- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
Hım bende aksamlari açık zannetmistim böylesi daha iyiymiş ben dedim gönder diye yok göndermem dedi ağlarım bakıp bakıp diye gerçi otogar da sarilmayacagim demişti zor bıraktı :)Evet askercell de gündüz mesajlaşılabiliyor, akşam 6dan sonra da konuşmaya açık. Tabi haftasonları sürekli aramaya açık. :) Benim nişanlım 1 ay askercell kullandı daha sonra sivil hattını aldı, herkes öyle yapıyormuş. Daha rahat oldu.. Kamuflajlarla gördüğünde çok gururlanacaksın. :) Ben fotoğrafını görmüştüm birinci haftasında, gözlerim dolmuştu. :)
Ama bugün beni ağlatmaya niyetli galiba baya duygusallasti bu ilk gün ne kadar zor oluyormus öyle ya
zaten sürekli motive etmeye çalışıyorum o beni ben onu bugün bir dk konusamadik bile birileri çağırdı mesaj bekliyorum hala. Annem de anlamıyor beni burasi olmasaydı kime anlatıp rahatlardım teşekkür ederim :)Evet canim ilk gün çok zordur. 1 hafta geçsin bakalım, ikinizde alışacaksınız. Hiç üzülme.. o şimdi oraya adapte olmaya çalışıyor. Sen onu ferahlat, ağlama telefonda.. :) bir bakmışsın su gibi acemilik bitmiş bile.. inan bazı rakamlar hıphızlı geçiyor. :)
zaten sürekli motive etmeye çalışıyorum o beni ben onu bugün bir dk konusamadik bile birileri çağırdı mesaj bekliyorum hala. Annem de anlamıyor beni burasi olmasaydı kime anlatıp rahatlardım teşekkür ederim :)
evet dediğin gibi oldu uyuyacakmis grip ve uykusuz bir de ama o halde aradı konuştukİlk gün evrak işleri,kıyafet sırası vs olduğu için telefonu eline almaya bile fırsat bulamıyordur. Müsait olduğunda mesaj atar mutlaka..Estağfurullah, teşekküre bile gerek yok. Birbirimizi en iyi biz anlarız asker yolu gözleyenler olarak.. Şafaklar bitene kadar buradayız, beraber şafak attırırız.. muhabbet ederiz, vakit geçer.. üzülme hiç..
evet dediğin gibi oldu uyuyacakmis grip ve uykusuz bir de ama o halde aradı konuştukevet bizi bizden başkası anlamıyor ne var üzülecek diyip duruyorlar sinir oluyorum onlara neyse ki burası var
evet ilk günüm bitti bakalım darısı son günlerineYine de aramış, ne güzel.. 1 saat sonra şafaklarımız atıyor, bugün de bitti çok şüküraynen iyi ki burası var..
Canimm senn bi yerden bana tanidik geliyosun ama cikaramadim yeni uyelik falan mi aldin sen ? B bogurtlens
Yoo yoo normal hayatta degill :) burda bi uye vardida konusmalarin ona beziyo o yuzden dedim acaba o musun falan :)Normal hayatta mı tanışıyoruz?
Pazar günü üyelik aldım..
Yoo yoo normal hayatta degill :) burda bi uye vardida konusmalarin ona beziyo o yuzden dedim acaba o musun falan :)
Peki madeemm o kizcagizdaa cok iyiydi dee gitti sanirsam :) hehehe yok canim yaa o burda baya bi istisna oluyoo :)Bilemiyorum.. Herkesin konuşması aynı geliyor bana burada nasıl benzettinbende normal hayatta tanıdık çıktı diye endişelendim bir an, kalbime indirdin
Bilemiyorum.. Herkesin konuşması aynı geliyor bana burada nasıl benzettinbende normal hayatta tanıdık çıktı diye endişelendim bir an, kalbime indirdin
Kullanici adi degissen cok oluyo kusumm bizde sasirdikk oncenden olmuyodu boyle bise yeni yeni oluyoo cok kullanici adi degisiyooKullanıcı adını değiştirdin sandım bende dicektim kız ne ara nişanlandım sen
İnsan insana benzer diye boşuna dememişler Allah kavuştursun tüm asker yolu gözleyenleri su gibi geçsin zaman
Kullanici adi degissen cok oluyo kusumm bizde sasirdikk oncenden olmuyodu boyle bise yeni yeni oluyoo cok kullanici adi degisiyoo
Ayneen minik kusumm hepsiii bizim yarenlerimizz ama takik olmayanlarr mumkunseeAynen minnoşum bir gün tanıdığımızı ertesi gün tanıyamıyoruz neyse ki yanlış anlaşılma olmadan düzelttik
Ayneen minik kusumm hepsiii bizim yarenlerimizz ama takik olmayanlarr mumkunsee
Hayirr yanii guzelimm ben sana osundur falan diyee idda etmedim kii oylee yapan insan var ben sana sordum sadecee kendini bu kadar aciklamana gerek yoktu yaniKızlar kimden bahsettiğinizi bilmiyorum, o kişi olsaydım elbet söylerdim. Çünkü zaten beni tanımıyorsunuz, bundan çıkarım ne olabilir ki? Hayır ben değilim dediğim halde bu kadar didiklemeniz, kullanıcı adı değiştirenler üzerinden alttan alttan sitem etmeniz çok ilginç.. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum, garip. Konu uzamasın diye daha cevap vermeyeceğim, mutlu günler ikinize de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?