Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen bizim annemiz gibisin harbi hep iyi seyler dion ya ahahah yerimm

ama nişanlımın facesinden yazılmış bilmiyorum ya

Yeni eklemiş 25 inde konuşma şöyle
Napıyorsunuz
Numaranızı alabilir miyim
- yok numarayı veremem
Neden bana güvenmiyor musunuz
Messenger a fazla girmediğim için ordan konuşuruz ve numarasını yazıyor
Bysa

Kızlar benim nisanlimin ailesi yemin torenine gitmek için araba kiralicaklarmis bunun parasını da 13 kişi gitcek ama sadece benim ailem ve kendisi vercekmis geri kalan para vermicekmis ailem de kızdı duruma bayaga nişanlı kiza ailesine para muhabbeti edilmez hem de parayı neden sadece biz vercez diğer dunurler (eltimin ailesi) beş kuruş vermeden gelcek asıl bizim girmemiz gerekiyo beş kuruş vermeden" diye kızlar ben napcam nolur yardım edin fikir verin

Birden telefon istemis yani cok garip insallah mantkli bi aciklamasi vardir

ama yani herkes versin o zaman madem gelecekler biz 5 kişi gittik para konusu konuşulmadı ha bir gün önce gel bizde kal demişlerdi annem de ona kızmıştı

Biraz sacma olmus canim bence durumu hemen askerine anlat o ailesiyle konussun sen girme araya

ama yani herkes versin o zaman madem gelecekler biz 5 kişi gittik para konusu konuşulmadı ha bir gün önce gel bizde kal demişlerdi annem de ona kızmıştı
Valla ben çıkamadım işin içinden ailem bu sürü laf söyledi söyledi bu de kv hemen nisanlima yetistirmis " biz gelelim diye araba tutmaya karar verdik annenler bakarız deyip geçiştirdi " diye onun da moralini bozmuslar ben de doğrusunu anlattım ama nişanlım arayıp ailesine öyle şey olmaz anne demedi bana haklı olduğumu söylemesine rağmen

Bysa

sizin kv sıkıntılı galiba söyler herhalde nişanlınızda hak vermiş sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…