Evet canım dün gitti gündüz gidip gezmis. Laptop filan götürdü hatta bisikletini de goturecekmis. Aksam mesai 5 gibi bitiyormus mesai sonrasi serbest ve haftasonları serbest tabi nöbet yazmazlarsa..dışarı çıkabiliyor mu akşamları?
o zaman yer muhakkak bir ev yemekleri yapan yer bile bulabilir için rhaat olsun üzülme hiç:)Evet canım dün gitti gündüz gidip gezmis. Laptop filan götürdü hatta bisikletini de goturecekmis. Aksam mesai 5 gibi bitiyormus mesai sonrasi serbest ve haftasonları serbest tabi nöbet yazmazlarsa..
az kaldı kuzum sabrın sonu selamet inşallah kavuşcaz sevdiklerimize:)Aya bakarım aya
Ay gider kaya kaya
Dostlar bir çare bulun
Şu bitmeyen şafağıma
$313
Amin inşallah bazen hiç geçmiyor gibi oluyoraz kaldı kuzum sabrın sonu selamet inşallah kavuşcaz sevdiklerimize:)
geçiyor ama daha dün gönderdik bak ne kadar hızlı geçmiş bile bugüne dekAmin inşallah bazen hiç geçmiyor gibi oluyor
evet inşallah öyle olacak canımgeçiyor ama daha dün gönderdik bak ne kadar hızlı geçmiş bile bugüne dek
kalan günler de böyle geçecek inşallah:)
Nolduu aradı mı??Kizlar sevgilim dün bayram tatilinde köyüne gitmek için otobüse bindi. Biz en son dün sahurda konusmustuk. Sabah whatsapa girmiş ben aradim ama telefonu kapalıydi birkaç saat sonra telefonu açıktı ama cevap veren olmadi. Akşam oldu arıyorum hala cevap yok whatspaa da girmedi. Kardeşine yazdım ondan da cevap alamadım acayip merak ediyorum. Bayram üstü yollarda kazalar oluyor ondan çok korkuyorum inşallah birşey olmamistir ne yapıcam bilmiyorum arasin diye bekliyorum
Evet biraz önce aradı sarja koymuş uyumuş hayret yani meraktan öldüm burda sinir oldumNolduu aradı mı??
son 15 gün içinde belli olur canımKızlar nişanlımın sevk tarihi 31 temmuz aşağı yukarı ne zaman belli olur nereye gideceği
Bu üst devrelere iyice gıcık oldum yaonların yüzünden ceza almışlar artık akşam saat sekiz e kadar telefon vermeyeceklermiş sekizde de yarım saat vereceklermiş ya
bu kuralı komutanlar vermiş. Üst üste yakalayınca böyle bir kural koymuşlar zaten zar zor mesaj atıyordu artık sadece yarım saat kullanacaklarmışTeşekkür ederim canım :* kafalarına göre nasıl takılıp insanların duygularıyla oynayabiliyorlarkomutanlar bişi demiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?