Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende 1 saat kadar önce eşimi gönderdim ugurlarken aglamicam dedim ama tutamadım kendimi hormonlar tutturmadi hala da agliyorum Allahim hepimizi sagsalim kavustursun cok zormuş gerçekten

Bende 1 saat kadar önce eşimi gönderdim ugurlarken aglamicam dedim ama tutamadım kendimi hormonlar tutturmadi hala da agliyorum Allahim hepimizi sagsalim kavustursun cok zormuş gerçekten
Sizin ki daha bir zor tabi:/ Allah kavuştursun canım .Ağlayalım ,ağlamaktan zarar gelmez başka birşey gelmiyo ki elimizden

Allah sağsağlim geldikleri günüde göstersin inşallah hepimize. Biliyorum zor ama onlar için güçlü durmamız lazım bizim onlara onlarında bize ihtiyaçları var.

Ben günlerdir saçma sapan ağlıyorum içlenip içlenip Allah başta onların sonra hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım benim sıkma canını inşallah geccek bu günler bak burdaki kişiler de uzuluyodu daha geçen sene şimdi geldi sevdikleri nişan düğün telasindalar inşallah biz de seneeye öyle olcaz ne kadar hızlı geçti gitti diceZ

Canım sıkma canını yavrunuzu düşün sen uzuulursen o da hisseder dua et bol bol yavrum için esin için ;-)

Amaa gercekten oylee hani seni rahatlatmak icin degill gidip gordum yanii o yuzden icini ferah tut. Vallahi bizim usta birligimiz Sirnakti ama simdi benim sevdigimle abisinin arasinda 2 ay var yani abisi askerden geldi bu gitti kibrista yapti abisi ondan doguya verdiler ama dogu diye korkma biz ordanda cok memnunduk inan doguda batidan daha rahatlar ben goruntulu bile konusa biliyodum hani tamam carsi izini falan yok ama bak gecen sene darbede askerdi bizi hic etkiledi yanii biraz zorluklari vardi ama rahatti. Herkes doguya gidicek diye bise yok kafanda dogu dogu deme bi bakmissin daha baska yer gelmis ne dusunursen gonlunden ne gecirirsen o olur o yuzden yurugini ferah tut canim hersey guzel olur insalaahh Rabbim sag saglim biraktigin gibi kavusmayi nasip etsin ben demistim hic merak etme o havaalaninda seni nasil biraktiysam oylede alicam dedim Rabbime cok sukur oylede oldu. Tabi zor zamanlar gecirdik ama oda tuzu biberiydi simdi diyorum bi daha olsa bi daha beklerim gercekten cok farkli bi gururdu hele doguda olmasi daha farkli gururdu :)

Allah sağsağlim geldikleri günüde göstersin inşallah hepimize. Biliyorum zor ama onlar için güçlü durmamız lazım bizim onlara onlarında bize ihtiyaçları var.
Amin canım haklısın onlar içinde zor o bakışları aklımdan gitmiyor bizi bırakıp gitmek zorunda olmasının hüznü birde beni aglarken görmesi ah tutamadm ki kendimi artık güçlü olmaliyim ona karşı oda uzulmesin diye

Benim hala aklımda o zaman ne kadar tutmak isteksekte bu pek münkün olmuyor malesef. Ama bundan sonrası için güçlü durmanız lazım. Hem bebeğiniz hemde eşin için bu günlerde geçecek elbet bir bakmışız şafak doğan güneş demişiz. Çünkü bu şafaklar bitmeye mahkum..

Ne güzel konusuyorsun canım icimi rahatlattin gerçekten sağolasın güzel günler icin sabırla beklemek değer kavusucaz ve bir daha ayrilmicaz insaAllah

Ağzından bal damlıyor .Ama işte gönül. Senin mesajını okuyorum seviniyorum 5 dakika sonra kendimi ağlarken buluyorum .Saol canım bütün tesellilerin için inşallah bende birgün burda birilerine teselli veriyor olurum ...

Verirsin canim benim hic merak etme benim gecmez dedigim ne gunler gecti cok sukur bitireli 4 ay oldu bilee sende boyle diceksin burdaa ne kizlarr bitirdii hic canini sikma kolay degil yasadim biliyorum ama o an o anda guzel bi daha geri gelmiyo istesen bile ayni duygulari yasayamiyosunn. Ne zaman istersen yaza bilirsin canini sikmaa :)

Kızlar bir şey soracağım şimdi nişanlım Samsun/ çarşamba nın bir köyünde jandarma. Acaba köyden merkeze geçiş yapabilir mi acaba ? Birde cezaevide jandarma olmak nasıldır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…