Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canım dün gitti gündüz gidip gezmis. Laptop filan götürdü hatta bisikletini de goturecekmis. Aksam mesai 5 gibi bitiyormus mesai sonrasi serbest ve haftasonları serbest tabi nöbet yazmazlarsa..
o zaman yer muhakkak bir ev yemekleri yapan yer bile bulabilir için rhaat olsun üzülme hiç:)

Kizlar sevgilim dün bayram tatilinde köyüne gitmek için otobüse bindi. Biz en son dün sahurda konusmustuk. Sabah whatsapa girmiş ben aradim ama telefonu kapalıydi birkaç saat sonra telefonu açıktı ama cevap veren olmadi. Akşam oldu arıyorum hala cevap yok whatspaa da girmedi. Kardeşine yazdım ondan da cevap alamadım acayip merak ediyorum. Bayram üstü yollarda kazalar oluyor ondan çok korkuyorum inşallah birşey olmamistir ne yapıcam bilmiyorum arasin diye bekliyorum

Nolduu aradı mı??

Aynı bayram sabahına
Aynı evde uyanmalıyız biz seninle sevdiğim.
Sanırım en büyük bayramım bu olacak...

Bütün asker Yarenler'inin bayramı mübarek olsun.​

Ve bazen hayattır sevmek, birini çok uzaktayken bile yüreğinde taşıyabilmek... $305

Bit artık 300 ler ya gerçekten merak ediyorum 200 ler daha çabuk mu geçiyor bi an bu 300 ler hiç bitmeyecek gibi geliyor insana ya

Kızlar nişanlımın sevk tarihi 31 temmuz aşağı yukarı ne zaman belli olur nereye gideceği

Bu üst devrelere iyice gıcık oldum ya onların yüzünden ceza almışlar artık akşam saat sekiz e kadar telefon vermeyeceklermiş sekizde de yarım saat vereceklermiş ya

Bu üst devrelere iyice gıcık oldum ya onların yüzünden ceza almışlar artık akşam saat sekiz e kadar telefon vermeyeceklermiş sekizde de yarım saat vereceklermiş ya

Teşekkür ederim canım :* kafalarına göre nasıl takılıp insanların duygularıyla oynayabiliyorlar komutanlar bişi demiyor mu

Teşekkür ederim canım :* kafalarına göre nasıl takılıp insanların duygularıyla oynayabiliyorlar komutanlar bişi demiyor mu
bu kuralı komutanlar vermiş. Üst üste yakalayınca böyle bir kural koymuşlar zaten zar zor mesaj atıyordu artık sadece yarım saat kullanacaklarmış

Ben sana tutsak, ben sana hasret. Sen bana uzak, hadi gel de sabret. Bugün senden ayrılalı 60 gün oldu sevgilim ama bu zor günlerde bitecek askerim $304

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…