- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
musait olmamıştır daha yoksa arar yada mesaj atar böyle günler olacakmış öyle diyorlar alışmak lazım buna dadün aradığı saate 20 dk var gerçi ara demi? ya da mesaj atsın ne bileyim..
evet alışmak lazım da hemen aklıma kötü şeyler geliyor yamusait olmamıştır daha yoksa arar yada mesaj atar böyle günler olacakmış öyle diyorlar alışmak lazım buna da
iyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun canım gerçi sana diyorum bende aynıyım kuruyorum süreklievet alışmak lazım da hemen aklıma kötü şeyler geliyor ya
kuruyorum resmen başına bir iş mi geldi diye
gelmez demi?inşallah
seninki naptı aradı mı bugün?Evet ya iyiki değiller hergün yuregimizz agzimizda olurduk herhalde Allah yardım etsin hepsine
aradı aradı eheheiyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun canım gerçi sana diyorum bende aynıyım kuruyorum sürekli
Bizde de aynı durumlar ya bi mesaj yazıyorum sabah yazdığım a akşam cevap veriyoraradı aradı ehehe
ay bu ne yaa 45 sn konuşabildik hemen sesini duyayım kapatmam lazım dedi
neyse şükür iyi ya mutlu oldum:)
evet yeni gitti 3 gün oldu sen peki
evet yeni gitti 3 gün oldu sen peki
Allah kavuştursun canımBende uzun dönem bekliyorum canimm
97 gün önce gitti benim sevgilimde.
Allah kavuştursun:)Bende uzun dönem bekliyorum canimm
Bende uzun dönem bekliyorum canimm
Sana yazacaak o kadar cok seyiim var kii banlanirimm. Saygimida bozmak istemiyorum.Bende uzun dönem bekliyorum canimm
ne güzel yarım saat biz her gün 5 dkKızlar sevgilim gideli 5 gün oldu ben alışmaya başladım galiba bazen çok zor geliyor kendimi çok yalnız hissediyorum ama sevdiğim her gun arıyor en az yarım saat konuşuyoruz. Pazar günü tatil olduğundan çok rahat konuştuk inşallah tüm günler böyle geçer. Şafak 335 izinler dahil değil
Amin hepimizi kavuştursun inşallah seninki nerde yapiyor er mine güzel yarım saat biz her gün 5 dk
gideli 3 gün oldu geçer inşallah çabucak :)
Allah kavuştursun bu arada:))
kısa dönem er canım balıkesirde şu anAmin hepimizi kavuştursun inşallah seninki nerde yapiyor er mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?