- 12 Nisan 2016
- 665
- 918
- 53
Safak 232
Amin canim benim sagol geciyor günler vallahiCanım maşallah baya düşmüş şafağınız :) darısı bize :)
15 gun izin kullandı o dahil canım kalan 9 gun iznini kullanmayacakTatlim sen izinleride duserek mi hesapliosn yoksa
Gerçekten ilk haftalar öyle oluyor hiç geçmiyor gibi ama geçiyormus bizim 2 ay olacak iki hafta sonra inşallah kalan 10 ayda böyle hızlı geçerBugün takvime bakarken gideli sadece bir hafta geçtiğini farkettim. Ama bu nasıl bir hafta ya sanki bir ay olmuş gibizaman mı durdu yoksa bana mı geçmiyor. konuşabilsekte uzakta olduğunu bilmek içimi çok açıtıyor ya
Bizimde 17 gun izni duruyo hic kullanmadi kullanmycam diyor ama ben yinede kullancakmis gibi şafak sayiyorum sonra kullanirsa moralim bozulmasin safaklar artar yani15 gun izin kullandı o dahil canım kalan 9 gun iznini kullanmayacak
Zaten 9 gun fazladan beklesekte bisey olmaz ya o kadar günü devirdikten sonraBizimde 17 gun izni duruyo hic kullanmadi kullanmycam diyor ama ben yinede kullancakmis gibi şafak sayiyorum sonra kullanirsa moralim bozulmasin safaklar artar yani) :) kullanmazsa iki hafta erken gelecek insallahh bu arada safak 229
Telefonla konuşabiliyor musunuz ? Benim sevgilimin eğitimi bitti yedek subay oldu akıllı telefonu kullanıyor. Biz hep konuşuyoruz mesajlasiyoruz Suan izinde yeni görüştük haftasonu gidecek. Sabrediyorum bekliyorum hayatıma devam ediyorum.kızlar napıyorsunuz nasıl dayanıyorsunuz ben çok özlüyorum ya
ara ara gözlerim doluyo
kısa dönem er canımTelefonla konuşabiliyor musunuz ? Benim sevgilimin eğitimi bitti yedek subay oldu akıllı telefonu kullanıyor. Biz hep konuşuyoruz mesajlasiyoruz Suan izinde yeni görüştük haftasonu gidecek. Sabrediyorum bekliyorum hayatıma devam ediyorum.
Sen çalışıyor musun okuyor musun canımbir de geçen beni üzdüler ya
kardeşimin birisiyle evlenme durumu var bu ara hatta eylüle hemen düğün filan düşünülüyor neyse işte
annemin bir arkadaşı bana dediki atı alan üsküdarı geçti 2 ayda siz hala ohooo dedi
bir üzüldüm içime oturdu resmen
iş aradı 1 yıl boyunca bulamadı öyle bekledik şimdi askerde bekliyoruz ..
böyle resmen içime oturdu o söz ben o kadar sabrediyorum ki beraber mutlu olacağız kavuşcaz da diye
daha gelecek de iş bulacak da ....gerçekten haklı yani ne bileyim...
çalışıyorumSen çalışıyor musun okuyor musun canım
Bende lisansi yeni bitirdim y.l hazirlanicam. Kafama pek takmiyorum sonuçta herkes askere gidiyor, zamam istemesekte geçiyor ve hayatında bir defa askerligi yaşıyor ve bizde hayatımizda bir defa bekliyoruz farklı bir tecrübe olarak görüyorumçalışıyorum
yüksek lisans yapıyorum aynı zamanda
ne güzel bakıyorsun:)Bende lisansi yeni bitirdim y.l hazirlanicam. Kafama pek takmiyorum sonuçta herkes askere gidiyor, zamam istemesekte geçiyor ve hayatında bir defa askerligi yaşıyor ve bizde hayatımizda bir defa bekliyoruz farklı bir tecrübe olarak görüyorum
Amann boşver takma boş konuşan insanları elbette bu günlerde geçecek. Elbet iste hallolur. Hepimizin hakkında hayirlisi olur inşallahne güzel bakıyorsun:)
ne bileyim ya etrafımdakiler böyle kötü kötü konuşunca üzüldüm işte çok
amin :) çok sağol:)Amann boşver takma boş konuşan insanları elbette bu günlerde geçecek. Elbet iste hallolur. Hepimizin hakkında hayirlisi olur inşallah
sanki kaplumbağa hızında geçiyor gibi ama sayınca 44 gün geçmiş resmen zaman kavramı kalmadı bende yaGerçekten ilk haftalar öyle oluyor hiç geçmiyor gibi ama geçiyormus bizim 2 ay olacak iki hafta sonra inşallah kalan 10 ayda böyle hızlı geçer
ağır ve geçmiyor gibi özlüyorum ama bir yandan da geçiyor gibi karmakarışık bir duygu içerisindeyim ara ara bende duygusala bağlıyorum gelip gidince daha tuhaf oldum yakızlar napıyorsunuz nasıl dayanıyorsunuz ben çok özlüyorum ya
ara ara gözlerim doluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?