- 12 Nisan 2016
- 665
- 918
- 53
Teşekkür ederim canım amin inşallah. Sizinde sağ sağlim gitmeyi nasip etsin Allahım bütün askerlerimizi korusun
Selamlar
Aranızda yeniyim ve sırf bu topik için üye oldum diyebilirim. Hatta ilk mesajım
Erkek arkadaşım asker. Yani uzman asker. :) Askerlik konusunda tecrübeli sayılırım :) Kendisi Hakkâri/Çukurca'da görev yapıyor. Yaklaşık 20 aydır..
Ve tabii en önemli ayrıntı, biz de 20 aydır birlikteyiz. Yani birlikte bir hayata "evet" dedikten yaklaşık 10 gün sonra ellerimden kayıp gitti. Çok ağladığım, sinir krizleri geçirdiğim, ona da kendime de günlerimi zehir ettiğim zamanlar oldu. Ama şunu anladım ki; insan alışıyor. 1095 küsür gün vardı gittiğinde gelmesine. İlk gittiği zamanlar günleri sayardım: birinci gün, ikinci gün, üçüncü gün... Şimdi ise atan şafağımızı sayıyorum: Şafak atarsa 488!
Çoğunuzun yazdıklarını gülümseyerek okudum. Sanıyorum kendimi gördüğüm için. Geçmek bilmeyen günler, arayacak diye en alakasız mekânlara bile telefonla gitmek, o orda aç açıkta diye burda yemek yiyememek... Günler geçmeyecek gibiydi. Sanki bir daha asla göremeyecek gibiydim. Şükür şu an 6 ayda bir gelip 25 gün sonra dönmesine alıştım. Allah hepimize sabır, görevdeki askerlerimize de güç kuvvet versin, Rabbim onları korusun.
Söylemek istediğim çok şey var aslında. Ama ana fikri şu; sabredin canlar. Sabredin ama hiç isyan etmeyin. Sizin yerinizde olmak isteyen (bakınız:ben), "şafak atarsa 365" demek isteyen, hatta bunun için can atan insanlar var çevrenizde. Güzel günler için sabretmek gerekiyor. Sabır, sevincin anahtarıdır, demişler. Bilmiyorum neden söylemek istedim bunları. Sanıyorum içimden geldi. Kim dikkate alır ya da önemser bilmem ama hepinize kucak dolusu sabır diliyorum. Rabbim sizi ve bizi göz açıp kapayıncaya kadar kısa bir süreç gibi beklediklerimize kavuştursun. Aminn.
Canııımm Allah yardımcınız olsuneminim çok zor olmuştur ilk zamanların, hatta şuan bile zor geçiyordur bazen. Ama dediğin gibi sabır, sevincin anahtarı sevdiceğin iyi olsun sağlığı sıhhati yerinde olsun sana yeter eminim ne güzel yazmışsın öyle hislerime tercüman olmuşsun Rabbim tüm askerlerimizi korusun, asker yarenlerinin sabrını arttırsın
Guzell diline bayildimm guzelimm benim Rabbimmm gonlune gore versin insallaaaah. Bilirimm oralarin ne kadar zor oldugunu benim sevdigimde Şırnak/Silopideydi gercekten herseyden fazla rahatligini dusunuyodum ozlemyi bile unutuyodum bazen. Yeterki bi iyiyim demesine donuyodu olay. Ama cok sukur ki Allaha sag saglim kavustum ama maceramiz daha bitmedi daha zor gunler bekliyo ki bende uzman yareni olmama az kaldi. Sevdigimin 7sinde mulakati var.Selamlar
Aranızda yeniyim ve sırf bu topik için üye oldum diyebilirim. Hatta ilk mesajım
Erkek arkadaşım asker. Yani uzman asker. :) Askerlik konusunda tecrübeli sayılırım :) Kendisi Hakkâri/Çukurca'da görev yapıyor. Yaklaşık 20 aydır..
Ve tabii en önemli ayrıntı, biz de 20 aydır birlikteyiz. Yani birlikte bir hayata "evet" dedikten yaklaşık 10 gün sonra ellerimden kayıp gitti. Çok ağladığım, sinir krizleri geçirdiğim, ona da kendime de günlerimi zehir ettiğim zamanlar oldu. Ama şunu anladım ki; insan alışıyor. 1095 küsür gün vardı gittiğinde gelmesine. İlk gittiği zamanlar günleri sayardım: birinci gün, ikinci gün, üçüncü gün... Şimdi ise atan şafağımızı sayıyorum: Şafak atarsa 488!
Çoğunuzun yazdıklarını gülümseyerek okudum. Sanıyorum kendimi gördüğüm için. Geçmek bilmeyen günler, arayacak diye en alakasız mekânlara bile telefonla gitmek, o orda aç açıkta diye burda yemek yiyememek... Günler geçmeyecek gibiydi. Sanki bir daha asla göremeyecek gibiydim. Şükür şu an 6 ayda bir gelip 25 gün sonra dönmesine alıştım. Allah hepimize sabır, görevdeki askerlerimize de güç kuvvet versin, Rabbim onları korusun.
