- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
görünmüyor fotoğraflar canım benim
ya kızlar benimki çok hasta üşütmüş orada kıyamam
iyileşmedi bir haftadır
doktora gitmek ne zormuş askerdeyken
izin alıyor bir gün öncedne ertesi gün doktora gidiyor
durumu ciddiyse o da ertesi güne veriyormuş hastahaneye gitsin diye
ilacı da geç saate izin verirlerse ancak ertesi gün alabiliyormuş vs vs aynı günde halletmek zor çok zor dedi
bir gitse ilaç alsa da rahatlasam o anlatırken dayanamadım patır patır yaşlar gözümden döküldü
ama belli etmedim üzülür diye zaten babam diğer odada diye fısır fısır konuştuğumuzdan anlamadı iyiki..
canım sıkıldı biraz
Kızlar bu pazartesi kura cekimi olacakmış
Kurada en doğu batman varmış orası çıkarsa nasıl rahat bir yer mi merak ediyorum inşallah hayırlısı olur
ne bileyim işte nedense artıkAllah acil şifa versin canım..
Hastalık orda ayrı bir zor..
Dua et çabuk iyileşsin..
Çok saçma ama kuralları, asker diye son ana kadar beklemesi mi gerek ?..
Verin ilacını, olmadı doktora gösterin bu nedir ya..
ne bileyim işte nedense artık
Nişanlım ilk tecilini bozdurduğunda ben de öyle hissetmiştim. Kasımda bozdurmuştu bize de şubat dedilerdi mayısta gitti. Ayın 2 sinde yemin töreni var. Geçiyor gerçekten her ne kadar yavaş gibi gelsede bugünlerde bitiyor işte. Bizimki de uzun dönem sabretmeyi öğreneceğiz elbet bakalım. Ama sizinki ağustosta çıkabilir bu vakitleri iyi değerlendirin her ne kadar biz değerlendiremesek te siz değerlendirin.Kızlar merhaba moralim çok bozuknişanlımla konuştuk biraz önce askerlik şubesine gidip tecilini bozdurmuş orda tanıdığı bir iki komutan var Ağustosta çağırırlar seni demişler üzgün gibiydi bilemiyorum bi tuhaf oldum moralim bozuldu uzun dönem gidecek zaman nasıl geçer şimdiden düşünüyorum bazen böyle sıyırcakmışım gibi hissediyorum
Askere gidince birçok engel kalkıyor bu yüzden ben gitmesini çok istedim. Acemi ve usta birliği ankara cikti. Hep Doğu olmasından korkuyordum gideli 20 gün oldu. yedek subay uzun dönem yapacak bende bekliyorum günler bir şekilde geciyor yeter ki iyi ve sağlıklı olsunlarKızlar merhaba moralim çok bozuknişanlımla konuştuk biraz önce askerlik şubesine gidip tecilini bozdurmuş orda tanıdığı bir iki komutan var Ağustosta çağırırlar seni demişler üzgün gibiydi bilemiyorum bi tuhaf oldum moralim bozuldu uzun dönem gidecek zaman nasıl geçer şimdiden düşünüyorum bazen böyle sıyırcakmışım gibi hissediyorum
Hic canini sıkma guzelim boylee hissetmen cok normal hepimiz boylee hisstik cunku. Bence en guzelini yapti sadece 1 yil ayri kaliyosun sonrasi bir omur senin ben burda halime olupta kocasini askre gondereni biliyorum en guzel donemlerinde yaninda olmuyo ne kadar zor bir imtihan inan. Elbet yapicak cunku birak gitsin aslanlar gibi yapip gelir sende onun gururunu en guzel sekilde yasarsin inan bana. Bende gonderdim ve en doguda Şırnakta yapti cok sukur bitirdi 1 ay olucak geleli sag saglim gonderdim oylede geri aldim hic korkma Rabbim en hayirlisini yazar sizee. Butun bekleyenler sag saglim kavusun tez zamanda insallaah ne kadar zorrr ve ne kadar sabir gerektirdigini cok iyi biliyorumKızlar merhaba moralim çok bozuknişanlımla konuştuk biraz önce askerlik şubesine gidip tecilini bozdurmuş orda tanıdığı bir iki komutan var Ağustosta çağırırlar seni demişler üzgün gibiydi bilemiyorum bi tuhaf oldum moralim bozuldu uzun dönem gidecek zaman nasıl geçer şimdiden düşünüyorum bazen böyle sıyırcakmışım gibi hissediyorum
Nişanlım ilk tecilini bozdurduğunda ben de öyle hissetmiştim. Kasımda bozdurmuştu bize de şubat dedilerdi mayısta gitti. Ayın 2 sinde yemin töreni var. Geçiyor gerçekten her ne kadar yavaş gibi gelsede bugünlerde bitiyor işte. Bizimki de uzun dönem sabretmeyi öğreneceğiz elbet bakalım. Ama sizinki ağustosta çıkabilir bu vakitleri iyi değerlendirin her ne kadar biz değerlendiremesek te siz değerlendirin.
