Sen bizim annemiz gibisin harbi hep iyi seyler dion ya ahahah yerimmKuzum bak bizdede mesela sey olmustu sevdicegimin facesinden bi arkadasi bi kiza yazmis bende o yazdi falann dusundum ama gercekten o degildi arkadasi yazmisdi. Hemen en kotusunu dusunme bide. Telefonu kapali suan kendini bitiriyosundur ama dur bakayim ne dicek
ama nişanlımın facesinden yazılmış bilmiyorum yaKuzum bak bizdede mesela sey olmustu sevdicegimin facesinden bi arkadasi bi kiza yazmis bende o yazdi falann dusundum ama gercekten o degildi arkadasi yazmisdi. Hemen en kotusunu dusunme bide. Telefonu kapali suan kendini bitiriyosundur ama dur bakayim ne dicek
işte bende bunu öğrenmek istiyorum
Canim konus bi guzelce derdi neymis ogren sert cikma.hemen bide konusma nasil ilerlemiski telini istemis kim o kadin yenimi eklemisişte bende bunu öğrenmek istiyorum
Birden telefon istemis yani cok garip insallah mantkli bi aciklamasi vardirYeni eklemiş 25 inde konuşma şöyle
Napıyorsunuz
Numaranızı alabilir miyim
- yok numarayı veremem
Neden bana güvenmiyor musunuz
Messenger a fazla girmediğim için ordan konuşuruz ve numarasını yazıyor
Bysa
nasıl bir açıklaması olacak bakalımBirden telefon istemis yani cok garip insallah mantkli bi aciklamasi vardir
Uzme kendini bi konusun bakalim burdayiz biz haber ver iyide olsa kotude olsanasıl bir açıklaması olacak bakalım
ama yani herkes versin o zaman madem gelecekler biz 5 kişi gittik para konusu konuşulmadı ha bir gün önce gel bizde kal demişlerdi annem de ona kızmıştıKızlar benim nisanlimin ailesi yemin torenine gitmek için araba kiralicaklarmis bunun parasını da 13 kişi gitcek ama sadece benim ailem ve kendisi vercekmis geri kalan para vermicekmis ailem de kızdı duruma bayaga nişanlı kiza ailesine para muhabbeti edilmez hem de parayı neden sadece biz vercez diğer dunurler (eltimin ailesi) beş kuruş vermeden gelcek asıl bizim girmemiz gerekiyo beş kuruş vermeden" diye kızlar ben napcam nolur yardım edin fikir verin
Biraz sacma olmus canim bence durumu hemen askerine anlat o ailesiyle konussun sen girme arayaKızlar benim nisanlimin ailesi yemin torenine gitmek için araba kiralicaklarmis bunun parasını da 13 kişi gitcek ama sadece benim ailem ve kendisi vercekmis geri kalan para vermicekmis ailem de kızdı duruma bayaga nişanlı kiza ailesine para muhabbeti edilmez hem de parayı neden sadece biz vercez diğer dunurler (eltimin ailesi) beş kuruş vermeden gelcek asıl bizim girmemiz gerekiyo beş kuruş vermeden" diye kızlar ben napcam nolur yardım edin fikir verin
bir haber alınca veririm canimUzme kendini bi konusun bakalim burdayiz biz haber ver iyide olsa kotude olsa
Sakin kal amabir haber alınca veririm canim
kalmaya çalışacağımSakin kal ama
Valla ben çıkamadım işin içinden ailem bu sürü laf söyledi söyledi bu de kv hemen nisanlima yetistirmis " biz gelelim diye araba tutmaya karar verdik annenler bakarız deyip geçiştirdi " diye onun da moralini bozmuslar ben de doğrusunu anlattım ama nişanlım arayıp ailesine öyle şey olmaz anne demedi bana haklı olduğumu söylemesine rağmenama yani herkes versin o zaman madem gelecekler biz 5 kişi gittik para konusu konuşulmadı ha bir gün önce gel bizde kal demişlerdi annem de ona kızmıştı
Amaa oylee kuşumm gercekten benimde basima geldi yaniiSen bizim annemiz gibisin harbi hep iyi seyler dion ya ahahah yerimm
Valla ben çıkamadım işin içinden ailem bu sürü laf söyledi söyledi bu de kv hemen nisanlima yetistirmis " biz gelelim diye araba tutmaya karar verdik annenler bakarız deyip geçiştirdi " diye onun da moralini bozmuslar ben de doğrusunu anlattım ama nişanlım arayıp ailesine öyle şey olmaz anne demedi bana haklı olduğumu söylemesine rağmen
sizin kv sıkıntılı galiba söyler herhalde nişanlınızda hak vermiş sonuçtaValla ben çıkamadım işin içinden ailem bu sürü laf söyledi söyledi bu de kv hemen nisanlima yetistirmis " biz gelelim diye araba tutmaya karar verdik annenler bakarız deyip geçiştirdi " diye onun da moralini bozmuslar ben de doğrusunu anlattım ama nişanlım arayıp ailesine öyle şey olmaz anne demedi bana haklı olduğumu söylemesine rağmen
Bakalım canım tek yanlış anlaşılma olsun danasıl bir açıklaması olacak bakalım
Sorma aslında çok yardımcı olur bana ama düşünceleri bazen yanlış ve ben iki ailenin arasını bulmakta zorlanıyorumsizin kv sıkıntılı galiba söyler herhalde nişanlınızda hak vermiş sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?