MasaAllah canım Rabbim daha ayrılık göstermesin insaAllah darısı ben dahil bekleyenlerin bekliceklerin başınaHep oylee olurr guzelimm inaan bende ilk gonderdigimde zaman nasil gecicek diyodum amaa hep dedim yolun sonu aydinlik diyee cok sukur bitireli 3 ay olduuu darisi tum bekleyenlere olsun zaman su gibi akip gecsin insallaaah
Suan kendi isinde calisiyo kuzum kuzeniyle birlikte uzman cavus sinavlarina girdi geldiginde kazandi suan atama bekliyoruzz Allaah nasip ederse ayin 28inde belli olucaak yerii. Bakalim hayirlisii bulurr amaa yaaaCanımHuzurkokulu senin sevdiceğin ne yapıyor şimdi :) bizim askerden geldikten sonra düğün planımız var da iş bulma durumu nasıl olur bilemiyorum :/ senin sevdiceğin hemen iş bulabildi mi :/
Suan kendi isinde calisiyo kuzum kuzeniyle birlikte uzman cavus sinavlarina girdi geldiginde kazandi suan atama bekliyoruzz Allaah nasip ederse ayin 28inde belli olucaak yerii. Bakalim hayirlisii bulurr amaa yaaa
Aynen guzelim bizde dugun dusunuyoruzz nisanimizi yeni yaptik hani tam biseler belli olmadan bise yapmiyoruz sonradan biz cekicez sikintisini simdiden beklemek zor amaa mecbur bekliyoruzz. Sizede hayirli isler olurr insallaaah canim beniimmİnşallah canım bulamazsa birazcık sıkışacağızinşallah sizinde güzel bir yer çıkar canım
Aynen guzelim bizde dugun dusunuyoruzz nisanimizi yeni yaptik hani tam biseler belli olmadan bise yapmiyoruz sonradan biz cekicez sikintisini simdiden beklemek zor amaa mecbur bekliyoruzz. Sizede hayirli isler olurr insallaaah canim beniimm
Kızlaaar merhaba benide aranıza alır mısınız. Moral olarak çöküşlerdeyimm sevgilimde bunalıma girdi ister istemez bende kurmaya başladım saçma sapan şeyler düşünüyorummm3 ay boyunca belkide 4 ay boyunca görüşemeyeceğiz sevgilim keşkeee askere gitseee ama ne yazık ki görev icabı başka ülkeye gidecekk şimdi bile 1 haftadır buz gibi bana beni bekleme diyo psikolojisi berbat bir halde geri dönemeyeceğini şehit olacağını düşünüyor. Oraya gidince haftada 1 belkide ayda 1 konuşabilirmişiz ooooff bende sizinle beraber şafak saymak istiyorım. Lütfen banada destek olun çok ihtiyacım var. Gelecek düşünüyorduk hayatımız mahvoldu resmen.. 4 ay nasıl geçer yaaa ya döndüğü zaman değişirse istemezse beni ya soğursa ağustosta gidiyor
Merhaba canım hoşbuldum.. çok güzel dediniz fakat o kendini benden çekti bile 1 haftadır aramız bozuk kendisi kafasında kurduğu için yanaşmıyor bana.. o kadar konuştum ettim işe yaramadı.. cuma günü nasipse yüzyüze geleceğiz zaten ayrı şehirlerdeyiz bunun zorluğunu şuan çekiyorum. Suriyeye göreve gidiyorMerhaba canım hoşgeldin aramıza bende daha yeniyim henüz göndermedim sevdiceğimi nasipse Eylül de gideceksenin sevdiceğin nereye gidiyor görüşememe sorunu illa ki oluyor ama sabır... sonunda bitiyor ve kavuşuyorsun sevdiğine :) belki ara ara telefonda görüşme şansınız olur insan o Bike yeter der sanırım o hasret dolu zamanlarda :/ sevdiceğinin üzgün olması hatta bazenn saçma konuşması normal sanırım bu zamanlarda ne olacağını bilemiyor çünk0 bize düşen onlara güçlü görünüp moral vermek herşey rayına oturur zamanla inşallah :)
Ne kadar zaman asker yolu gözlediniz ? Geri döndüğünde mi nişan yaptınız yoksa gitmeden önce mi ? Birde sizinde içinizde kuruntu oldu mu ya geri döndüğünde beni istemezse sevgisi biterse diye. Çünkü aylarca uzak kaldınız belkide konuşamadınız bile.Suan kendi isinde calisiyo kuzum kuzeniyle birlikte uzman cavus sinavlarina girdi geldiginde kazandi suan atama bekliyoruzz Allaah nasip ederse ayin 28inde belli olucaak yerii. Bakalim hayirlisii bulurr amaa yaaa
