Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnşaAllah canım ona dik görünmeye çalışıyorum ama baya zor oluyo

Evet çok zor geliyor ama bir şekilde geçiyor hatta nasi bu kadar rahat olduğuma bende inanamıyorum. Sanki askerde değilmiş gibi geliyor. Kafan ve gönlün rahat olursa hemen biter. Inşallah hepimiz geldikleri günü görürüz bu yazılarimizi okuruz

İnşallah canım darısı başıma inşallah bende böyle biraz olsun rahat olabilirim nereye gideceği belli olana ladar hep bi huzursuz olurum sanırım :/

Kızlar nişanlım askerlik şubesinden geldi şimdi tüm işlemleri tamam son olarak bi kağıt vermişler sevk tarihi 31 Temmuz yazıyor ne demek oluyor bu 31 temmuzda gidecek mi yani
Allah kavuştursun canım şimdiden. Üzülme demeyeceğim çünkü üzülüyor insan ama gidince alışıyorsun bir süre sonra. Umarım rahat edebileceği gönlünüzden geçen bir yer olur canım.

Arkadaşlar askerlikteki ceza sistemi ne kötü ya yapan alıyorda yapmayanlar niye ceza alıyor anlamadım ya her gün iki üç kişi yüzüne ceza alıyor hiç suçu yokken canım sıkıldı ya

Allah kavuştursun canım şimdiden. Üzülme demeyeceğim çünkü üzülüyor insan ama gidince alışıyorsun bir süre sonra. Umarım rahat edebileceği gönlünüzden geçen bir yer olur canım.
İnşallah canım en önemlisi onun rahat olabileceği bir yer bakalım hakkımızda hayırlısı

Arkadaşlar askerlikteki ceza sistemi ne kötü ya yapan alıyorda yapmayanlar niye ceza alıyor anlamadım ya her gün iki üç kişi yüzüne ceza alıyor hiç suçu yokken canım sıkıldı ya

Canım benim çalıştıgım yerde yetkilim anlatmıştı başına gelmiş, bi kişi yüzünden bütün koğuşa ceza vermişler can sıkıcı bi durum keşke olmasa

İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım. evet ya nefret etti ordan çocuk bitsede kurtulsam diyor süründürüyorlarmış kıyamam ya

Amin teşekkür ederim 11 ay nasıl geçecekse artık

Çok uzak ve zor geliyor biliyorum ama inan bitiyor önemli olan birbiriniz ile anlayışla güzel zamanlara gün saymak. Geldiğinde çok daha başka sıkıntılar oluyor iş, güç, evlilik gibi.. Hiç askerdeyken ki günleri özleyeceğimi tahmin etmezdim ama bazen onu bile arıyabiliyorsun. Allah güç kuvvet versin tüm askerlere ve yarenlerine..

Biliyorum bitecek. Aslında bende onu düşünüyorum geldikten sonrası bizim içinde zor olacak bakalım bu günleri atlatalım da gerisi gelir diyoruz. Siz ne yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…