- 30 Nisan 2017
- 91
- 248
- 8
Vallahi canim nasil anlamak istiyosan oylee anlaa ben hala lafimin arkasindayimm istedigim sekilde de konusurumm ben hep konsuyorum burdaa sanada hayirli geceler.
Insallaaah canimm tez vakitte insalaahayy darısı başımıza yahu:))) ne güzel
Hanımlar,
polemiğe girmeyiniz lütfen ve rica ediyorum burada birbirinizin isim soyad bilgilerini ifşa etmeyin.
bende bilmiyorum vallanasıl sabretcez bilmiyorum eğer sende benim gibi tezcanlıysan işimiz zor valla
ben söyleyeyim fıstık hiç üzülmeHuzurkokulu birsey soracaktım senin askerin acemi birliği izmirdi galiba bigün aradı dışarı soğuk aksamlari dedi bende fazla dışarda durma dedim o da işlerimiz hep dışarda dedi ne yaptığını da söylemiyor içine kapandı ya ne yapmam gerek mesala erken kalktık dedi kaçta dedim söylemedi erken işte dedi annesigillede konuşmuyor ben üzülüyorum ya
Hayır canım Burdur du benim sevdiğimin acemisi ama hani mıltıka yaptırıyolardır oranın dışarı işlerini yapıyodur ve sabahları 5 6 gibi uyanırlar hani telefonda anlatamıyacağı şeyler olabilir canım çok üzerine gitme derim. Şuan daha çok yenii evi gibi değil ki emin ol fırsatını bulduğu zaman arıyacaktır üzme kendini derimHuzurkokulu birsey soracaktım senin askerin acemi birliği izmirdi galiba bigün aradı dışarı soğuk aksamlari dedi bende fazla dışarda durma dedim o da işlerimiz hep dışarda dedi ne yaptığını da söylemiyor içine kapandı ya ne yapmam gerek mesala erken kalktık dedi kaçta dedim söylemedi erken işte dedi annesigillede konuşmuyor ben üzülüyorum ya
aynen birileri duyuyor olabilir diye düzgün konuşamıyorlar anladığım kadarıylaHayır canım Burdur du benim sevdiğimin acemisi ama hani mıltıka yaptırıyolardır oranın dışarı işlerini yapıyodur ve sabahları 5 6 gibi uyanırlar hani telefonda anlatamıyacağı şeyler olabilir canım çok üzerine gitme derim. Şuan daha çok yenii evi gibi değil ki emin ol fırsatını bulduğu zaman arıyacaktır üzme kendini derim
ben de bakıyorum da hiç iyi birsey yazmiyor du ya onun morali çöktü resmen bu kadar beklemiyordum ilk günden moraller sıfır telefonda sesi kötü geliyordu konusamadi bileben söyleyeyim fıstık hiç üzülme
netten bloglardan deli gibi okuyorum ezberledim
benimkine de sora sora söyletiyorum zorla
asker psikolojisi başlamış işte
ilk bunlar gitti ya şimdi bugün de gelenler vardı onların evrak işlerine koşturuyorlar bunları yol göstersinler diye sağa sola kayıt işleri hala
sabahları da haftaiçi 5:30da kalkıyorlar yazıyor nette
Evet canımm ben ora hakkında hiç bişe sormuyodumm çünkü konuşamıyodu hani sonra konusuruz diyo şimdi geldi yeni yeni anlatıyo herşeyiiaynen birileri duyuyor olabilir diye düzgün konuşamıyorlar anladığım kadarıyla
seninki neredeydi hangi şehir? araştıralım kız ben komutanlarının ismine kadar bakıyorum yahuben de bakıyorum da hiç iyi birsey yazmiyor du ya onun morali çöktü resmen bu kadar beklemiyordum ilk günden moraller sıfır telefonda sesi kötü geliyordu konusamadi bile
hım anladım o uzulmesini yeter az konussakta olur yeter ki uzulmesinHayır canım Burdur du benim sevdiğimin acemisi ama hani mıltıka yaptırıyolardır oranın dışarı işlerini yapıyodur ve sabahları 5 6 gibi uyanırlar hani telefonda anlatamıyacağı şeyler olabilir canım çok üzerine gitme derim. Şuan daha çok yenii evi gibi değil ki emin ol fırsatını bulduğu zaman arıyacaktır üzme kendini derim
He valla araştırıyorum sürekli izmir Seferihisarseninki neredeydi hangi şehir? araştıralım kız ben komutanlarının ismine kadar bakıyorum yahu
napcaz işimiz bu oldu artık
kıyamam yahım anladım o uzulmesini yeter az konussakta olur yeter ki uzulmesin
öyle yapiyorum her mesajda gözlerim doluyor diyor biz bir sene ne yapacaksak böyle birde grip olmuş iyice duygusallasiyorkıyamam ya
hiç değilse gülümseyerek uyusun güzel bir iyi geceler mesajı at bence :) Askercell kullanıyorsa atabilirsin
çok geçmiş olsunöyle yapiyorum her mesajda gözlerim doluyor diyor biz bir sene ne yapacaksak böyle birde grip olmuş iyice duygusallasiyorp
Teşekkür ederim bende bunları okudum bakalım biraz toparlansa bana yeterçok geçmiş olsun
şöyle bir sayfa buldum sizin yerle iligli başına www koymak lazım tabi
facebook.com/permalink.php?story_fbid=121166671315697&id=120889638010067
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?