- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
Malesef öyle zaten yüzünü göremiyorsun birde cezalar olunca iyice bunalıyor insan ama buna da şükür diyor hep iştekeşke elden bişi gelseama askerlik işte mecbur katlanmak zorunda kalıyor insan
Malesef öyle zaten yüzünü göremiyorsun birde cezalar olunca iyice bunalıyor insan ama buna da şükür diyor hep iştesen ne yaptın ne gitti miydi
Evet bilirim o duyguları öğrendim dediğinde kalbimin neredeyse ağzımda attığını gizli gizli ağlamalarımı. ama gerçekten alışıyormuş ilk zamanlar zor oluyor özellikle acemi birliği ama usta birliğine gidince az da olsa alışıyorsun işte. Ama toparlanırsın korkma. evet onlar içinde zor oluyor ama teselli verip arkalarında durunca kendilerini daha iyi hissediyorlar.Çok haklısın canım Allah sabrımızı arttırsınhayır canım henüz gitmedi, bende biraz önce nişanlımdan öğrendim bu cuma nereye gidecekleri belli olcakmış içim bi tuhaf oldu bakalım nasibimizde neresi var kendimi toparlayamamaktan korkuyorum bi yandan ona belli etmemeye çalışıyorum. O da kötü oluyor çünkü
Evet bilirim o duyguları öğrendim dediğinde kalbimin neredeyse ağzımda attığını gizli gizli ağlamalarımı. ama gerçekten alışıyormuş ilk zamanlar zor oluyor özellikle acemi birliği ama usta birliğine gidince az da olsa alışıyorsun işte. Ama toparlanırsın korkma. evet onlar içinde zor oluyor ama teselli verip arkalarında durunca kendilerini daha iyi hissediyorlar.
Umarım hakkınızda hayırlısı nereyse orası gelir canım. nereliydinizHayırlısı canımbakalım nereye gidecek umarım biraz daha rahat edebileceği bir yer olur
Umarım hakkınızda hayırlısı nereyse orası gelir canım. nereliydiniz
hım anladım canımİnşallah canım :) balkan göçmeniyiz :)
Kızlar bir şey soracağım ya ben yanlış mı düşünüyorum bir türlü işin içinden çıkamadım. Şimdi nişanlımın 17 gün izni var tamam hepsini kullanmasın onu bende istemiyorum ama hiç değilse 7 gününü kullansın istiyorum. Nişanlımda zaten yılbaşında o kadar kullanmayı düşünüyor buraya kadar sorun yok. Ama kime sorsam izne gelmesin gelipte ne yapacak diyorlar yasinir oluyorum acaba yanlış mı düşünüyorum. Birde nasıl olsa yeri rahat diyorlar kendileri yapmış sanki gelmesine daha 10 ay ya
Bence de gelmesin daha çabuk bitsinKızlar bir şey soracağım ya ben yanlış mı düşünüyorum bir türlü işin içinden çıkamadım. Şimdi nişanlımın 17 gün izni var tamam hepsini kullanmasın onu bende istemiyorum ama hiç değilse 7 gününü kullansın istiyorum. Nişanlımda zaten yılbaşında o kadar kullanmayı düşünüyor buraya kadar sorun yok. Ama kime sorsam izne gelmesin gelipte ne yapacak diyorlar yasinir oluyorum acaba yanlış mı düşünüyorum. Birde nasıl olsa yeri rahat diyorlar kendileri yapmış sanki gelmesine daha 10 ay ya
kendi ocakta geleceğim diyor ama çevremdekiler gelmesin bitirsin diyor. kafam çok karışık sanki günler geçmiyor gibi ama geçiyor eminim geçecekte.Canım senin böyle düşünmen çok normal ama askerlik öyle bir şey ki planladığın gibi olmuyor malesef. Nişanlın gelmeyeceğim der ama öyle bir sıkılır ki bir bakmışsın gelmiş. Ben kısa dönem asker bekledim iki günlüğüne dağıtım iznine geldi daha da izin kullanmadı. Ona rağmen o iki gün bile zor geldi tekrar göndermek. Gelip gitmesinin hem iyi hem kötü tarafları var. Evet görüyorsun için rahat ediyor ama tam alışıcakken tekrar gidiyor daha çok üzülüyorsun. Senin için de çok zor biliyorum ama kararı nişanlına bırak inan bu günler bittiğinde zaman öyle bir akıyor ki nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile..
Zaman su gibi aksın geçsin sizin ve tüm asker yarenleri için inşallah
Evet herkes öyle söylüyor bakalım nasıl geçecek 10 ay bilmiyorum.Bence de gelmesin daha çabuk bitsin
kendi ocakta geleceğim diyor ama çevremdekiler gelmesin bitirsin diyor. kafam çok karışık sanki günler geçmiyor gibi ama geçiyor eminim geçecekte.
Amin inşallah bütün bekleyenlerin öle geçer inşallah
Evet doğru diyorsun. Çalışıyorum şuan işlerin en durgun olduğu zamanlar olduğu için pek bir uğraş bulamıyorum. Kitap okuyayım diyorum canım istemiyor biraz yürüyüş felan yapıyorum o iyi geliyor. Bu aralar annem akrabaların yanına gidecek ev işleri yemek kafan dağılır artık herhalde. Ayy o günleri duydukça bile heyecanlanıyorum yaKendi gelmek istiyorsa çevrekiler ne kadar istemese de engel olamazlar zaten sen zamana bırak herşey olacağına varıyor inam. Böyle düşünmekle kendini yiyip bitiriyorsun. Sana böyle diyorum lütfen yanlış anlama bende yaşadım aynı şeyleri bende yaptım. İnanması güç ama bazen o günleri özlediğim bile oluyor.
Kendine uğraşlar bul asla düşünmek için zamanın olmasın o koşturmanın arasında nasıl geçtiğini hiç anlamıyorsun bittiğinde bu topikten yazıcaksın bize kızlar gerçekten geçiyormuş diye :))
Evet doğru diyorsun. Çalışıyorum şuan işlerin en durgun olduğu zamanlar olduğu için pek bir uğraş bulamıyorum. Kitap okuyayım diyorum canım istemiyor biraz yürüyüş felan yapıyorum o iyi geliyor. Bu aralar annem akrabaların yanına gidecek ev işleri yemek kafan dağılır artık herhalde. Ayy o günleri duydukça bile heyecanlanıyorum ya
evet uzun bir film bulmam lazım belki öyle öyle geçerBak ne güzel bulmuşsun oyalanıcak şeyler. Bende hiç kitap okuyamazdım. Film izleyebilirsin belki böyle böyle geçiyor zaman canım. İnşallah su gibi geçer zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?