Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay yazmadan edemeyeceğim. Sabahtan beri mesaj atmamıştı. buna alıştım ama iki gündür bir soğukluk seziyorum ya. Sabah günaydın mesajı attım whatsaptan hani ne zaman görürse diye. Az önce baktım görmüş ve mesengera girmiş yada facebooka. Hani sadece whatsapta görüldü yazsa derim vakti zamanı yoktur ama faceye girecek vakti olup iki kelime yazmaması sinirime dokundu. Burda merak ediyoruz yani bir iki kelime yazmak çok mu zor ya. Ellerim titriyor resmen sinirden ya..

Sakin ol canım bazen internet açık olunca bile uygulama hatası yüzünden açık görülebiliyor

Canim bence moralini bozma gecerli aciklamasi vardir sonucta 7 yillik bi iliskiniz var mis dinlemeden bence bazi seylere karar verme tabi yaptigi dogrumu tabiki degil ama bii dinle once aciklamasini Browni_intense

Canim bence moralini bozma gecerli aciklamasi vardir sonucta 7 yillik bi iliskiniz var mis dinlemeden bence bazi seylere karar verme tabi yaptigi dogrumu tabiki degil ama bii dinle once aciklamasini Browni_intense
Açıklasın bakalım ne diyecek çok merak ediyorum zaten eğer öyle bir şey varsa yazıklar olsun diyeceğim

Açıklasın bakalım ne diyecek çok merak ediyorum zaten eğer öyle bir şey varsa yazıklar olsun diyeceğim
Kuzum bak bizdede mesela sey olmustu sevdicegimin facesinden bi arkadasi bi kiza yazmis bende o yazdi falann dusundum ama gercekten o degildi arkadasi yazmisdi. Hemen en kotusunu dusunme bide. Telefonu kapali suan kendini bitiriyosundur ama dur bakayim ne dicek

Umarim oyle bir sey yoktur hepimiz mutlu olalim insallah ama niye yapsinki sana durup dururken yani o kadar yildir birliktesinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…