- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Ulass canimm sikinti yok soy ismime kadar biliyosann sen beni taniyosundurrr ulasabilirsinn sorun yokkSaatlerdir eski sayfaları okuyorum kime benzettiğinizi bulabilmek için. Adın sanırım, değil mi? Yanlış kişiye ulaşmayım da..Sosyal medya hesabımla ulaşacağım sana, o zaman inanırsın umarım
Kızlar kimden bahsettiğinizi bilmiyorum, o kişi olsaydım elbet söylerdim. Çünkü zaten beni tanımıyorsunuz, bundan çıkarım ne olabilir ki? Hayır ben değilim dediğim halde bu kadar didiklemeniz, kullanıcı adı değiştirenler üzerinden alttan alttan sitem etmeniz çok ilginç.. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum, garip. Konu uzamasın diye daha cevap vermeyeceğim, mutlu günler ikinize de..
Onceliklee Allah kavustursunn canimm Sag saglim bitirip gelir insallaaaahhAradı kızlar aradı
15 dkcık izin vermişler ehe beni aradı kısacık konuştuk şimdi annesini arıyor hehe sevindim
benimki de dün teslim oldu altı buçuk yedi gibi aradi bizde o kadar konuştuk bugünAradı kızlar aradı
15 dkcık izin vermişler ehe beni aradı kısacık konuştuk şimdi annesini arıyor hehe sevindim
eeheh demekki arama saatleri o saatlerbenimki de dün teslim oldu altı buçuk yedi gibi aradi bizde o kadar konuştuk bugün
inşallaah:))Onceliklee Allah kavustursunn canimm Sag saglim bitirip gelir insallaaaahh
Aradaa oylee gec aramalari olurr bazen isleri oluyo falaaan gec arayabiliyolarr
oyleymis demek ki aynen altından beri boynuna ağrımisti resmeneeheh demekki arama saatleri o saatler
o saatlerde telefona yapışmak lazım
6 ay 183 günden mi geriye sayacağız kızlar
ehe cahil kaldım bu konuda sanırım
nasıl sabretcez bilmiyorum eğer sende benim gibi tezcanlıysan işimiz zor vallaoyleymis demek ki aynen altından beri boynuna ağrımisti resmen
amiin teşekkür ederim:) sizi de Allah kavuştursun hayırlısıyla:)12 gün iznini kullanacaksa 183, izinlerini kullanmayacaksa 171den sayacaksın. Allah kavuştursun..
amiin teşekkür ederim:) sizi de Allah kavuştursun hayırlısıyla:)
ben 183 ten sayayım garanti olsunkullanır diye düşünüyorum izinleri :)
Vallahi canim nasil anlamak istiyosan oylee anlaa ben hala lafimin arkasindayimm istedigim sekilde de konusurumm ben hep konsuyorum burdaa sanada hayirli geceler.Huzurkokulu daisy rain
Benzetip sormanız tabi ki çok normal, buna asla bir lafım yok. Ama daha sonra aranızda iğneleyici konuşmanız garibime gitti, sormanız değil. Çünkü beni birine benzetip beş dakika sonra kullanıcı adı değiştirenlere laf etmeniz manidâr oldu. Yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmayın..Hayırlı geceler ikinize de..
Sagol canim benim safagim biteli 9 gun oldu :)inşallaah:))
senin de bütün kızçelerimizin de sevdikleri hayırlısıyla evlerine bizlere dönerler inşallah:)
ayy darısı başımıza yahu:))) ne güzelSagol canim benim safagim biteli 9 gun oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?