Canım senin sevdiceğin usta birliği mi tam anlamadım :/ görev unvanı ne pekiMerhaba canım hoşbuldum.. çok güzel dediniz fakat o kendini benden çekti bile 1 haftadır aramız bozuk kendisi kafasında kurduğu için yanaşmıyor bana.. o kadar konuştum ettim işe yaramadı.. cuma günü nasipse yüzyüze geleceğiz zaten ayrı şehirlerdeyiz bunun zorluğunu şuan çekiyorum. Suriyeye göreve gidiyorbeni tek korkutan daha gitmeden psikolojisi çok bozuldu. Birde orda allah korusun şehit olan insanları görecek ya geri döndüğünde bana derse istemiyorum seni Çünkü allahım nasip ederde dönerse sağlam kafayla dönemeyecekk onca şey yaşayıp görecek. Ooooffff
Canım erkek arkadaşım er falan değil.. askeri personelCanım senin sevdiceğin usta birliği mi tam anlamadım :/ görev unvanı ne peki
Rabbim tüm askerlerimizi korusun canım içini ferah tutmaya çalışsınCanım erkek arkadaşım er falan değil.. askeri personelmeslek gereği gidiyor. Haliyle bende asker yolu gözleyeceğim hiç konuşamayız diyo
Amiiiin canımmmRabbim tüm askerlerimizi korusun canım içini ferah tutmaya çalışsın
Canım benim alnımızda ne yazıyorsa onu yaşıyoruz Allah sevdiceğini sana ve ailesine bağışlasın konuşmanız zor olur ordaki ortam farklı olur iletişim koşulları normal bi kışladaki ile aynı olmaz ama sabır şuan yapacak ne yazık ki başka bişi yok sabır güzel düşünce ve duaAmiiiin canımmmdaha gitmeden psikolojisi bozuldu gidince ne olur bilmiyorum bile zaman nasıl geçecek konuşmadan etmeden hep istemiştim asker yolu gözlemeyi ve nasıl bir duygu olduğunu merak ederdim.. al işte allah başıma verdi hemde en kötü şekilde. Sabır diyorum sadece.. inşallah tüm askerimiz polisimiz sağsalim gider gelir...
Allah razı olsun.. elimizden dua etmekten başka çare gelmiyor...Canım benim alnımızda ne yazıyorsa onu yaşıyoruz Allah sevdiceğini sana ve ailesine bağışlasın konuşmanız zor olur ordaki ortam farklı olur iletişim koşulları normal bi kışladaki ile aynı olmaz ama sabır şuan yapacak ne yazık ki başka bişi yok sabır güzel düşünce ve dua
Allah razı olsun.. elimizden dua etmekten başka çare gelmiyor...senin sevdiceğin kısa dönem mi gidiyor ? Yeri belli mi
Ayneen oyle kuzum yeterkii sevgin tam olsun gerisi hal olurr :)Hep öyle canım bişeyler yapabilmek için birbirine bağlı şeylerin netleşmesi gerekiyor :) teşekkür ederiz canım benim :*
365 gun hemde sirnaktaydii bekledimm. Tabikide zor oldu tabikide inanilmaz zor donemler atlattim amaaa cok sukur evet geldikten hemen sonra yapti askerlik bizi daha cok birbirimize bagladi. Tabikide dusundugum donemler oldu amaaa inan onun sevgisinden emindim cunku bizim icin gitti benim icinde dondu. Oyle dusunerek kendini bitirme bence guzelim Rabbim saglik versin ben bunu derim gerisi hep hal olur ben bisemi oldu noldu demekten bunlari dusunemedim keske boyle dusunseydim amaa inan hani iyimi nasil diyee dusundum hep. Rabbim mutlulugunuzu daim eder sag saglim kavusursun insallaah canim :)Ne kadar zaman asker yolu gözlediniz ? Geri döndüğünde mi nişan yaptınız yoksa gitmeden önce mi ? Birde sizinde içinizde kuruntu oldu mu ya geri döndüğünde beni istemezse sevgisi biterse diye. Çünkü aylarca uzak kaldınız belkide konuşamadınız bile.Benimde başıma ilk kez böyle bir durum geldide hayatım mahvoldu gibi. Bizzat 7839. sayfada durumumdan bahsettim
Şimdilik güzel yere gidiyor.. umarım canım ustabirliğide iyi yer olurUzun dönem gidiyor canım eylülde teslim olcka acemi birliği belli oldu sadece burdur A gitcek bakalımusta birliği neresi olcak :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?