Sizin ki daha bir zor tabi:/ Allah kavuştursun canım .Ağlayalım ,ağlamaktan zarar gelmez başka birşey gelmiyo ki elimizdenBende 1 saat kadar önce eşimi gönderdim ugurlarken aglamicam dedim ama tutamadım kendimi hormonlar tutturmadi hala da agliyorum Allahim hepimizi sagsalim kavustursun cok zormuş gerçekten
Allah sağsağlim geldikleri günüde göstersin inşallah hepimize. Biliyorum zor ama onlar için güçlü durmamız lazım bizim onlara onlarında bize ihtiyaçları var.Bende 1 saat kadar önce eşimi gönderdim ugurlarken aglamicam dedim ama tutamadım kendimi hormonlar tutturmadi hala da agliyorum Allahim hepimizi sagsalim kavustursun cok zormuş gerçekten
Amin canım benim sıkma canını inşallah geccek bu günler bak burdaki kişiler de uzuluyodu daha geçen sene şimdi geldi sevdikleri nişan düğün telasindalar inşallah biz de seneeye öyle olcaz ne kadar hızlı geçti gitti diceZBen günlerdir saçma sapan ağlıyorum içlenip içlenipAllah başta onların sonra hepimizin yardımcısı olsun
Canım sıkma canını yavrunuzu düşün sen uzuulursen o da hisseder dua et bol bol yavrum için esin için ;-)Bende 1 saat kadar önce eşimi gönderdim ugurlarken aglamicam dedim ama tutamadım kendimi hormonlar tutturmadi hala da agliyorum Allahim hepimizi sagsalim kavustursun cok zormuş gerçekten
Amaa gercekten oylee hani seni rahatlatmak icin degill gidip gordum yanii o yuzden icini ferah tut. Vallahi bizim usta birligimiz Sirnakti ama simdi benim sevdigimle abisinin arasinda 2 ay var yani abisi askerden geldi bu gitti kibrista yapti abisi ondan doguya verdiler ama dogu diye korkma biz ordanda cok memnunduk inan doguda batidan daha rahatlar ben goruntulu bile konusa biliyodum hani tamam carsi izini falan yok ama bak gecen sene darbede askerdi bizi hic etkiledi yanii biraz zorluklari vardi ama rahatti. Herkes doguya gidicek diye bise yok kafanda dogu dogu deme bi bakmissin daha baska yer gelmis ne dusunursen gonlunden ne gecirirsen o olur o yuzden yurugini ferah tut canim hersey guzel olur insalaahh Rabbim sag saglim biraktigin gibi kavusmayi nasip etsin ben demistim hic merak etme o havaalaninda seni nasil biraktiysam oylede alicam dedim Rabbime cok sukur oylede oldu. Tabi zor zamanlar gecirdik ama oda tuzu biberiydi simdi diyorum bi daha olsa bi daha beklerim gercekten cok farkli bi gururdu hele doguda olmasi daha farkli gururdu :)İçime öyle su serptin kii... Birileri söylüyordu güzel yer diye ama erkek gözünden ve kadın gözünden aynı olmuyo diye inanasım gelmemişti .Çok saol icimi rahatlattigin icin canim.Senin usta birliği nereye çıkmıştı pekii?
Amin canım hepimizi insaAllahSizin ki daha bir zor tabi:/ Allah kavuştursun canım .Ağlayalım ,ağlamaktan zarar gelmez başka birşey gelmiyo ki elimizden
Amin canım haklısın onlar içinde zor o bakışları aklımdan gitmiyor bizi bırakıp gitmek zorunda olmasının hüznü birde beni aglarken görmesi ah tutamadm ki kendimi artık güçlü olmaliyim ona karşı oda uzulmesin diyeAllah sağsağlim geldikleri günüde göstersin inşallah hepimize. Biliyorum zor ama onlar için güçlü durmamız lazım bizim onlara onlarında bize ihtiyaçları var.