Söylemek istediğim çok şey var aslında. Ama ana fikri şu; sabredin canlar. Sabredin ama hiç isyan etmeyin. Sizin yerinizde olmak isteyen (bakınız:ben), "şafak atarsa 365" demek isteyen, hatta bunun için can atan insanlar var çevrenizde. Güzel günler için sabretmek gerekiyor. Sabır, sevincin anahtarıdır, demişler. Bilmiyorum neden söylemek istedim bunları. Sanıyorum içimden geldi. Kim dikkate alır ya da önemser bilmem ama hepinize kucak dolusu sabır diliyorum. Rabbim sizi ve bizi göz açıp kapayıncaya kadar kısa bir süreç gibi beklediklerimize kavuştursun. Aminn.
Guzell diline bayildimm guzelimm benim Rabbimmm gonlune gore versin insallaaaah. Bilirimm oralarin ne kadar zor oldugunu benim sevdigimde Şırnak/Silopideydi gercekten herseyden fazla rahatligini dusunuyodum ozlemyi bile unutuyodum bazen. Yeterki bi iyiyim demesine donuyodu olay. Ama cok sukur ki Allaha sag saglim kavustum ama maceramiz daha bitmedi daha zor gunler bekliyo ki bende uzman yareni olmama az kaldi. Sevdigimin 7sinde mulakati var.
Hayirli bi sekildee kavusursun insallaah guzelim o kadar guzel yuregin guzel sabrin var ki ben burdan hissetim. Insallaaah bi daha ayrilmamak uzere kavusursunuzz en icteen dileklerimle. Hic o kadar uzun gorunmesin gozune senin sevgin olduktan sonra herseyin ustesinden gelirsinizz. Rabbimm bekleyenlerindee orda olanlarinda yâr ve yardimcisi olsun insallaaah
Caniimm benim yaaa asil ben senin guzel yuregine cok tesekkur ederiimm :) insallaah olurdaa sana daha cok destek cikariimm burdaa been :) kesinlikleee oyle ben askerdeykeen o inanilmazz grurlaniyorum gercekten zor donemde ve cok zor yerde askerlik yapti. Allahin bize verdigi en buyuk sinav buydu gercekten. Cunku gittigi yer aklimizin ucundan bile gecmiyo askerlik yaptigi yer haritada bilee yok dedim Rabbim bana boyle nasip etmiss tum yuregimlee bekledimm sonunda kavustuk biz sorlu surece en basinda baslamis olduk yani :) Isparta komondo bilirigii sanirim komando uzman eger oyleysde gercekten zor Allaah yardim etsin bizim milli savunma kara kuvvetleri bransi lojistik yine zor olucak olucak ama hani biz komando kadar agir olmazz sanirim. Caniimm benimm Rabbim sana guc kuvvet versin bulundugu yer kolay bi yer degil surekli tehtit altinda ve sen napacagini bilmiyosun. Her daim elin yureginde gezmeeek su hayatta en zor sey ben cok iyi biliyorumm ama dedigin gibi her insanada nasip olmuyor bu gurur. Senindee sabrinaaa sabir versiinn Rabbim canim benimm bende seniinn guzell yuregindeen operiimmKuzummm benimmm, ne de güzel destek çıktın. Bana bunları yazan güzel ellerine, temiz yüreğine teşekkür ederim.Rabbim seni de sevdiğine kavuştursun, beklemeyi kolaylaştırsın inşallah. Derdi veren Allah, dermanını da veriyor. Biz yeter ki isteyelim. Emin ol sen burda onu sabır ve şerefinle beklediğini hissettirdiğinde hiçbir şey ona zor gelmiyor. Biz burda yalnızca onlar olmadan yaşarken onlar orda kimsesizliğin içinde çünkü... Tecrübe ile sabittir. :)
Uzman yareni ya da asker yâreni olmak her kıza nasip olmuyor. Hep de değer bilen kıza nasip oluyor. İnşallah başarı ile tamamlar sevdiğin mülakatı. Sanırım askerliğini Şırnak'ta yaptı :) Çok zorlu bu süreç. Eğitimleri zorlu geçiyor. Sürünmüyorlar mı, dağa mı tırmanmıyorlar ohoo.. Ama görev yerinde eğitim kadar sıkmıyorlar. Tabi eğitim alacağı yer de önemli. Benim sevdiğim Isparta'da eğitim aldı 2 ay boyunca :) Bu nedenle sen sakın benim yaptığım hataya düşme canım, ben hayatı zindan etmiştim gittiği için. Ama aslında yine bizim için gitmişti.
Öpüyorum güzel yüreğinden. Rabbim sabrına sabır eklesin kuzum,güzel günler görün sevdiğinle inşallah.
