Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amiiiiiin inşallah canım benim.. Söyledikleriniz içimi rahatlattı Allah Razı Olsun.. elimizden sabretmekten başka çare gelmiyor ne yazık ki ah ahh bende şu 4 ayı bir an önce atlatsamda hayatımız yoluna girse.. insan çok sevince kaybetmekten korkuyor.. aklıma kötü şeyleri getirerek hepten hayatımı mahvediyorum insanlar 365 gün hasret kalıyor. Bana ise 4 ay bin asır gibi geliyor... aslında içimizdeki kuruntulardan ve acabalardan dolayı ister istemez kötü düşünerekten herşeyi zorlaştırıyoruz.. ee bu da bizim hayatta ki en büyük sınavımız olsun

Inaan bana 4 ay nasil gecicek anlamazsin bileee ben simdi diyorumm o kadar enise etmeseydim doya doya bende yasasaydim su askerligi diyorum ama o an onu dusunemiyosun gercekten. Ben artik panik atak oldumm askerdeyken o endisenmekten merak etmekten panik atak oldum. Tek duamiz Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin en onemlisi o bence. Insallaah sag saglim kavusursun zaman su gibi akip gecer insallaah canim

Amin inşallah canım birde alışkınım sürekli sesini duymaya sonra mesajlarına falan. Şimdi gidince ayda 1 konuşuruz belkide hiç konuşamayacağımız zamanlar olacak Oraya gitmeden bir şey diyemem dedi... bir şekilde Allah o sabrı verecek ve sonra inşallah çok güzel şeyler olacak tek tesellim bu.. askerdeyken kavgalarınız oldu mu ? Gerçi illa ki olmuştur malum erkek psikolojisi ..

Bizde oyleydik canim surekli konusuyoduk ayni sehirdeyizz hep bulusuyoruzz falan gidince bi bosluk oldu bide sebeke cekmiyodu belli saatlerde ariya biliyodu bazen oda olmuyodu amaa bi sure sonra alisiyodum yanii.
Oluyodu tabi yaaaa hemde cok sacma sapan seylerden onuda sen altaan alican mecbur yapcak bise yokk :)

Merhaba şimdi ne diyeceğimi bilemedim. Hepsinin psikolojisi farklı oluyor. Evet belki ulaşamadığın zamanlar olacak ama elimizden sabretmekten ve bol bol dua etmekten başka birşey gelmiyor. Şimdi böyle diyor ama gidince özlem daha ağır basıp arkasında birinin beklediğini bilmek onlara destek oluyor. Nişanlım gideli haftaya 3 ay bitmiş olacak. üzülmemeye çalış her ne kadar zor olsada bu günlerde geçip sağsağlim kavuşacaksınız inşallah.

Merhaba şimdi ne diyeceğimi bilemedim. Hepsinin psikolojisi farklı oluyor. Evet belki ulaşamadığın zamanlar olacak ama elimizden sabretmekten ve bol bol dua etmekten başka birşey gelmiyor. Şimdi böyle diyor ama gidince özlem daha ağır basıp arkasında birinin beklediğini bilmek onlara destek oluyor. Nişanlım gideli haftaya 3 ay bitmiş olacak. üzülmemeye çalış her ne kadar zor olsada bu günlerde geçip sağsağlim kavuşacaksınız inşallah.

Yani onlar orda ne haldeyken bizim destek olmamız lazım. Yoksa ilişki zaten yürümez morale ihtiyaçları var.. inşallah bizde atlatırız da güzel haberlerimizi veririz YARABBİİİİİMMMMM :)

Çok teşekkür ederim :) benimki zaten 3 ay kalacak.. diyorum ki beni derin bir uykuya yatırsalar 3 ay sonunda uyansam süper olurdu.. :) işte araya konuşamama gibi bir mesafe girince insan ister istemez kurup en kötüsünü düşünüyor. Orda yaşayacaklarından dolayı farklı bir psikolojiyle döndüğünde olmaz bitti demesi beni korkutuyo.. inşallah onun kurduğu gibi kötü şeyler olmazda aaa bunun için mi büyütmüşüm der .. allahım tüm askerimizi polisimizi korusun hepsi sağsalim gider gelirler sevdiceklerine... Başka bir şey istemiyorum. Canım kaç ay daha var gelmesine ?

