Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tabi böyle düşünmekte haklısın insan bazı birşeyleri duymak istiyor. Ama erkekler duygusal düşünmedikleri için bizi pek anlamıyorlar napalım onları da birazcık öyle kabul etmek lazım inşallah teşekkür ederim tüm bekleyenleri kavuştursun

Senii guldurduysem ne mutlu banaaaa :) insallaah guzelim hersey senin icin cok guzel olurr sabrinin sevginin karsiligini alirsin insallaaah ki alirsin ben inaniyorumm :)
Yasiimm 22 ama 23 olmama 20 gun varr :)

❤ Şafak 285 ❤
Belki dünyanın sonu değilsin ama sen benim Sol'umda bir dünyasın ❣❤​

Şu birkaç gündür çok kötüyüm nerdeyse hiç konuşamaz olduk. Öyle olunca moralim çok bozuk. Herkese zıtlaşmaya başladım ağlayasım geliyor ama ağlayamıyorum. Artık akşam bile vermez oldular telefonu haber alamayınca iyice kötü oluyorum biliyorum bu günlerde geçecek ama zorlanıyorum

Seni cok iyi anliyorum hepsni yasiyorum bende elden hicbir sey gelmiyor

Bugün ilk defa gördüm sonunda ya o kadar mutluyum ki anlatamam içim birazcık da olsa rahatladı sanki

Benim de sevdicegim askere gidiyor 2 agustosta.. Kısa donem yapacak ama yine de sanki zaman gecmeyecekmis gibi geliyor.. Ustume bi ağırlık çöktü sanki hic gitmeyecek.. Nasil gecer ki zaman boyle

Benim de sevdicegim askere gidiyor 2 agustosta.. Kısa donem yapacak ama yine de sanki zaman gecmeyecekmis gibi geliyor.. Ustume bi ağırlık çöktü sanki hic gitmeyecek.. Nasil gecer ki zaman boyle
Öncelikle hayırlı tezkereler. Evet ilk başlarda ve ara ara öyle bir his oluyor ama arkana dönüp baktığında aslında baya baya geçiyor zaman :)

Kızlar sevdicegim astegmen bayrama nöbet yazmışlar. Bayramda gelir diye düşünüyordum gelemicekmis en son 40 gun once görüştük off çok özledim bazen günler geçiyor gibi bazen ise sanki donuyor. Şafak 269

Ben 3 bucuk aydir yuzunu goremiyorum ve 168 gun daha goremycem hic izne gelmycek ve diyarbakrda dusunebiliomusun sukret bence :)

Canım sıkkın moralim bozuk askerim hiç iyi değil. Korkuyorum psikolojisi bozulacak iyice diye.. İyi yere çıktı dedik tamam uzaktı ama hiç değilse rahattır biraz herkes öyle dedi ne üzülüyorsun iyi yere çıktı diye ama meğerse yerden önce komutanlarında iyi olması gerekmiş onu öğrendim. Çok sıkıyönetimleri var telefon zorla veriyorlar bazen hiç vermiyorlar çarşı izni kafalarına göre sabahtan gece onbir on ikiye kadar normal kıyafet yasakmış ayakları hep yara olmuş sinirleri çok bozuk o bu şekil olunca bende kötü oluyorum bugün düğün var ve benim hiç gidesim yok nasıl olacak böyle

Ay canim yaaa oylee tabi onemli olan orda iyi insalarlaa karsilasmasii benim de sevdigim sirnaktaydi orda diye cok uzuluyodum ama komutanlari o kadar iyiydi ki hic zorluk cikarmamislardi batininda boyle bi sikintisi oluyo canim sabredip dua etmek tek caren oyle olunca hic bisey yapmak istemez canin bilirimm ama insallaah duzelir biraz daha zaman gecsin duzelir canimm merak etme alt devreleri gelsin rahatlarlar

inşallah dediğiniz gibi olur şuan bedenim düğünde ama aklım onda kaldı. Eylülü bekliyor o zaman geleceklermiş onlarda az daha sabır bakalım

Caanim hepsini yasadim halada yaşıyorum ve kendini uzmekten baska bi ise yaramiuor boyle kafaya takmak. Tamam tabikide uzuleceksin ama elinden hiçbir sey gelmiyor aslinda normal hayatina devam etmen gerekli cunku senin acindanda cok zor gecer. Sana bunlari soyluyorum ama ben uyguluyor muyum hayir..

millete mutluluk pozları dağıtıyorum ama içimi bana sor nasıl acıyor bugün düğünde bile gizli gizli ağladım herkes çıkıp dans ederken ben yarım kalmış gibi hissettim ben hiç böyle olmamıştım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…