- 12 Nisan 2016
- 665
- 918
- 53
Inan askere gidince tek dusundugun o oluyo guzelim o iyi olsun bana yeter oluyo. Amaa ayriligiin her turlusu zor her turlusu cok haklisin kolay degil inan kolay seylerde seni beklemiyodur ama tek yapacagin sabir sadakat buda fazlasiyla vardir eminim. Bende senin gibi yaptim ceyiz dizdim falan zaman gecti oylee. Bunlar guzel ayriliklar aslindaa amaa istee. Rabbim herkese tez zamanda kavusmayi nasip etsin insallaaah guzelim bi daha ayrilik yasatmasin
Amin inşallah canım ilk zamanlar zor ama alışıyor insan yaCanım bizim belki Ağustosta çıkabilir yaşı da var çünkü :/ hayırlısı olsun inşallah Rabbim tüm bekleyenlerin sabrını arttırsın Rabbim tüm askerlerimizi korusun
bu hafta usta birlikleri açıklanıyormuş çok heyecanlıyım ya. haftaya da yemin töreni var bir aksilik çıkmazda giderim inşallah yanına ya dua edin kızlar
inşallah canım ya . İzmir - Seferihisar çok heyecanlıyım cuma nasıl gelecek bilmiyorum bu seferki bu kadar uzak olmaz umarımİnşallah canım :) hayırlısıyla güzel bi yere düşer inşallahacemi birliği neredeydi sevdiceğinin
inşallah canım ya . İzmir - Seferihisar çok heyecanlıyım cuma nasıl gelecek bilmiyorum bu seferki bu kadar uzak olmaz umarım
bunu bende çok merak ediyorum ya 1 hafta sonra dağıtım iznine gelecekKizlar yemin toreninden sonra dağıtım izni safaktan düşüyor mu yoksa ekleniyor mu bilen var mi eklenirse şafak 334
Dagitim izini 24 gun izin surelerinden duserler canimmKizlar yemin toreninden sonra dağıtım izni safaktan düşüyor mu yoksa ekleniyor mu bilen var mi eklenirse şafak 334
Allaah kavustursun tekrardan guzelimm 31 temmuz sülüs tarihi oluyo yani 31inden itibaren asker artik agustosun basinda Allah kismet ederse gider canimmKızlar nişanlım askerlik şubesinden geldi şimdi tüm işlemleri tamam son olarak bi kağıt vermişler sevk tarihi 31 Temmuz yazıyor ne demek oluyor bu 31 temmuzda gidecek mi yani
Allaah kavustursun tekrardan guzelimm 31 temmuz sülüs tarihi oluyo yani 31inden itibaren asker artik agustosun basinda Allah kismet ederse gider canimm
31ine yakin belli olurr guzelimm. Ay dusunme oyle en azindan tarihi belli ben gitmeden 1 gun once ogrendim o zaman belli olmustuOfff çok kötü oldumnereye gideceği ne zaman belli olur peki canım :/
31ine yakin belli olurr guzelimm. Ay dusunme oyle en azindan tarihi belli ben gitmeden 1 gun once ogrendim o zaman belli olmustu
Tahmin edebiliyorum canimm Allah yardimciniz olsun ama insan bi sure sonra alisiyo gercekten ben gecen sene ramazanda yeni gondermistim diyodum zaman nasil gececek ben naparim diyodum ama Allah sabrini veriyo sen sevdiginin arkasinda ol hersey hal olurr Allahin iziniyleKeşke öyle olsaydı canım düşündükçe içim fena oluyor nasıl rahatlicma bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?