- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Ayyy benim sevdicegimdee orda yapmisti acemiligini hayirli olsun caniimm :)Kızlar açıklandıBurdur-Merkez Piyade güzel yer diyorlar ama bilemeyiz tabi :/ usta birliği neresi olur acaba eylülde teslim olacak 1,5-2 ay daha benim yanımda yanii
Yeni sayılarınız hayırlı olsun. :)Şafak 199
Sagol canim benimYeni sayılarınız hayırlı olsun. :)
Ayyy benim sevdicegimdee orda yapmisti acemiligini hayirli olsun caniimm :)
Yaaa simdi moralin bozukcak ama Şırnakti bizin usta birligimizz tabi soyle biseyde var iki kardes olduklari icin abisi askerligini kibrista yapmisti o nedenden diye dusunuyoruzz amaa tabi herkese orasi gelicek diye bisey yok genelde hep batiya gitmisti arkadaslari. Ama Burdur cok guzel rahat telefon kullana bildi sadece havasi cok kotu benim sevdigimin hasta oldugunu bilmem kac derecelik ateslerle yandi o yuzden dikkat edin canim suyundan kesinlikle icmesin ben yemin torenine gittigimde gezdik hep yemek bile yedik yemekhanesinde komutanlar falan oturdu bizimle yemek yediler cok iyi komutanlari hic canini sikma guzel yer :) sag saglim bitirir gelir insallaahSağol canım usta birliği nereye gitmişti önemli olan o aslında
Bu tür kutuları alıyorlar mı? benim nişanlım da ağustos da gitcek de pek bi sey bilmiyorumArkadaşlar şimdi ben nişanlıma bir kutu göndereceğim. İçine;
koyacağım başka ne olabilir sizce
- patlayan kutu
- traş seti (traş köpüğü,kolanyası,)
- saat
- el ayak bakım kremi(vazelin ve bebaanten)
- çikolata
- küçük notlar
Evet alıyorlar ben kargoya vereceğim kargodan gidip alacak. Kendisinin haberi yok gerçi deBu tür kutuları alıyorlar mı? benim nişanlım da ağustos da gitcek de pek bi sey bilmiyorum
Anladım canım saol bilgilendirdigin içinEvet alıyorlar ben kargoya vereceğim kargodan gidip alacak. Kendisinin haberi yok gerçi de
bizde yeni sayılırız öğreniyoruz yavaş yavaşAnladım canım saol bilgilendirdigin için
Yaaa simdi moralin bozukcak ama Şırnakti bizin usta birligimizz tabi soyle biseyde var iki kardes olduklari icin abisi askerligini kibrista yapmisti o nedenden diye dusunuyoruzz amaa tabi herkese orasi gelicek diye bisey yok genelde hep batiya gitmisti arkadaslari. Ama Burdur cok guzel rahat telefon kullana bildi sadece havasi cok kotu benim sevdigimin hasta oldugunu bilmem kac derecelik ateslerle yandi o yuzden dikkat edin canim suyundan kesinlikle icmesin ben yemin torenine gittigimde gezdik hep yemek bile yedik yemekhanesinde komutanlar falan oturdu bizimle yemek yediler cok iyi komutanlari hic canini sikma guzel yer :) sag saglim bitirir gelir insallaah
Ayneen oylee canimm hayirlisi olurr insallaaahh :)Canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun nasibimizde olanı yaşayacağız :* genel olarak bende batı diye gördüm ama bakalım kısmet bu işler :)
Allah kavuştursun bebeğinizi de sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.Benimde eşim ağustosta ankaraya gidiyor 1 sene nasıl geçecek bilmiyorum birde yolda minigim var babası 5.5-6 aylık olunca gelicek anca zor olucak elbet ama geçecek buna şükür kısmetimiz böyleymis Rabbim korusun sag salim kavustursun hepimizi
Amin teşekkür ederim cifte şafak sayicam ben sagsalim ikisine de kavustugm günü görürüm insaAllahAllah kavuştursun bebeğinizi de sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.
Çifte şafak çok daha heyecanlı. İnşallahAmin teşekkür ederim cifte şafak sayicam ben sagsalim ikisine de kavustugm günü görürüm insaAllah
Ayy canimm Rabbim bebeginide esinide sana sag saglim kavustursuunn. Boylesi biraz daha zordur ama guzel gunler icin katlanilir. Burda bi abla vardi oda bebis bekliyodu eside askerdi simdi cok sukur kavustularrr. Rabbim bol sabirlarr versin :)Benimde eşim ağustosta ankaraya gidiyor 1 sene nasıl geçecek bilmiyorum birde yolda minigim var babası 5.5-6 aylık olunca gelicek anca zor olucak elbet ama geçecek buna şükür kısmetimiz böyleymis Rabbim korusun sag salim kavustursun hepimizi
Canım benim amin sağolasın evet birz daha zor olucak ama sonrası güzel olucak inşaAllah Allah bekleyen herkesi kavuştursn bende o günleri göreyim şuan çok uzun zamanmış gibi geliyor sabırla geçer sağlık olsunAyy canimm Rabbim bebeginide esinide sana sag saglim kavustursuunn. Boylesi biraz daha zordur ama guzel gunler icin katlanilir. Burda bi abla vardi oda bebis bekliyodu eside askerdi simdi cok sukur kavustularrr. Rabbim bol sabirlarr versin :)
Hep oylee olurr guzelimm inaan bende ilk gonderdigimde zaman nasil gecicek diyodum amaa hep dedim yolun sonu aydinlik diyee cok sukur bitireli 3 ay olduuu darisi tum bekleyenlere olsun zaman su gibi akip gecsin insallaaahCanım benim amin sağolasın evet birz daha zor olucak ama sonrası güzel olucak inşaAllah Allah bekleyen herkesi kavuştursn bende o günleri göreyim şuan çok uzun zamanmış gibi geliyor sabırla geçer sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?