- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
Allaah kavustursun canim sag saglim tez zamanda insallaahBenim biriciğim uzuulmesine kiyamadigim yarim de gitti 00.45 de 2 saat 15 dakika oldu aglamadim hiç dudaklarimi isiirmaktan kan doldu ağzım ama en son giderken ikimiz aynı anda bu damla yas akti o benimkini benn onunkini sildim de gönderdim askerimi
Saol hayatım inşallah hepimize nasip etsinAllaah kavustursun canim sag saglim tez zamanda insallaah
Allah kavuştursun canımBenim biriciğim uzuulmesine kiyamadigim yarim de gitti 00.45 de 2 saat 15 dakika oldu aglamadim hiç dudaklarimi isiirmaktan kan doldu ağzım ama en son giderken ikimiz aynı anda bu damla yas akti o benimkini benn onunkini sildim de gönderdim askerimi
Saol Allah size de göstersin inşallah yüce Rabbim 25 ağustos da yemin töreni var o zman gorcem bitanemi hattını saklı gizli soktu içeri konusabiliyoruz şükür buna daAllah kavuştursun canım
Amin canım ay yemin törenleri çok güzel oluyor ya . Hımm hattı sokması iyi olmuş sevindim adınızaSaol Allah size de göstersin inşallah yüce Rabbim 25 ağustos da yemin töreni var o zman gorcem bitanemi hattını saklı gizli soktu içeri konusabiliyoruz şükür buna da
Kuzum çok saol sizlerle paylaşmak iyi geliyo nasıl onlar tertipleriyle aileyse biz de yarenler olarak aileyiz :-*Amin canım ay yemin törenleri çok güzel oluyor ya . Hımm hattı sokması iyi olmuş sevindim adınıza
Evet öyleyiz tabi burası olmazsa zaman nasıl geçerdiKuzum çok saol sizlerle paylaşmak iyi geliyo nasıl onlar tertipleriyle aileyse biz de yarenler olarak aileyiz :-*
Allah kavuştursun canim. Benimki orda değil evet zor ama sonunu düşününce bir nebzede olsa çekinilir kılıyor galibaBu gece gidiyor gönlümün efendisi... İçim çok buruk.Acemi birliği burdur zırhlı birlikler .Var mı sevgilisi/eşi oraya giden ? Allah tüm asker yolu bekleyenlerin yar ve yardımcısı olsun...Çok zormuş
Teşekkür ederim canım .Allah hepimizi kavuştursun bidaha ayırmasın sevdiklerimizdenAllah kavuştursun canim. Benimki orda değil evet zor ama sonunu düşününce bir nebzede olsa çekinilir kılıyor galiba
şimdi onlara fazla inanma öncelikle çünkü ne olacağı son ana kadar belli olmuyor nişanlımın gittiği yere de doğuya çıkar demişlerdi bize batı çıktı bazılarına Doğu çıktı yani anlayacağın kısmet işi mesela nişanlımın bulunduğu yere herkes iyi dedi ama şuan telefon sıkıntısı çekiyoruz çarşı izni kafalarına göre veriyorlar herşeye karışıyorlar yani belli olmuyor böyle şeylerTeşekkür ederim canım .Allah hepimizi kavuştursun bidaha ayırmasın sevdiklerimizden
Ben çok korkuyorumburdurun usta birliğind ya kıbrısa yada doğuya verdiğini söylediler kıbrıs çok uzak biletleri ateş pahası sevgilimi 1 sene görememek çok korkunç doğu desen aynı riskli bölgeler var çarşı izni nile yokmuş bazı yerlerin yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal içim yanıyor
Allah yardimcin olsun canim..Bu gece gidiyor gönlümün efendisi... İçim çok buruk.Acemi birliği burdur zırhlı birlikler .Var mı sevgilisi/eşi oraya giden ? Allah tüm asker yolu bekleyenlerin yar ve yardımcısı olsun...Çok zormuş
Allaah kavustursun caniimm benim sevdicegimde acemiligini burdurda yapmistii cok rahat orasi komutanlari falan cok iyii yani biz hic sikinti cekmedik telefon konusunda da baska seylerde de havasi pis sadece suyu kotu bunlara dikkat etsinn. Cok sukur geciyo guzelim uzulmee iyi dusun iyi olsun iyi yere gidiyo sevdicegin :) ben yemin torenine gittim bi zaatt gordum yemekhanesinde yemekde yedik eriklerine varana kadar veriyolardiBu gece gidiyor gönlümün efendisi... İçim çok buruk.Acemi birliği burdur zırhlı birlikler .Var mı sevgilisi/eşi oraya giden ? Allah tüm asker yolu bekleyenlerin yar ve yardımcısı olsun...Çok zormuş
teşekkür ederim Allah razı olsunn...Allah yardimcin olsun canim..
İçime öyle su serptin kii... Birileri söylüyordu güzel yer diye ama erkek gözünden ve kadın gözünden aynı olmuyo diye inanasım gelmemişti .Çok saol icimi rahatlattigin icin canim.Senin usta birliği nereye çıkmıştı pekii?Allaah kavustursun caniimm benim sevdicegimde acemiligini burdurda yapmistii cok rahat orasi komutanlari falan cok iyii yani biz hic sikinti cekmedik telefon konusunda da baska seylerde de havasi pis sadece suyu kotu bunlara dikkat etsinn. Cok sukur geciyo guzelim uzulmee iyi dusun iyi olsun iyi yere gidiyo sevdicegin :) ben yemin torenine gittim bi zaatt gordum yemekhanesinde yemekde yedik eriklerine varana kadar veriyolardi
Kiyamam canım ben de dun balikesire ugurladim bugüne kadar agliyamadim bugün artık teslim olunca koyverdim göz yaslarimi çok zor bol bol ihlas ayetel kursi insrallah sürelerini oku sen de canım gurur duy herkese nasip olmaz asker yolu sevdiğine dua et moral ver onlar için daha zor bizi herkes teselli ediuo onlar tek başlarına orda canımBu gece gidiyor gönlümün efendisi... İçim çok buruk.Acemi birliği burdur zırhlı birlikler .Var mı sevgilisi/eşi oraya giden ? Allah tüm asker yolu bekleyenlerin yar ve yardımcısı olsun...Çok zormuş
Ben günlerdir saçma sapan ağlıyorum içlenip içlenipKiyamam canım ben de dun balikesire ugurladim bugüne kadar agliyamadim bugün artık teslim olunca koyverdim göz yaslarimi çok zor bol bol ihlas ayetel kursi insrallah sürelerini oku sen de canım gurur duy herkese nasip olmaz asker yolu sevdiğine dua et moral ver onlar için daha zor bizi herkes teselli ediuo onlar tek başlarına orda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?