Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Malesef öyle zaten yüzünü göremiyorsun birde cezalar olunca iyice bunalıyor insan ama buna da şükür diyor hep işte sen ne yaptın ne gitti miydi

Çok haklısın canım Allah sabrımızı arttırsın hayır canım henüz gitmedi, bende biraz önce nişanlımdan öğrendim bu cuma nereye gidecekleri belli olcakmış içim bi tuhaf oldu bakalım nasibimizde neresi var kendimi toparlayamamaktan korkuyorum bi yandan ona belli etmemeye çalışıyorum. O da kötü oluyor çünkü

‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Şafak 295 Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ.•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘
mavi mavi gözlerim, ince ince dizlerim;
Yari görmem özlerim,bende burda ASKERİM ❤

Evet bilirim o duyguları öğrendim dediğinde kalbimin neredeyse ağzımda attığını gizli gizli ağlamalarımı. ama gerçekten alışıyormuş ilk zamanlar zor oluyor özellikle acemi birliği ama usta birliğine gidince az da olsa alışıyorsun işte. Ama toparlanırsın korkma. evet onlar içinde zor oluyor ama teselli verip arkalarında durunca kendilerini daha iyi hissediyorlar.

Hayırlısı canım bakalım nereye gidecek umarım biraz daha rahat edebileceği bir yer olur

Kızlar bir şey soracağım ya ben yanlış mı düşünüyorum bir türlü işin içinden çıkamadım. Şimdi nişanlımın 17 gün izni var tamam hepsini kullanmasın onu bende istemiyorum ama hiç değilse 7 gününü kullansın istiyorum. Nişanlımda zaten yılbaşında o kadar kullanmayı düşünüyor buraya kadar sorun yok. Ama kime sorsam izne gelmesin gelipte ne yapacak diyorlar ya sinir oluyorum acaba yanlış mı düşünüyorum. Birde nasıl olsa yeri rahat diyorlar kendileri yapmış sanki gelmesine daha 10 ay ya

Canım senin böyle düşünmen çok normal ama askerlik öyle bir şey ki planladığın gibi olmuyor malesef. Nişanlın gelmeyeceğim der ama öyle bir sıkılır ki bir bakmışsın gelmiş. Ben kısa dönem asker bekledim iki günlüğüne dağıtım iznine geldi daha da izin kullanmadı. Ona rağmen o iki gün bile zor geldi tekrar göndermek. Gelip gitmesinin hem iyi hem kötü tarafları var. Evet görüyorsun için rahat ediyor ama tam alışıcakken tekrar gidiyor daha çok üzülüyorsun. Senin için de çok zor biliyorum ama kararı nişanlına bırak inan bu günler bittiğinde zaman öyle bir akıyor ki nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile..
Zaman su gibi aksın geçsin sizin ve tüm asker yarenleri için inşallah

Bence de gelmesin daha çabuk bitsin

kendi ocakta geleceğim diyor ama çevremdekiler gelmesin bitirsin diyor. kafam çok karışık sanki günler geçmiyor gibi ama geçiyor eminim geçecekte.
Amin inşallah bütün bekleyenlerin öle geçer inşallah

kendi ocakta geleceğim diyor ama çevremdekiler gelmesin bitirsin diyor. kafam çok karışık sanki günler geçmiyor gibi ama geçiyor eminim geçecekte.
Amin inşallah bütün bekleyenlerin öle geçer inşallah

Kendi gelmek istiyorsa çevrekiler ne kadar istemese de engel olamazlar zaten sen zamana bırak herşey olacağına varıyor inam. Böyle düşünmekle kendini yiyip bitiriyorsun. Sana böyle diyorum lütfen yanlış anlama bende yaşadım aynı şeyleri bende yaptım. İnanması güç ama bazen o günleri özlediğim bile oluyor.
Kendine uğraşlar bul asla düşünmek için zamanın olmasın o koşturmanın arasında nasıl geçtiğini hiç anlamıyorsun bittiğinde bu topikten yazıcaksın bize kızlar gerçekten geçiyormuş diye :))

Evet doğru diyorsun. Çalışıyorum şuan işlerin en durgun olduğu zamanlar olduğu için pek bir uğraş bulamıyorum. Kitap okuyayım diyorum canım istemiyor biraz yürüyüş felan yapıyorum o iyi geliyor. Bu aralar annem akrabaların yanına gidecek ev işleri yemek kafan dağılır artık herhalde. Ayy o günleri duydukça bile heyecanlanıyorum ya

Bir an önce pazartesi gelsin istiyorum ya yeni telefonu tamirden gelecek belki de görüntülü konuşacağız acayip heyecanlıyım ya bu duygu geçişleri beni öldürecek ya

Bak ne güzel bulmuşsun oyalanıcak şeyler. Bende hiç kitap okuyamazdım. Film izleyebilirsin belki böyle böyle geçiyor zaman canım. İnşallah su gibi geçer zaman

Kizlar dert yanacak kimse bulamadim bastan anlatayim benim asker sevdigim benim icin askere gitti tanstilar babam askere gitmeden vermem dedi. Gitti suan 203 gunu kaldi ama cok psikolojisi bozuldu hep kotuyum diyor gunde iki uc mesaj atiyor askim gunaydin yaziyoe aksamda oyle bi mesaj atiyo haftada bir ariyor o kadar uzuluyorumki 36 bedene dustum artik sürekli dusunuyorum bendenmi uzaklasiyor keske gidebilsem yanina diyorum hic mi vaktin olmuyor diyorum ailemlede senlede konuştukça kotu oluyorum yaziyorum vaktim oldukca falan diyor ailesiylede konusuyorum ayni davraniomus ve normalde bana asiri duskundur napcagmi bilmiyorum cok uzuluuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…