Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizimkilerde aynı artık takmamaya başladım alıştıkça gelince herşey daha güzel olacak diyorum hep kendi kendime

bizimkilerde aynı artık takmamaya başladım alıştıkça gelince herşey daha güzel olacak diyorum hep kendi kendime

Yaa ben bu insanlarin hersey hakkinda yorum yapmalarindan nefret ediyorumm herkes halinden memnunsa kimseye yorum yapmak dusmez bence canimm. Hic kimseye bakma sen sevdiginin arkasinda dur banada diyolardi bos konusmalar askerligini bitirdi 2 ay oldu suan uzman cavusta oldu bayramda nisanimiz var Allah izin verirse. O yuzden herkes konusur kimseyi takip ta moralini asla bozma insanlar sadeceeee konusur baska bi halta yaramazlar. O guzel yureginle sevdiginin arkasinda dur canim gerisini Allaha birak Rabbim guzel bi is kapisida acarr. Sag saglim tez zamanda kavusun insallah

Aynen öyle gelip gitti benimki de ve ondan beridir daha zor geliyor. Ben de aldırmıcam artık evet sabrediyorum sonu güzel olsun inşallah

Amin :) Allah tamamına erdirsin inşallah :) ne güzel gerçekten sabretmişsiniz kavuşuyorsunuz darısı başımıza:)

Kimseye hak verme bu konuda..
Sevgi sabır istiyor çoğu zaman..
Önemli olan evli olman mı yoksa sevdiğin insanla hayat paylaşman mı ?
Askerde bile beklediğine göre eminim sen de ikinciyi seçersin..
Bunun için de hiç umutsuzluğa kapılmadan beklenilir..
Boş ver hepsini, nasıl yaşamak istediğin hayata odaklan..
Sağsalim gelsin, hiç beklemediğiniz anda iş de bulur, evlenirsiniz de :)

Sürekli konuşuyor muşuz burda da aynı konuşuyor muşuz diyorum ki sabah konuşmuyoruz iyi yedi yirmidört durmasın o telefon diye kızıyor başkasına sinirleniyor benden çıkarıyor sinirini
Ayni durum bendede oluyodu guzelim bi misafir geliyodu ariyodu ee ne zamandir konusmayinca haliylee uzun konusuyoduk simdi o kapatmadan da hadi ben kapatim olmuyoduu ben tek annemdn degil herkesden duyuyodum o lafi amaa napiyim gun boyunca konususamiyorum bi aksamimiz var olsun o kadarr. Annendir bise diyemezsin guzelim ama cok kafana takma derim bizdede oluyodu ayni durum :)

tabiki önemli olan onunla bir hayat yoksa başkasıyla evlenip gitmek daha kolayıydı iş evlenmek olsaydı
çok haklısın
teşekkür ederim:)

bi bizde oluyor zannetmiştim bende Takmamaya çalışayım bende o zaman

Sürekli konuşuyor muşuz burda da aynı konuşuyor muşuz diyorum ki sabah konuşmuyoruz iyi yedi yirmidört durmasın o telefon diye kızıyor başkasına sinirleniyor benden çıkarıyor sinirini
annen mi kızıyor?
ya zaten sürekli hop oturup kalkıyoruz sevdiğimiz uzaklarda napıyor aklımız kalbimiz yarın anlayışlı olmalı annen

Kızlar benim sevdiğim astegmen oldu şimdi misafirhanede ve 10 ay orda kalacak. Orada yemek vermiyorlarmis sadece öğle yemeğini görev yapacağı yerde yiyecek. Akşamları ne yer ne yapar diye düşünüyorum çok moralim bozuldu

dışarı çıkabiliyor mu akşamları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…