Bazen bana da haftosonu olunca buluşacağız gibi geliyor haftasonu gelince hayal kırıklığına uğruyorum :) yani ister istemez öyle şeyler geliyor aklına ama napalım sabretmekten başka yapacak birşey yok. daha 9,5 ay var gelmesine

Bazen bana da haftosonu olunca buluşacağız gibi geliyor haftasonu gelince hayal kırıklığına uğruyorum :) yani ister istemez öyle şeyler geliyor aklına ama napalım sabretmekten başka yapacak birşey yok. daha 9,5 ay var gelmesine

Ya sinirlerim bozuldu az önce. Nişanlımı kardeşi aramış borç istemiş 500 tl askerdeki adamdan borç para mı istenir kendide özel harekat ama şuan tatilmiş evde yani gelde sinir olma ben bir şeye ihtiyacı var mı diye düşünürken onun böyle yapması sinirimi bozdu.

Yani onlar orda ne haldeyken bizim destek olmamız lazım. Yoksa ilişki zaten yürümez morale ihtiyaçları var.. inşallah bizde atlatırız da güzel haberlerimizi veririz YARABBİİİİİMMMMM :)
Ayneen oyle guzelimm boyle dusunmeyee devaaamm.
Ayyy insallaaaahh yazarsinda gorurum ben hep buralardayimm mutlaka gorurum beklerimdeee insallaaahh canim

Her geçen gün inancım kırılıyo. Azda olsa düzeldik sayılır çok şükür iyiyiz. Fakat gelecek adına bende bir şeyler duymak istiyorum birde benim iş açısından bugün atamamın olmadığını öğrendim. Onun için istanbulda özelde çalışırım diyorum hiç demiyor ki ben geldikten sonra hayatımız yoluna girer diye. Ben ondan bunu bekliyorum o ise bana başka şehirleri dene dedi. O kadar üzüldüm ki bende cevap olarak bizim geleceğimiz ist. Üzerine kurulacak dedim. Oofff sitem ediyorum bunları yazarken bile hüngür hüngür ağlıyorummmm neden her olumsuz şey beni buluyor. Mutlu olamıyorummm 3 yıldır atama bekledim olmadı. Sonra ilişkilerimde doğru insanı bulamıyorum hepsinde sorun yaşadım nişanım bozuldu. Şimdi tam güvendiğim insan çıktı karşıma inandım. O da belirsizliklerle beni öldürüyor resmen.. artı birde dış göreve gidecek kopukluk yaşayacağız çok şey mi istiyorumm yaa hayatımda hiçbir şey yolunda değil daha taşıyamıyorum bile Bir şeyleri planlamak için 19 temmuzu bekliyorduk. O gün geldi ve ben beklediğim hiçbir şeyi duymadım ondan. Kızlar kusura bakmayın çok ama çook doluydum içimi azda olsa döktüm. Yoksa içime ata ata kafayı yiyordum. Tanımadığım insanlara açılmak daha iyi ediyor lütfen hakkınızı helal edin..

Yaaa canim benimm yaa inan okurken cok sey oldum suanda ezan okuyo sana dua ettim inaan. Rabbim gonlune ferahlik versin bende oyle diyodum hayatimda hic bisey yolunda gitmiyo diyodum amaa bi yerde bazen sansim donuyo hayatta sukretcegin nedenlerinde vardir eminim. Hic kimse bekledigi seyleri yasayamiyo gercekteen ama yinede sukur bu halimize sukur inan daha kotu durumda olan insanlarda var ki ama boyle dusunmee hersey insallaaah senin icinde yoluna girer. Hepimiz zor zamanlar gecirdik ben anlatsam ohoo amaa cok sukur bu zamanlarima simdi diyorum bazen sansim dondu. O yuzden inancini hic kaybetme her zaman sukret canim Rabbim saglik versinn huzur versin

