Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saatlerdir eski sayfaları okuyorum kime benzettiğinizi bulabilmek için. Adın sanırım, değil mi? Yanlış kişiye ulaşmayım da..Sosyal medya hesabımla ulaşacağım sana, o zaman inanırsın umarım
Ulass canimm sikinti yok soy ismime kadar biliyosann sen beni taniyosundurrr ulasabilirsinn sorun yokk

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım sen niye üstüne alındın ki? Huzurkokulu benzettiğini söylemiş bende benzettim dile getirdim o kişiyide ismen tanımıyorduk zaten topikten biliyorduk sadece yazı tipi şekliniz avatarınız konuşmalarınız çok benziyor bunu dile getirdik diğer yazdığımız sana değildi bir dönem forumda herkes kullanıcı adını değiştirdi kimseyi tanıyamaz olduk ve yanlışlık olmadı oh diye sevindik neden sitem edelim ism değiştiriliyor diye? sana kötü bir şey demedik ki bu kadar savunmaya geçtin kendini? Biz bu topikte herkese destek oluyoruz bizde geçtik bu dönemler ne yaşanır, neler olur herkese elimizden geldiğince moral veriyoruz öncelere kadar gidip ismini ve soyadını bulduğuna ( ki yazmıyor) göre desteklermizi de görmüşsündür. Yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim.

Sanada mutlu günler dilerim. Tekrardan Allah kavuştursun sevdiğine dilerim su gibi geçer zaman senin için ve tüm asker yarenleri için..

Kızlaar şafakçı güzellikler hepinize hayırlı teskere ve bol sabır diliyorum:)
benim sevdiceğim de dün gitti askere
şimdi acemilikte
bir şey soracağım kızlar acemilikte ne zaman rahat bırakıyorlar bizimkileri
askercell 18.00 da açılıyor diye akşam 6dan beri gözüm telefonda ama açmadı daha telefonu

Aradı kızlar aradı
15 dkcık izin vermişler ehe beni aradı kısacık konuştuk şimdi annesini arıyor hehe sevindim
Onceliklee Allah kavustursunn canimm Sag saglim bitirip gelir insallaaaahh
Aradaa oylee gec aramalari olurr bazen isleri oluyo falaaan gec arayabiliyolarr

Onceliklee Allah kavustursunn canimm Sag saglim bitirip gelir insallaaaahh
Aradaa oylee gec aramalari olurr bazen isleri oluyo falaaan gec arayabiliyolarr
inşallaah:))
senin de bütün kızçelerimizin de sevdikleri hayırlısıyla evlerine bizlere dönerler inşallah:)

Huzurkokulu daisy rain
Benzetip sormanız tabi ki çok normal, buna asla bir lafım yok. Ama daha sonra aranızda iğneleyici konuşmanız garibime gitti, sormanız değil. Çünkü beni birine benzetip beş dakika sonra kullanıcı adı değiştirenlere laf etmeniz manidâr oldu. Yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmayın..Hayırlı geceler ikinize de..

12 gün iznini kullanacaksa 183, izinlerini kullanmayacaksa 171den sayacaksın. Allah kavuştursun..
amiin teşekkür ederim:) sizi de Allah kavuştursun hayırlısıyla:)
ben 183 ten sayayım garanti olsun kullanır diye düşünüyorum izinleri :)

amiin teşekkür ederim:) sizi de Allah kavuştursun hayırlısıyla:)
ben 183 ten sayayım garanti olsun kullanır diye düşünüyorum izinleri :)

Amin, hepimiz kavuşalım inşallah hayırlısıyla.. :) su gibi geçsin.. Aynen sen garanti say, sonra izin kullandığında şafağına eklemek çok zor olur.

Vallahi canim nasil anlamak istiyosan oylee anlaa ben hala lafimin arkasindayimm istedigim sekilde de konusurumm ben hep konsuyorum burdaa sanada hayirli geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…