- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Sinavlari var canim onlaraa girer ondan sonraa kalabilirrArkadaşlar askerde Teğmen olarak nasıl kalınıyor bilgisi olan var mı?
Hep boylee olmicak tabi guzelim arada olurr boylee seyler asil sinav bu istee sabirrKızlar bu sefer hiç haber alamadım ya çıldıracamhep böyle mi olacak
haber alamadan öylece bekleme çok zormuş yaHep boylee olmicak tabi guzelim arada olurr boylee seyler asil sinav bu istee sabirrcok zordur biliriimmm
hamurişi bozulur mu acaba ki bende birşeyler göndermek istiyorum ama nasıl olacak onu bilmiyorum. Daha önce gönderdin miKizlar ben askerime yiyecek bisiyler yapip gondermek istiyorum malum havalarda sicak istanbuldan diyarbakira 4 gune eline ulaşıyor ne yapabilrm bozulmycak bir sey
Yok canim gondermedim dusunuyorum bisiyler pogaca falan ama aklim karisikhamurişi bozulur mu acaba ki bende birşeyler göndermek istiyorum ama nasıl olacak onu bilmiyorum. Daha önce gönderdin mi
bende göndermek istiyorumda merkezde değil nasıl göndereceğim onu bilmiyorumYok canim gondermedim dusunuyorum bisiyler pogaca falan ama aklim karisik
Hangi ilde canim ne farkeder benim askerimde diyarbakirda merkezde degil ama merkeze yakin bi ilcesinde ve ptt her yere goturuyo zatenbende göndermek istiyorumda merkezde değil nasıl göndereceğim onu bilmiyorum
Pttye sor canim ptt her yere gidiyor diye biliyorumSamsun Çarşamba ilçesinin bir köyünde şimdi gönderirsem karakola yollarlar mı acaba
Şafak 297 Ceza hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?