- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
benim askerimde ilk zamanları böyleydi doğru düzgün konuşmaz anne babasını bana aratır benden haber alırdı. Şimdi biraz biraz düzeldı şimdi bunlar kapalı alanda bizlerden uzak olunca duygusal olarak baya çöküyorlar ben hiç onu bu şekilde görmemiştim mesela. ama sen destek verirsen biraz düzelme oluyor sürekli moral motivasyon yap resim gönder diyor öyle iyi hissediyorlar asker psikolojisi işteKizlar dert yanacak kimse bulamadim bastan anlatayim benim asker sevdigim benim icin askere gitti tanstilar babam askere gitmeden vermem dedi. Gitti suan 203 gunu kaldi ama cok psikolojisi bozuldu hep kotuyum diyor gunde iki uc mesaj atiyor askim gunaydin yaziyoe aksamda oyle bi mesaj atiyo haftada bir ariyor o kadar uzuluyorumki 36 bedene dustum artik sürekli dusunuyorum bendenmi uzaklasiyor keske gidebilsem yanina diyorum hic mi vaktin olmuyor diyorum ailemlede senlede konuştukça kotu oluyorum yaziyorum vaktim oldukca falan diyor ailesiylede konusuyorum ayni davraniomus ve normalde bana asiri duskundur napcagmi bilmiyorum cok uzuluuorum
Yani canim haklisin bunlari hep yapiyorum ama yarisi bitti hala bunalimda ne zaman duzelecek bilmiyorum mesela aksam niye yazmiosn diyorum uyuyorum zaman gecsiin diye her seyi dusunmemek icin yatiyorum hep falan diyorbenim askerimde ilk zamanları böyleydi doğru düzgün konuşmaz anne babasını bana aratır benden haber alırdı. Şimdi biraz biraz düzeldı şimdi bunlar kapalı alanda bizlerden uzak olunca duygusal olarak baya çöküyorlar ben hiç onu bu şekilde görmemiştim mesela. ama sen destek verirsen biraz düzelme oluyor sürekli moral motivasyon yap resim gönder diyor öyle iyi hissediyorlar asker psikolojisi işte
Psikolojilerini anlamak çok zor gerçekten. arada bir birşey yazma bakalım nasıl tepki verecek. Ordaki ortamına da bağlı bir olay oluyor moral denen birşey kalmıyor sonra düzeliyor. Mesala bu aralar telefon yasağı var öyle olunca canı sıkkın oluyorYani canim haklisin bunlari hep yapiyorum ama yarisi bitti hala bunalimda ne zaman duzelecek bilmiyorum mesela aksam niye yazmiosn diyorum uyuyorum zaman gecsiin diye her seyi dusunmemek icin yatiyorum hep falan diyor
Aynen oyle dogru diyorsun ya konusunca cok guzel konusuyor kotu davranmiyor bN orda sikinti yok ama idare et beni biraz boyle sikintidaym diyorPsikolojilerini anlamak çok zor gerçekten. arada bir birşey yazma bakalım nasıl tepki verecek. Ordaki ortamına da bağlı bir olay oluyor moral denen birşey kalmıyor sonra düzeliyor. Mesala bu aralar telefon yasağı var öyle olunca canı sıkkın oluyor
İdare edip alttan almamız lazım canım yapacak birşey yok öyle böyle geçecek işteAynen oyle dogru diyorsun ya konusunca cok guzel konusuyor kotu davranmiyor bN orda sikinti yok ama idare et beni biraz boyle sikintidaym diyor
Günaydın. Hayırlısı olsun inşallah o günlerim geldi aklıma nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum şimdi ne söylesem az gelir biliyorum ama sakin olamaya çalış ve bol bol dua et canımKızlar günaydın kalbim ağzımda yarın nereye gideceği belli olacak
Usta birligi mi canim hayırlı olsunKızlar günaydın kalbim ağzımda yarın nereye gideceği belli olacak
Hadi guzell haberlerr insallaah canimm. Rabbim bol sabirlar versiinnKızlar günaydın kalbim ağzımda yarın nereye gideceği belli olacak
Usta birligi mi canim hayırlı olsun
Hadi guzell haberlerr insallaah canimm. Rabbim bol sabirlar versiinn
Hayırlı olsun canım. Allah sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsinKızlar açıklandıBurdur-Merkez Piyade güzel yer diyorlar ama bilemeyiz tabi :/ usta birliği neresi olur acaba eylülde teslim olacak 1,5-2 ay daha benim yanımda yanii
Hayırlı olsun canım. Allah sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin
evet belli olmuş oluyor öyle olunca benim nişanlıma da gelmiştiKızlar benim hattim nişanlım üzerine bana mesaj geldi "askerlik islemleriniz başlamıştır en yakın askerlik şubesine gidin" diye bu askerlik yeri belli oldu demek mi
E devletten baktık balıkesir merkez Allah tüm askerlere sağ salim tezkere nasip etsinevet belli olmuş oluyor öyle olunca benim nişanlıma da gelmişti
Hayırlı olsun. Amin canimE devletten baktık balıkesir merkez Allah tüm askerlere sağ salim tezkere nasip etsin
Saol canımHayırlı olsun. Amin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?