- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
erken dönmek için öyle yapacağım diyor ya bakim şimdi bile özledim deyip duruyorCanimm hep oylee diyolar benim sevdicegimde dagitim izinine geldiginde gelmem bitirip gelirim falan diyodu 5 ay zor dayandii zoor yani planladiklari gibi olmuyo usta birligine gecsin 1 ay sonra baslar ozledim gelicem diyee
Erken donmek cok iyi oluyo tabi amaa istee ordaa kalicam diyede kendini zorlamasinn bence yaniierken dönmek için öyle yapacağım diyor ya bakim şimdi bile özledim deyip duruyor
yani öyle tabi bakalım ne yapacakErken donmek cok iyi oluyo tabi amaa istee ordaa kalicam diyede kendini zorlamasinn bence yanii
Hayirlisi olsun canim sag saglimm gelsinde gerisi hal olurryani öyle tabi bakalım ne yapacak
inşallah canımHayirlisi olsun canim sag saglimm gelsinde gerisi hal olurr
Ay gerçekten mi. Ya çok sevindim ya. Allah bize de nasip etsin inşallah o koşturmaları. Allah tamamına erdirsin canım benimHemdeee cookk hemdee cookk kavustuktan sonraa hersey daha farkli oluyoo emin ol :)
Var guzeliimm bayramin 2ci gunu nişanımız var Allah kismet edersee ona hazirlaniyoruzz istee :)
Canimm sagoll kuzum benimm. Insallaaah darisi size olsunn insallaah kuzum benimm olurr hayirlisi olsunAy gerçekten mi. Ya çok sevindim ya. Allah bize de nasip etsin inşallah o koşturmaları. Allah tamamına erdirsin canım benim
Geri vermezler canim sanmiyorumm yeni cunku bidee yaniinişanlım bugün telefonu kaptırmış komutanı almış halbuki akıllı telefon değil kamerasi yok birde içinde asker hattı var geri verirler mi ne zaman verirlerarkadaşının telefonundan aradı merak etmeyeyim diye canım benim ya morali zaten bozuktu
ya aykırı bir şey yapmadı ki umarım verirler yaGeri vermezler canim sanmiyorumm yeni cunku bidee yanii
Yapmadi tabiki canim ama yasak yani telefonn bu boyle insallaah verirler bi sikinti cikmadanya aykırı bir şey yapmadı ki umarım verirler ya
ayy kıyamam yanişanlım bugün telefonu kaptırmış komutanı almış halbuki akıllı telefon değil kamerasi yok birde içinde asker hattı var geri verirler mi ne zaman verirlerarkadaşının telefonundan aradı merak etmeyeyim diye canım benim ya morali zaten bozuktu
Umarım verirler ya bakalım bekleyeceğizYapmadi tabiki canim ama yasak yani telefonn bu boyle insallaah verirler bi sikinti cikmadan
bende sevindim duyunca umarım aksilik çıkmadan telefonu verirler ya mutfağa vermişlerdi birde bir hafta orda duracak her yeri yaptık bir masa üstü kalmıştı diyor telefonu masanın üstündeymiş almış komutan ya gelene kadar vermezse diye korkuyorum yaayy kıyamam ya
kız ama zabıt katibi olursa çoook rahat eder
durmadan yazı yazacak demek oluyor bu ehe
valla benmki olsa göbek atardım
moralini bozma verir elbettekiUmarım verirler ya bakalım bekleyeceğiz
bende sevindim duyunca umarım aksilik çıkmadan telefonu verirler ya mutfağa vermişlerdi birde bir hafta orda duracak her yeri yaptık bir masa üstü kalmıştı diyor telefonu masanın üstündeymiş almış komutan ya gelene kadar vermezse diye korkuyorum ya
inşallah bakalımmoralini bozma verir elbetteki
inşallah iyileşir canım ya elbet izin verip gotururler doktora merak etme biraz süre sıkıntısı var işteya kızlar benimki çok hasta üşütmüş orada kıyamam
iyileşmedi bir haftadır
doktora gitmek ne zormuş askerdeyken
izin alıyor bir gün öncedne ertesi gün doktora gidiyor
durumu ciddiyse o da ertesi güne veriyormuş hastahaneye gitsin diye
ilacı da geç saate izin verirlerse ancak ertesi gün alabiliyormuş vs vs aynı günde halletmek zor çok zor dedi
bir gitse ilaç alsa da rahatlasam o anlatırken dayanamadım patır patır yaşlar gözümden döküldü
ama belli etmedim üzülür diye zaten babam diğer odada diye fısır fısır konuştuğumuzdan anlamadı iyiki..
canım sıkıldı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?