Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Amin canım inşallah zor bir dönemden geçeceğiz

bu hafta usta birlikleri açıklanıyormuş çok heyecanlıyım ya. haftaya da yemin töreni var bir aksilik çıkmazda giderim inşallah yanına ya dua edin kızlar

bu hafta usta birlikleri açıklanıyormuş çok heyecanlıyım ya. haftaya da yemin töreni var bir aksilik çıkmazda giderim inşallah yanına ya dua edin kızlar

İnşallah canım :) hayırlısıyla güzel bi yere düşer inşallah acemi birliği neredeydi sevdiceğinin

Kızlar nişanlım askerlik şubesinden geldi şimdi tüm işlemleri tamam son olarak bi kağıt vermişler sevk tarihi 31 Temmuz yazıyor ne demek oluyor bu 31 temmuzda gidecek mi yani

Kızlar nişanlım askerlik şubesinden geldi şimdi tüm işlemleri tamam son olarak bi kağıt vermişler sevk tarihi 31 Temmuz yazıyor ne demek oluyor bu 31 temmuzda gidecek mi yani
Allaah kavustursun tekrardan guzelimm 31 temmuz sülüs tarihi oluyo yani 31inden itibaren asker artik agustosun basinda Allah kismet ederse gider canimm

Keşke öyle olsaydı canım düşündükçe içim fena oluyor nasıl rahatlicma bilmiyorum
Tahmin edebiliyorum canimm Allah yardimciniz olsun ama insan bi sure sonra alisiyo gercekten ben gecen sene ramazanda yeni gondermistim diyodum zaman nasil gececek ben naparim diyodum ama Allah sabrini veriyo sen sevdiginin arkasinda ol hersey hal olurr Allahin iziniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…