Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ŞAFAK 274

Ve gün gelecek;
Bu da geçti hamd olsun diyeceğiz...Ya sabır...
Bugün senden ayrı 90 gün geçti be sevdiceğim

Benim biriciğim uzuulmesine kiyamadigim yarim de gitti 00.45 de 2 saat 15 dakika oldu aglamadim hiç dudaklarimi isiirmaktan kan doldu ağzım ama en son giderken ikimiz aynı anda bu damla yas akti o benimkini benn onunkini sildim de gönderdim askerimi

Eklentiler

• 20170801_233438.webp
    10 KB · Görüntüleme: 33
Allaah kavustursun canim sag saglim tez zamanda insallaah

Allah kavuştursun canım

Saol Allah size de göstersin inşallah yüce Rabbim 25 ağustos da yemin töreni var o zman gorcem bitanemi hattını saklı gizli soktu içeri konusabiliyoruz şükür buna da
Amin canım ay yemin törenleri çok güzel oluyor ya . Hımm hattı sokması iyi olmuş sevindim adınıza

Bu gece gidiyor gönlümün efendisi... İçim çok buruk.Acemi birliği burdur zırhlı birlikler .Var mı sevgilisi/eşi oraya giden ? Allah tüm asker yolu bekleyenlerin yar ve yardımcısı olsun...Çok zormuş

Bu gece gidiyor gönlümün efendisi... İçim çok buruk.Acemi birliği burdur zırhlı birlikler .Var mı sevgilisi/eşi oraya giden ? Allah tüm asker yolu bekleyenlerin yar ve yardımcısı olsun...Çok zormuş
Allah kavuştursun canim. Benimki orda değil evet zor ama sonunu düşününce bir nebzede olsa çekinilir kılıyor galiba

Allah kavuştursun canim. Benimki orda değil evet zor ama sonunu düşününce bir nebzede olsa çekinilir kılıyor galiba
Teşekkür ederim canım .Allah hepimizi kavuştursun bidaha ayırmasın sevdiklerimizden
Ben çok korkuyorum burdurun usta birliğind ya kıbrısa yada doğuya verdiğini söylediler kıbrıs çok uzak biletleri ateş pahası sevgilimi 1 sene görememek çok korkunç doğu desen aynı riskli bölgeler var çarşı izni nile yokmuş bazı yerlerin yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal içim yanıyor

şimdi onlara fazla inanma öncelikle çünkü ne olacağı son ana kadar belli olmuyor nişanlımın gittiği yere de doğuya çıkar demişlerdi bize batı çıktı bazılarına Doğu çıktı yani anlayacağın kısmet işi mesela nişanlımın bulunduğu yere herkes iyi dedi ama şuan telefon sıkıntısı çekiyoruz çarşı izni kafalarına göre veriyorlar herşeye karışıyorlar yani belli olmuyor böyle şeyler

Allaah kavustursun caniimm benim sevdicegimde acemiligini burdurda yapmistii cok rahat orasi komutanlari falan cok iyii yani biz hic sikinti cekmedik telefon konusunda da baska seylerde de havasi pis sadece suyu kotu bunlara dikkat etsinn. Cok sukur geciyo guzelim uzulmee iyi dusun iyi olsun iyi yere gidiyo sevdicegin :) ben yemin torenine gittim bi zaatt gordum yemekhanesinde yemekde yedik eriklerine varana kadar veriyolardi

İçime öyle su serptin kii... Birileri söylüyordu güzel yer diye ama erkek gözünden ve kadın gözünden aynı olmuyo diye inanasım gelmemişti .Çok saol icimi rahatlattigin icin canim.Senin usta birliği nereye çıkmıştı pekii?

Kiyamam canım ben de dun balikesire ugurladim bugüne kadar agliyamadim bugün artık teslim olunca koyverdim göz yaslarimi çok zor bol bol ihlas ayetel kursi insrallah sürelerini oku sen de canım gurur duy herkese nasip olmaz asker yolu sevdiğine dua et moral ver onlar için daha zor bizi herkes teselli ediuo onlar tek başlarına orda canım

Ben günlerdir saçma sapan ağlıyorum içlenip içlenip Allah başta onların sonra hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…