Hayatımızda bazen böyle çıkmaz yollara girdiğimiz zamanlar oluyor. Bizde de durum sizinki gibiydi 5 yıllık ilişkimizde tam bir belirsizlikle doluydu annem biliyor ama daha tanışmamışlardı düşüncesi hep askere gideyim bakalım gelince ne olur falan derdi KPSS sınavında alakasız şehirler yazardı kafasında evlilik düşüncesi yoktu. Sonra ne oldu 6. Senemizde herşey bir anda gelişti bir bakmışım söz olmuş nişan olmuş ben dahi soran herkese daha çok var derken bir anda kendimi söz alışveriş i yaparken buldum. Yani demem o ki olacağı varsa er yada geç olur omunda kafası karışık şimdi gideceği yerde karışık olunca plan yapmaktan korkuyor ama düzelir yani sen arkasında dur ama yinede fazla üstüne gitme kafasını toplamasını bekle inşallah düzeltirsiniz. Atama işini de hakkında neresi hayırlıysa orası olsun inşallah.

Yaaaa canımsıınn Allah razı olsun.. bazen öyle bir noktaya geliyoruz ki işin içinden çıkamıyoruz. Sonra sorguluyorum niye allahım diye. Bunca şey üst üste mi gelmeli.. bir insanın hayatında hiç mi istediği bir şey yolunda gitmez. Çok şükür sağlıklıyım onun dışındaki herşey berbat.. dua ediyorum sabır diliyorum. Bazen dayanacak gücüm kalmasada elimden bir şey gelmiyor. Herşey alt üst olmuş durumda. Benimse yapabildiğim tek şey beklemek ve dua etmek.. birde bundan 2 hafta öncemi özleyeceğim aklıma bile gelmezdi.. ne yapalım benimde hayattaki sınavım bu maalesef.. amiiin canım benimmm.. zor zamanlardan sonra gelen mutluluklara, mucizelere ihtiyacım var... gerçi pek güzel şey olacağını düşünmesemde ( karşımdaki insan bunu göstermediği için ) insan işte ister istemez bekliyor.. cuma günü yanıma gelecekti uçak biletleri 550 ₺ o da iptal oldu... en azından yüz yüze son kez görürdüm

Ben hep suna inanirimm ve kayinvalidem bana sevdicegim askerdeyken hep soylerdi kiziimm zor seyler olsunn ki iyi seylerin kiymetini bilesiinn zor seylerin arkasindaa bi kolaylik vardirr der her zaman ben buna tum kalbimlee inanirim guzelimm ki oyledee sundan 1 ay once biri bana nisanlanacagimizi soylese ikimizde inanmazdik 5 sene verdigimiz mucadelenin hesabi yokk o yuzdeen bencee iyi dusun iyi olsunn canim benimm. Saglik olsunn belki daha iyi sekilde goruceksin onu hiic belli olmazzz o yuzden uzulme biliyorum kolay degil soylemeside dile kolay ama boyle dusunerek suan kendini bitiriyosun hic gerek yokk umarim hersey senin icin en kisa zamanda yoluna girer :)

Sağol bir tanem desteğin için.. aynen bende şu yurt dışı görevi yüzünden böyledir diye teselli ediyorum kendimi. Sonuçta oraya gidince sağ dönemeyeceğini düşünüyor o psikolojiyle tabii gelecek adına ümitlendirmek istemiyordur. ya insan yinede güzel şeyleride duymak istiyor azda olsa inanmak istiyor.. biliyorum zorluk çekmeden güzel şeyler gelmez.. fakat banada ağır geliyor artık yıllardır aynı şeyleri yaşayıp duruyorum.. allahtan burası varda içimi döküyorum arada içime su serptin sağolasın. Benim gibi zorlukları yaşayıp sonradan mutlu olan insanları gördükçe tekrardan hayata dönüyorum.. sizde tez zamanda kavuşursunuz inşallah. Bu işler böyle hiç beklemediğimiz anda gelişiyor herşey. Bekleyince olmuyo

Şuan tebessüm içindeyiiimmm söylediğiniz herşeyi not ettim kendimi çıkmaza soktuğum anda okuyup moralimi yerine getiririm teşekkür ederimmm.. çok doğru söylemiş.. bir anda herşey kötü giderken bir bakmışız güneş yeniden doğmuş ayy inşallah ya yaşınız kaç acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…