Askere gidince birçok engel kalkıyor bu yüzden ben gitmesini çok istedim. Acemi ve usta birliği ankara cikti. Hep Doğu olmasından korkuyordum gideli 20 gün oldu. yedek subay uzun dönem yapacak bende bekliyorum günler bir şekilde geciyor yeter ki iyi ve sağlıklı olsunlar
Hic canini sıkma guzelim boylee hissetmen cok normal hepimiz boylee hisstik cunku. Bence en guzelini yapti sadece 1 yil ayri kaliyosun sonrasi bir omur senin ben burda halime olupta kocasini askre gondereni biliyorum en guzel donemlerinde yaninda olmuyo ne kadar zor bir imtihan inan. Elbet yapicak cunku birak gitsin aslanlar gibi yapip gelir sende onun gururunu en guzel sekilde yasarsin inan bana. Bende gonderdim ve en doguda Şırnakta yapti cok sukur bitirdi 1 ay olucak geleli sag saglim gonderdim oylede geri aldim hic korkma Rabbim en hayirlisini yazar sizee. Butun bekleyenler sag saglim kavusun tez zamanda insallaah ne kadar zorrr ve ne kadar sabir gerektirdigini cok iyi biliyorum
Bizde ayni senin gibiydik. 7 yıldır berraberiz ama ben uni şehir dışında okudum o yüzden ayri kalmaya aliskiniz. Ayda bir görüştüğümüz zamanlarda oldu. Şimdi gideli 20 gün oldu çok rahatım elbette özlüyorum ama dayanamayacak kadar değil. Ilk günlerde gunde 5-10 dk konuşuyorduk şimdi gün içinde toplamda 2 saat konuşuyoruz. Herşey çok güzel gidiyor inşallah sizinde öyle olur hayirlisi olsun hep dua et canımBizde düğün için askerliği bekliyoruz canım bakalım hayırlsıyla bi belli olsun ne zamna gideceği vs. düğün tarihini netleştiricez hazırlıklara başlicaz ama gitmesi içime oturuyor bu zamana kadar hiç ayrı kalmadık bide sürekli aynı şehirdeydik ne zaman istesek buluşurduk şimdi ha deyince buluşamayacağız belki gün gelicek sesini bile duyamayacağım
Bizde ayni senin gibiydik. 7 yıldır berraberiz ama ben uni şehir dışında okudum o yüzden ayri kalmaya aliskiniz. Ayda bir görüştüğümüz zamanlarda oldu. Şimdi gideli 20 gün oldu çok rahatım elbette özlüyorum ama dayanamayacak kadar değil. Ilk günlerde gunde 5-10 dk konuşuyorduk şimdi gün içinde toplamda 2 saat konuşuyoruz. Herşey çok güzel gidiyor inşallah sizinde öyle olur hayirlisi olsun hep dua et canım
Inan askere gidince tek dusundugun o oluyo guzelim o iyi olsun bana yeter oluyo. Amaa ayriligiin her turlusu zor her turlusu cok haklisin kolay degil inan kolay seylerde seni beklemiyodur ama tek yapacagin sabir sadakat buda fazlasiyla vardir eminim. Bende senin gibi yaptim ceyiz dizdim falan zaman gecti oylee. Bunlar guzel ayriliklar aslindaa amaa istee. Rabbim herkese tez zamanda kavusmayi nasip etsin insallaaah guzelim bi daha ayrilik yasatmasinCanım benim o kadar iyi geliyorsun ki konuşmalarınlaher halimize şükürler olsun o iyi olsun bana yeter ne yapalım sabretmeyi öğreneceğim ondan ayrı kalabilmeyi öğreneceğim evimizi düzmekle uğraşıp biraz olsun kafamı dağıtmaya çalışcam artık ilk zamanlarda çok zorlanacağımı düşünüyorum hele onu uğurlamak ...bilmiyorum Huzurkokulu cum biz hiç ayrı kalmadık çok zor gelecek bize haftasonu buluştuk bu konuyu konuşuyorduk gözleri falan doldu kendimi tuttum ona belli ettirmedim güçlü görünmeye çalıştım ama onu uğurlarken kendimi tutamam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?