- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
Sakin ol canım bazen internet açık olunca bile uygulama hatası yüzünden açık görülebiliyorAy yazmadan edemeyeceğim. Sabahtan beri mesaj atmamıştı. buna alıştım ama iki gündür bir soğukluk seziyorum ya. Sabah günaydın mesajı attım whatsaptan hani ne zaman görürse diye. Az önce baktım görmüş ve mesengera girmiş yada facebooka. Hani sadece whatsapta görüldü yazsa derim vakti zamanı yoktur ama faceye girecek vakti olup iki kelime yazmaması sinirime dokundu. Burda merak ediyoruz yani bir iki kelime yazmak çok mu zor ya. Ellerim titriyor resmen sinirden ya..
başkasıyla konuştuğunu öğrendim kendinin haberi yok daha bildiğimdenSakin ol canım bazen internet açık olunca bile uygulama hatası yüzünden açık görülebiliyor
Nasil baskasyla konusuyor derken bi kizla mi aldatiomuymusbaşkasıyla konuştuğunu öğrendim kendinin haberi yok daha bildiğimden
faceden mesajlaşmaları gördümNasil baskasyla konusuyor derken bi kizla mi aldatiomuymus
Ne yaziordu nasil yani kimmis o nişanlisinz dmifaceden mesajlaşmaları gördüm
yaşı büyük biri numarasını istemiş nişanlım olacak kişi kadın da vermemişNe yaziordu nasil yani kimmis o nişanlisinz dmi
Ee vermemis zaten sor kim falan diyeyaşı büyük biri numarasını istemiş nişanlım olacak kişi kadın da vermemiş
kadın vermiyor numarasını şimdi kapalı konuşamıyorumEe vermemis zaten sor kim falan diye
Pardon yanlis anladim canim hadi ya yok artik face sifreni bildigini bilmiyor mukadın vermiyor numarasını şimdi kapalı konuşamıyorum
biliyor çünkü kendi verdi bende bunu anlamıyorum işte kafam bulanıkPardon yanlis anladim canim hadi ya yok artik face sifreni bildigini bilmiyor mu
Uzme kendini diycemde ne diycegmi bilemiyorum askerden once var mıydı peki bu tarz seyleribiliyor çünkü kendi verdi bende bunu anlamıyorum işte kafam bulanık
7 yıllık ilişkimiz var daha önce hiç olmamıştıUzme kendini diycemde ne diycegmi bilemiyorum askerden once var mıydı peki bu tarz seyleri
Açıklasın bakalım ne diyecek çok merak ediyorum zaten eğer öyle bir şey varsa yazıklar olsun diyeceğimCanim bence moralini bozma gecerli aciklamasi vardir sonucta 7 yillik bi iliskiniz var mis dinlemeden bence bazi seylere karar verme tabi yaptigi dogrumu tabiki degil ama bii dinle once aciklamasiniBrowni_intense
Sakin ol canım bi dinle her şeyi sonra sen bilirsin kuzumAçıklasın bakalım ne diyecek çok merak ediyorum zaten eğer öyle bir şey varsa yazıklar olsun diyeceğim
şu telefonu bir açsa soracağım da telefonda sıkıntı orda hayır bu kadar sıkıntıda nasıl mesajlaşıyorsa onu da anlamadımSakin ol canım bi dinle her şeyi sonra sen bilirsin kuzum
Kuzum bak bizdede mesela sey olmustu sevdicegimin facesinden bi arkadasi bi kiza yazmis bende o yazdi falann dusundum ama gercekten o degildi arkadasi yazmisdi. Hemen en kotusunu dusunme bide. Telefonu kapali suan kendini bitiriyosundur ama dur bakayim ne dicekAçıklasın bakalım ne diyecek çok merak ediyorum zaten eğer öyle bir şey varsa yazıklar olsun diyeceğim
Umarim oyle bir sey yoktur hepimiz mutlu olalim insallah ama niye yapsinki sana durup dururken yani o kadar yildir birliktesinzKuzum bak bizdede mesela sey olmustu sevdicegimin facesinden bi arkadasi bi kiza yazmis bende o yazdi falann dusundum ama gercekten o degildi arkadasi yazmisdi. Hemen en kotusunu dusunme bide. Telefonu kapali suan kendini bitiriyosundur ama dur bakayim ne dicek
Umarim oyle bir sey yoktur hepimiz mutlu olalim insallah ama niye yapsinki sana durup dururken yani o kadar yildir birliktesinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?