Sagol canım dua hep dilimde gecicek bu günler buna şükürCanım sıkma canını yavrunuzu düşün sen uzuulursen o da hisseder dua et bol bol yavrum için esin için ;-)
Benim hala aklımda o zaman ne kadar tutmak isteksekte bu pek münkün olmuyor malesef. Ama bundan sonrası için güçlü durmanız lazım. Hem bebeğiniz hemde eşin için bu günlerde geçecek elbet bir bakmışız şafak doğan güneş demişiz. Çünkü bu şafaklar bitmeye mahkum..Amin canım haklısın onlar içinde zor o bakışları aklımdan gitmiyor bizi bırakıp gitmek zorunda olmasının hüznü birde beni aglarken görmesi ah tutamadm ki kendimi artık güçlü olmaliyim ona karşı oda uzulmesin diye
Ne güzel konusuyorsun canım icimi rahatlattin gerçekten sağolasın güzel günler icin sabırla beklemek değer kavusucaz ve bir daha ayrilmicaz insaAllahBenim hala aklımda o zaman ne kadar tutmak isteksekte bu pek münkün olmuyor malesef. Ama bundan sonrası için güçlü durmanız lazım. Hem bebeğiniz hemde eşin için bu günlerde geçecek elbet bir bakmışız şafak doğan güneş demişiz. Çünkü bu şafaklar bitmeye mahkum..
Teşekkür ederim evet öyle olacak inşallahNe güzel konusuyorsun canım icimi rahatlattin gerçekten sağolasın güzel günler icin sabırla beklemek değer kavusucaz ve bir daha ayrilmicaz insaAllah
Sahiden geçecek mi ...Niye bana hic bitmeyecek gibi geliyorAmin canım benim sıkma canını inşallah geccek bu günler bak burdaki kişiler de uzuluyodu daha geçen sene şimdi geldi sevdikleri nişan düğün telasindalar inşallah biz de seneeye öyle olcaz ne kadar hızlı geçti gitti diceZ
Ağzından bal damlıyor .Ama işte gönül. Senin mesajını okuyorum seviniyorum 5 dakika sonra kendimi ağlarken buluyorum .Saol canım bütün tesellilerin için inşallah bende birgün burda birilerine teselli veriyor olurum ...Amaa gercekten oylee hani seni rahatlatmak icin degill gidip gordum yanii o yuzden icini ferah tut. Vallahi bizim usta birligimiz Sirnakti ama simdi benim sevdigimle abisinin arasinda 2 ay var yani abisi askerden geldi bu gitti kibrista yapti abisi ondan doguya verdiler ama dogu diye korkma biz ordanda cok memnunduk inan doguda batidan daha rahatlar ben goruntulu bile konusa biliyodum hani tamam carsi izini falan yok ama bak gecen sene darbede askerdi bizi hic etkiledi yanii biraz zorluklari vardi ama rahatti. Herkes doguya gidicek diye bise yok kafanda dogu dogu deme bi bakmissin daha baska yer gelmis ne dusunursen gonlunden ne gecirirsen o olur o yuzden yurugini ferah tut canim hersey guzel olur insalaahh Rabbim sag saglim biraktigin gibi kavusmayi nasip etsin ben demistim hic merak etme o havaalaninda seni nasil biraktiysam oylede alicam dedim Rabbime cok sukur oylede oldu. Tabi zor zamanlar gecirdik ama oda tuzu biberiydi simdi diyorum bi daha olsa bi daha beklerim gercekten cok farkli bi gururdu hele doguda olmasi daha farkli gururdu :)
Verirsin canim benim hic merak etme benim gecmez dedigim ne gunler gecti cok sukur bitireli 4 ay oldu bilee sende boyle diceksin burdaa ne kizlarr bitirdii hic canini sikma kolay degil yasadim biliyorum ama o an o anda guzel bi daha geri gelmiyo istesen bile ayni duygulari yasayamiyosunn. Ne zaman istersen yaza bilirsin canini sikmaa :)Ağzından bal damlıyor .Ama işte gönül. Senin mesajını okuyorum seviniyorum 5 dakika sonra kendimi ağlarken buluyorum .Saol canım bütün tesellilerin için inşallah bende birgün burda birilerine teselli veriyor olurum ...
Bana da öyle geliyo bazen dün akşam nolur gelsin artık diye ağladım ama elden gelmiyo bi şey ben icim sıkıldıkça " olmedi ya gelek sonuçta sonunda mutluluk var" diye teselli ediyorum canımSahiden geçecek mi ...Niye bana hic bitmeyecek gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?