Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün takvime bakarken gideli sadece bir hafta geçtiğini farkettim. Ama bu nasıl bir hafta ya sanki bir ay olmuş gibi zaman mı durdu yoksa bana mı geçmiyor. konuşabilsekte uzakta olduğunu bilmek içimi çok açıtıyor ya

Gerçekten ilk haftalar öyle oluyor hiç geçmiyor gibi ama geçiyormus bizim 2 ay olacak iki hafta sonra inşallah kalan 10 ayda böyle hızlı geçer

15 gun izin kullandı o dahil canım kalan 9 gun iznini kullanmayacak
Bizimde 17 gun izni duruyo hic kullanmadi kullanmycam diyor ama ben yinede kullancakmis gibi şafak sayiyorum sonra kullanirsa moralim bozulmasin safaklar artar yani ) :) kullanmazsa iki hafta erken gelecek insallahh bu arada safak 229

Bizimde 17 gun izni duruyo hic kullanmadi kullanmycam diyor ama ben yinede kullancakmis gibi şafak sayiyorum sonra kullanirsa moralim bozulmasin safaklar artar yani ) :) kullanmazsa iki hafta erken gelecek insallahh bu arada safak 229
Zaten 9 gun fazladan beklesekte bisey olmaz ya o kadar günü devirdikten sonra

bir de geçen beni üzdüler ya
kardeşimin birisiyle evlenme durumu var bu ara hatta eylüle hemen düğün filan düşünülüyor neyse işte
annemin bir arkadaşı bana dediki atı alan üsküdarı geçti 2 ayda siz hala ohooo dedi
bir üzüldüm içime oturdu resmen
iş aradı 1 yıl boyunca bulamadı öyle bekledik şimdi askerde bekliyoruz ..
böyle resmen içime oturdu o söz ben o kadar sabrediyorum ki beraber mutlu olacağız kavuşcaz da diye
daha gelecek de iş bulacak da ....gerçekten haklı yani ne bileyim...

kızlar napıyorsunuz nasıl dayanıyorsunuz ben çok özlüyorum ya
ara ara gözlerim doluyo
Telefonla konuşabiliyor musunuz ? Benim sevgilimin eğitimi bitti yedek subay oldu akıllı telefonu kullanıyor. Biz hep konuşuyoruz mesajlasiyoruz Suan izinde yeni görüştük haftasonu gidecek. Sabrediyorum bekliyorum hayatıma devam ediyorum.

kısa dönem er canım
akıllı telefon değil de şu eski tiplerden var 2 günde bir arıyor fırsatı oldukça..öyle

Sen çalışıyor musun okuyor musun canım

çalışıyorum
yüksek lisans yapıyorum aynı zamanda
Bende lisansi yeni bitirdim y.l hazirlanicam. Kafama pek takmiyorum sonuçta herkes askere gidiyor, zamam istemesekte geçiyor ve hayatında bir defa askerligi yaşıyor ve bizde hayatımizda bir defa bekliyoruz farklı bir tecrübe olarak görüyorum

ne güzel bakıyorsun:)
ne bileyim ya etrafımdakiler böyle kötü kötü konuşunca üzüldüm işte çok

Gerçekten ilk haftalar öyle oluyor hiç geçmiyor gibi ama geçiyormus bizim 2 ay olacak iki hafta sonra inşallah kalan 10 ayda böyle hızlı geçer
sanki kaplumbağa hızında geçiyor gibi ama sayınca 44 gün geçmiş resmen zaman kavramı kalmadı bende ya

kızlar napıyorsunuz nasıl dayanıyorsunuz ben çok özlüyorum ya
ara ara gözlerim doluyo
ağır ve geçmiyor gibi özlüyorum ama bir yandan da geçiyor gibi karmakarışık bir duygu içerisindeyim ara ara bende duygusala bağlıyorum gelip gidince daha tuhaf oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…