- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
Perşembe gidecek canım şimdi evindeCanım sevdiceğin ne yaptı usta birliğine yerleşti mi
AMIN inşallah canım yaKızlar nişanlım söyledi biraz önce Katara 5000 asker gönderilecekmiş sanırım canım sıkıldı bu durumaAllah askerlerimizin yardımcısı olsun
Allaah kavustursun canim benimm. Ayneen cabuk geliyo o vedalarr maleseff. Onu tekrar gonderdiginde ki acinin tarifi yoktur bilirimm. Ama Rabbim sag saglimm tez zamanda kavustursun bi bakmissin yani basindaaa hic merak etmee canim hepsi Allaha emanetVe yine veda vakti. Hep tez mi gelir bu vedalar hı söyle sevdiğim
sağol teşekkür ederim ilk gittiğinde bu kadar acımamıştı canım inşallah öyle olurAllaah kavustursun canim benimm. Ayneen cabuk geliyo o vedalarr maleseff. Onu tekrar gonderdiginde ki acinin tarifi yoktur bilirimm. Ama Rabbim sag saglimm tez zamanda kavustursun bi bakmissin yani basindaaa hic merak etmee canim hepsi Allaha emanet
Tahmin edebiliyorumm canimm. Ama alisiyosun zamanlaa orda oldugunaa geldiginde bile 1 hafta sayiyodum ben gidicek diyeee cok degisik bir psikolojii :)sağol teşekkür ederim ilk gittiğinde bu kadar acımamıştı canım inşallah öyle olur
evet mecbur alışacağım gerçi gelmeyeceğim diyor kendisi deTahmin edebiliyorumm canimm. Ama alisiyosun zamanlaa orda oldugunaa geldiginde bile 1 hafta sayiyodum ben gidicek diyeee cok degisik bir psikolojii :)
Hep gittikleerinde aynisini diyolar guzelim yaa benim sevdicekte gelmicem diye gitti 2 defaa geldi yanii :) hanii hayatindaa biri olmasi farkli oluyo aileyi gormeden heer turlu yaparlar ama seni gormeden yapamazz o yuzden gelir ozlem cok agir basarevet mecbur alışacağım gerçi gelmeyeceğim diyor kendisi de
Tatlim sen izinleride duserek mi hesapliosn yoksaŞafak 316
Canim orasi askeriye her turlu sey olabilir aksam bile gorev verebiliyolar isleri vardir yani onun disindada telefonuda kameralysa bazi askeriyeler o konuda cok sıkıntı yapiyor. Alisirsin zamanla bizimde zor zamanlarimz oldu 2-3 gun hic haber alamadigim zamanlar oldu merak etme bisiyi yoktur aramaya firsati olmuyodur sadece sabretKızlar nişanlım usta birliği samsuna gideli üç gün oldu. Bugün ne aradı ne de mesaj attı merak ettim ya. Annesi ve babasını da aramamış telefonları toplamamışlardır demi
jandarma olarak gitti yazıcı demişlerdi ama normal tuşlu ve askersel götürdü sabahtan beri bekliyorum bakalımCanim orasi askeriye her turlu sey olabilir aksam bile gorev verebiliyolar isleri vardir yani onun disindada telefonuda kameralysa bazi askeriyeler o konuda cok sıkıntı yapiyor. Alisirsin zamanla bizimde zor zamanlarimz oldu 2-3 gun hic haber alamadigim zamanlar oldu merak etme bisiyi yoktur aramaya firsati olmuyodur sadece sabret
Benim askerimde yazici oldu kuzum yogun gidiyo isleri hatta. Sikma canini her gun arayamadigi zamanlar olucakjandarma olarak gitti yazıcı demişlerdi ama normal tuşlu ve askersel götürdü sabahtan beri bekliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?