Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha yeni nişanlımın annesi aradı seni aradı mı diye bende evet dedim. ne konuştunuz diye sordu yani ne diyeceğimi şaşırdım iyiymiş felan dedim özel konuşuyoruz hergün arayıp soruyor ne konuştunuz diye ya artık eğitimleri başladı o yüzden arayamayabilir dedim. birde haftasonu gel kal diyor ne diyeyimde kırmadan gelemeyeceğimi söyleyebilirim

Bu bir kv tuzağı olabilir
Şaka bir tarafa gitmek istemiyorsan kırmadan işinin olduğunu söylebilirsin bu konularda pek bir tecrübem yok o yüzden aklıma bir şey gelmiyor

Kızlar sevgilim ankara polatlıda yedek subaylik için eğitimde acaba usta birliği neresi olur bana bir kısmı doğuya gidiyormus dedi üzüldüm ve korkuyorum. sizce neresi çıkar orda acemilik yapıp usta birliği batı ya da anadolu cikan tanıdığı var mi

canım benim artık acemilikle ustalık aynı anda belli oluyor sanıyordum
doğu olabilir mi acaba seninki hazır hisset diye mi öyle dediki
kıyamadım size

iyi düşünelim iyi olsun. benim nişanlımın bulunduğu yer de doğuya gider diyorlar umarım yanılırlar ama çıkarsa da yapacak bir şey yok üzmeyelim kendimizi her ne kadar zor olsada askerlerimizin moral motivasyon bakımından bizlere ihtiyacı var

Inşallah bakalım her gün dua ediyorum hayırlısı olsun.

Kızlar bu arada biz 7 yildir beraberiz. Daha önce arkadaşlarimla aksam 9-10 gibi dışarı çıktığımda sevgilim gitme filan demiyordu. Askere gideli 9 gün oldu. O saatlerde gitmeni istemiyorum aklim sende kalıyor demeye başladı. Sizde de durumlar böyle mi anlam veremiyorum bu haline

Cok normal canimm daha cok kisitlamalarda yapabilir yanii kizmaz dersin kizar kizar dersiinn kizmazz yani degisikk durumlarr

Ben bir şeyi merak ediyorum ya şimdi haziranın 2 sinde yemin töreni var Allah izin verirse gideceğim inşallah ondan sonra usta birliğine gidecek 6 ay izin kullanmam diyor ya 6 ay uzun bir zaman değil mi ?

Ben bir şeyi merak ediyorum ya şimdi haziranın 2 sinde yemin töreni var Allah izin verirse gideceğim inşallah ondan sonra usta birliğine gidecek 6 ay izin kullanmam diyor ya 6 ay uzun bir zaman değil mi ?
Canimm hep oylee diyolar benim sevdicegimde dagitim izinine geldiginde gelmem bitirip gelirim falan diyodu 5 ay zor dayandii zoor yani planladiklari gibi olmuyo usta birligine gecsin 1 ay sonra baslar ozledim gelicem diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…