Caniimm benim yaaa asil ben senin guzel yuregine cok tesekkur ederiimm :) insallaah olurdaa sana daha cok destek cikariimm burdaa been :) kesinlikleee oyle ben askerdeykeen o inanilmazz grurlaniyorum gercekten zor donemde ve cok zor yerde askerlik yapti. Allahin bize verdigi en buyuk sinav buydu gercekten. Cunku gittigi yer aklimizin ucundan bile gecmiyo askerlik yaptigi yer haritada bilee yok dedim Rabbim bana boyle nasip etmiss tum yuregimlee bekledimm sonunda kavustuk biz sorlu surece en basinda baslamis olduk yani :) Isparta komondo bilirigii sanirim komando uzman eger oyleysde gercekten zor Allaah yardim etsin bizim milli savunma kara kuvvetleri bransi lojistik yine zor olucak olucak ama hani biz komando kadar agir olmazz sanirim. Caniimm benimm Rabbim sana guc kuvvet versin bulundugu yer kolay bi yer degil surekli tehtit altinda ve sen napacagini bilmiyosun. Her daim elin yureginde gezmeeek su hayatta en zor sey ben cok iyi biliyorumm ama dedigin gibi her insanada nasip olmuyor bu gurur. Senindee sabrinaaa sabir versiinn Rabbim canim benimm bende seniinn guzell yuregindeen operiimm
Suaaaan kendimi goruruyorumm sendee guzelimm yaaa. Bunu huzun degilde mutluluk olaraak yansitanla karsilastimm gercekteen gurur tamam zor ozluyosun amaaa beraber olduktan sonra asilmicaak seyler yokk. Sevdigim sinava giricek az kaldi cok streste hep diyorum sonuc ne olursa olsun hep bizim icin diyorum onadaa ilk doguya gittigini ogrendigimde gercekten cok uzuldum gunlercee ama sonrada toparladim dedim orda herkes asker ne kadar esirgersen basima fazlasi geliyo bu boylee. Rabbim sanadaaa erkek arkadasima gonul rahatligi bol sabirler versin hep derim sabrin sonu biz bu yolun sonu isiikk derimm bu boyle guzeliim. Senindee destedigini hissettimm cok tesekkurr ederiimm insallaah guzel gecer emeklerinin karsiligini alsin baska bise istemiyorumm
İnşallah canım benim, desteğin için şimdiden teşekkür ediyorum. Benimde desteğim sana bu zorlu süreçte tamOnlar bizim gurur kaynağımız. Vatan onlara, aşkları bize emanet. Şırnak’taki askeri beklemek de hiç kolay olmamıştır eminim, sabrına hayran kaldım. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın canım, daha kötü ayrılıklar görmeyin inşallah. Kendime çok yakın buldum hissettiklerini Benim erkek arkadaşım bile bana konum falan attığında Türkiye/Irak sınırında görüyorum, şehri geçtik çocuk ülkeyi aştı
Piyade Uzman Erbaş kendisi bebeğim. Zor ama alıştık. Bizim için orda, bizim için gitti ve bizim için gelecek diyoruz. Hem koskoca 36 aydan 16 aya düşürdükRabbim size de nasip etsin. Lojistik ise o kadar zor olmaz şükürler olsun ki. Rabbim zaten zorluk göstermesin. Ankara’ya mülakata gidecek sanırım değil mi? Genelde orda yapıyorlar :)
Kalbinin güzelliğinin kelimelere inanılmaz yansıdığını hissediyorum. Allah razı olsun. Kat kat daha güzellerini yaşa benim için dilediklerininGüzel yâren, şansınız açık olsun mülakatlarda
Suaaaan kendimi goruruyorumm sendee guzelimm yaaa. Bunu huzun degilde mutluluk olaraak yansitanla karsilastimm gercekteen gurur tamam zor ozluyosun amaaa beraber olduktan sonra asilmicaak seyler yokk. Sevdigim sinava giricek az kaldi cok streste hep diyorum sonuc ne olursa olsun hep bizim icin diyorum onadaa ilk doguya gittigini ogrendigimde gercekten cok uzuldum gunlercee ama sonrada toparladim dedim orda herkes asker ne kadar esirgersen basima fazlasi geliyo bu boylee. Rabbim sanadaaa erkek arkadasima gonul rahatligi bol sabirler versin hep derim sabrin sonu biz bu yolun sonu isiikk derimm bu boyle guzeliim. Senindee destedigini hissettimm cok tesekkurr ederiimm insallaah guzel gecer emeklerinin karsiligini alsin baska bise istemiyorumm
Dogru guzelimm hos goruyoruzz yapcak bise yokk. Destegm her zaman her daim arkasind bunu biliyorumm :)Tatlım benimmİstedikten sonra yapılamayacak hiçbir şey yok. Sevdiğinin bu dönemde stres yapması çok doğal bir durum. Benim erkek arkadaşım ilk görev yerine gittiğinde burada durulmaz, ben geliyorum diyordu. Sen desteğini ve onu her daim beklediğini hissettirdiğinde daha kolay adapte olacaktır bu duruma inşallah canımm Rabbim sana ve tüm bekleyen asker yârenlerine bol bol sabırlar versin inşallah.
Askerlik şafağın bittiği gün değil, Özlemin bittiği gündür..
웃+유=❤ 330 ♥ ℒ♡ⓥℯ ㄚ♡ⓤ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?