- 12 Nisan 2016
- 665
- 918
- 53
Tahmin edebiliyorum canimm Allah yardimciniz olsun ama insan bi sure sonra alisiyo gercekten ben gecen sene ramazanda yeni gondermistim diyodum zaman nasil gececek ben naparim diyodum ama Allah sabrini veriyo sen sevdiginin arkasinda ol hersey hal olurr Allahin iziniyle
Olurr canimm bilirimmİnşaAllah canım ona dik görünmeye çalışıyorum ama baya zor oluyo
Evet çok zor geliyor ama bir şekilde geçiyor hatta nasi bu kadar rahat olduğuma bende inanamıyorum. Sanki askerde değilmiş gibi geliyor. Kafan ve gönlün rahat olursa hemen biter. Inşallah hepimiz geldikleri günü görürüz bu yazılarimizi okuruz
Allah kavuştursun canım şimdiden. Üzülme demeyeceğim çünkü üzülüyor insan ama gidince alışıyorsun bir süre sonra. Umarım rahat edebileceği gönlünüzden geçen bir yer olur canım.Kızlar nişanlım askerlik şubesinden geldi şimdi tüm işlemleri tamam son olarak bi kağıt vermişler sevk tarihi 31 Temmuz yazıyor ne demek oluyor bu 31 temmuzda gidecek mi yani
İnşallah canım en önemlisi onun rahat olabileceği bir yer bakalım hakkımızda hayırlısıAllah kavuştursun canım şimdiden. Üzülme demeyeceğim çünkü üzülüyor insan ama gidince alışıyorsun bir süre sonra. Umarım rahat edebileceği gönlünüzden geçen bir yer olur canım.
Arkadaşlar askerlikteki ceza sistemi ne kötü ya yapan alıyorda yapmayanlar niye ceza alıyor anlamadım ya her gün iki üç kişi yüzüne ceza alıyor hiç suçu yokken canım sıkıldı ya
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım. evet ya nefret etti ordan çocuk bitsede kurtulsam diyor süründürüyorlarmış kıyamam yaİnşallah canım en önemlisi onun rahat olabileceği bir yer bakalım hakkımızda hayırlısı
Canım benim çalıştıgım yerde yetkilim anlatmıştı başına gelmiş, bi kişi yüzünden bütün koğuşa ceza vermişler can sıkıcı bi durum keşke olmasa
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım. evet ya nefret etti ordan çocuk bitsede kurtulsam diyor süründürüyorlarmış kıyamam ya
Amin canım. Haftaya kurtuluyor ordan inşallahAllah yardımcısı olsun canım sevdiceğinin
Bu gece uyuyamam herhalde kalbim pır pır yarın hem yeri hemde yemin töreni belli olacak inşallah güzel bir yer gelir
Yemin töreni öncesi belli oluyor canım. Yemin töreni tarihi de tam belli olacak birde törenden sonra eve gelebilecek mi o belli olacakmış.Yemin töreni ile beraber mi belli oluyor canım yemin töreni öncesi belli olmuyor mu :/
Yemin töreni öncesi belli oluyor canım. Yemin töreni tarihi de tam belli olacak birde törenden sonra eve gelebilecek mi o belli olacakmış.
evet inşallah akşam belli olacak bakalım.Hadi bakalım hayırlısı canım :)
Gözün aydın canım benim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin Allahyeni görev yerimiz Samsun İl Merkez Jandarma
Amin teşekkür ederim 11 ay nasıl geçecekse artıkGözün aydın canım benim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin Allah
Amin teşekkür ederim 11 ay nasıl geçecekse artık
Biliyorum bitecek. Aslında bende onu düşünüyorum geldikten sonrası bizim içinde zor olacak bakalım bu günleri atlatalım da gerisi gelir diyoruz. Siz ne yaptınızÇok uzak ve zor geliyor biliyorum ama inan bitiyor önemli olan birbiriniz ile anlayışla güzel zamanlara gün saymak. Geldiğinde çok daha başka sıkıntılar oluyor iş, güç, evlilik gibi.. Hiç askerdeyken ki günleri özleyeceğimi tahmin etmezdim ama bazen onu bile arıyabiliyorsun. Allah güç kuvvet versin tüm askerlere ve yarenlerine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?