. :)

zaten sürekli motive etmeye çalışıyorum o beni ben onu bugün bir dk konusamadik bile birileri çağırdı mesaj bekliyorum hala. Annem de anlamıyor beni burasi olmasaydı kime anlatıp rahatlardım teşekkür ederim :)

İlk gün evrak işleri,kıyafet sırası vs olduğu için telefonu eline almaya bile fırsat bulamıyordur. Müsait olduğunda mesaj atar mutlaka..Estağfurullah, teşekküre bile gerek yok. Birbirimizi en iyi biz anlarız asker yolu gözleyenler olarak.. Şafaklar bitene kadar buradayız, beraber şafak attırırız.. muhabbet ederiz, vakit geçer.. üzülme hiç..

evet dediğin gibi oldu uyuyacakmis grip ve uykusuz bir de ama o halde aradı konuştuk evet bizi bizden başkası anlamıyor ne var üzülecek diyip duruyorlar sinir oluyorum onlara neyse ki burası var

evet dediğin gibi oldu uyuyacakmis grip ve uykusuz bir de ama o halde aradı konuştuk evet bizi bizden başkası anlamıyor ne var üzülecek diyip duruyorlar sinir oluyorum onlara neyse ki burası var

Yine de aramış, ne güzel.. 1 saat sonra şafaklarımız atıyor, bugün de bitti çok şükür aynen iyi ki burası var..

Yoo yoo normal hayatta degill :) burda bi uye vardida konusmalarin ona beziyo o yuzden dedim acaba o musun falan :)

Bilemiyorum.. Herkesin konuşması aynı geliyor bana burada nasıl benzettin bende normal hayatta tanıdık çıktı diye endişelendim bir an, kalbime indirdin

Bilemiyorum.. Herkesin konuşması aynı geliyor bana burada nasıl benzettin bende normal hayatta tanıdık çıktı diye endişelendim bir an, kalbime indirdin
Peki madeemm o kizcagizdaa cok iyiydi dee gitti sanirsam :) hehehe yok canim yaa o burda baya bi istisna oluyoo :)

Kullanıcı adını değiştirdin sandım bende dicektim kız ne ara nişanlandım sen
İnsan insana benzer diye boşuna dememişler Allah kavuştursun tüm asker yolu gözleyenleri su gibi geçsin zaman

Kullanıcı adını değiştirdin sandım bende dicektim kız ne ara nişanlandım sen
İnsan insana benzer diye boşuna dememişler Allah kavuştursun tüm asker yolu gözleyenleri su gibi geçsin zaman
Kullanici adi degissen cok oluyo kusumm bizde sasirdikk oncenden olmuyodu boyle bise yeni yeni oluyoo cok kullanici adi degisiyoo

Kızlar kimden bahsettiğinizi bilmiyorum, o kişi olsaydım elbet söylerdim. Çünkü zaten beni tanımıyorsunuz, bundan çıkarım ne olabilir ki? Hayır ben değilim dediğim halde bu kadar didiklemeniz, kullanıcı adı değiştirenler üzerinden alttan alttan sitem etmeniz çok ilginç.. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum, garip. Konu uzamasın diye daha cevap vermeyeceğim, mutlu günler ikinize de..

Ayneen minik kusumm hepsiii bizim yarenlerimizz ama takik olmayanlarr mumkunsee

Saatlerdir eski sayfaları okuyorum kime benzettiğinizi bulabilmek için. Adın sanırım, değil mi? Yanlış kişiye ulaşmayım da..Sosyal medya hesabımla ulaşacağım sana, o zaman inanırsın umarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayirr yanii guzelimm ben sana osundur falan diyee idda etmedim kii oylee yapan insan var ben sana sordum sadecee kendini bu kadar aciklamana gerek yoktu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…