Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim askerimde ilk zamanları böyleydi doğru düzgün konuşmaz anne babasını bana aratır benden haber alırdı. Şimdi biraz biraz düzeldı şimdi bunlar kapalı alanda bizlerden uzak olunca duygusal olarak baya çöküyorlar ben hiç onu bu şekilde görmemiştim mesela. ama sen destek verirsen biraz düzelme oluyor sürekli moral motivasyon yap resim gönder diyor öyle iyi hissediyorlar asker psikolojisi işte

Yani canim haklisin bunlari hep yapiyorum ama yarisi bitti hala bunalimda ne zaman duzelecek bilmiyorum mesela aksam niye yazmiosn diyorum uyuyorum zaman gecsiin diye her seyi dusunmemek icin yatiyorum hep falan diyor

Yani canim haklisin bunlari hep yapiyorum ama yarisi bitti hala bunalimda ne zaman duzelecek bilmiyorum mesela aksam niye yazmiosn diyorum uyuyorum zaman gecsiin diye her seyi dusunmemek icin yatiyorum hep falan diyor
Psikolojilerini anlamak çok zor gerçekten. arada bir birşey yazma bakalım nasıl tepki verecek. Ordaki ortamına da bağlı bir olay oluyor moral denen birşey kalmıyor sonra düzeliyor. Mesala bu aralar telefon yasağı var öyle olunca canı sıkkın oluyor

Aynen oyle dogru diyorsun ya konusunca cok guzel konusuyor kotu davranmiyor bN orda sikinti yok ama idare et beni biraz boyle sikintidaym diyor

Kızlar günaydın kalbim ağzımda yarın nereye gideceği belli olacak

Kızlar açıklandı Burdur-Merkez Piyade güzel yer diyorlar ama bilemeyiz tabi :/ usta birliği neresi olur acaba eylülde teslim olacak 1,5-2 ay daha benim yanımda yanii

Kızlar benim hattim nişanlım üzerine bana mesaj geldi "askerlik islemleriniz başlamıştır en yakın askerlik şubesine gidin" diye bu askerlik yeri belli oldu demek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…