- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
Benimde tek istediğim buBakalım canım tek yanlış anlaşılma olsun da
bilirim o durumları birde uzakta olunca bütün işler sana kalıyor bende de öyle oluyor napalım idare edeceğiz artıkSorma aslında çok yardımcı olur bana ama düşünceleri bazen yanlış ve ben iki ailenin arasını bulmakta zorlanıyorum
Her sey cok zor en iyi sen anlarsin bizi zatenAmaa oylee kuşumm gercekten benimde basima geldi yanii
Evet ama konuşmak istiyorum nisanlimla bu konuda çünkü ben kv diyemem ki neden para aliyosun yapılmaz böyle şey diye yanlış anlaşılır hem nişanlım ailesini bana emanet etti aramiz acilsin da istemiyorumBenimde tek istediğim bu
bilirim o durumları birde uzakta olunca bütün işler sana kalıyor bende de öyle oluyor napalım idare edeceğiz artık
o zaman nişanlın konuşması gerek zaten sen birşey desen anlamazlar nişanlın arayı bulması gerekiyorEvet ama konuşmak istiyorum nisanlimla bu konuda çünkü ben kv diyemem ki neden para aliyosun yapılmaz böyle şey diye yanlış anlaşılır hem nişanlım ailesini bana emanet etti aramiz acilsin da istemiyorum
Zor guzelim ama bide soyle dusun seneye bu zamanlar yaninda olmuss olucaaakk ayy insallaaahHer sey cok zor en iyi sen anlarsin bizi zaten
160 gun nasil gecerrr ya onu de banaZor guzelim ama bide soyle dusun seneye bu zamanlar yaninda olmuss olucaaakk ayy insallaaah
Konuştum arım konuşacağını söyledi bi de benim nisanlim ailesine 1.300 lira para bıraktı lazim olur diye ve benim ailem öğrenince kizdi bankaya yatirsaydi keske parasini lazım olur diyeo zaman nişanlın konuşması gerek zaten sen birşey desen anlamazlar nişanlın arayı bulması gerekiyor
Şükür canım 160 gün kalmış bizimki daha 360160 gun nasil gecerrr ya onu de bana
Gecer Allahin iziniyle canim eskilere in bak bakim benim kac 160 gecmiss ohooo160 gun nasil gecerrr ya onu de bana
Allah bol bol sabır versin size..Şükür canım 160 gün kalmış bizimki daha 360
Dogru diosun ama sende biliosun gun gectikce tahammul sınırlarin zorlanioGecer Allahin iziniyle canim eskilere in bak bakim benim kac 160 gecmiss ohooo
Evet kuzum biliyorum rabbim bol sabirlar versiinnDogru diosun ama sende biliosun gun gectikce tahammul sınırlarin zorlanio
Nişanlım da 13 kişiyi duyunca zaten deplasmana mi gidiyosunuz 13 kişi ne dedi :)Canim 13 kisiyi askeriyeye almaya bilirler sayili yani bizde oyleydii sevdicegim isim yazdirmisti yani sormuslar gelecek var mi kac kisi gelicek falan diye oda 3 kisi demiss yani soruyolar o kadar kalabalik sikinti cikabilirr cunku herkesin ailesi gelmek istiyo falan o yuzdenn sey yapiyolar birazmusami
Amin canım sabah akşam sabır diliyorum da şu üç gündür geceleri artık yalnız kalınca basliyo göz yaslarim akmayaAllah bol bol sabır versin size..
Bende hala yasiyorum ayni seyleri o hisler hic geçmiyor hic bitmeyecekmis.gibi geliyor canimAmin canım sabah akşam sabır diliyorum da şu üç gündür geceleri artık yalnız kalınca basliyo göz yaslarim akmaya
Browni çok üzüldüm böyle olmasina ama ,Bence şöyle oldu nişanlın giderken birine facebook sifresini vermistir belki birsey paylassin diye bilemiycem . O yapmistir .Ben ilk defa duydum acemi birliğinde android kullanan yada bilgisayar .Ben sevgilime sordum telefonda niye soguk konusuyosun diye çunku bizim cidden cok vıcık vck sekiz senelik bir iliskimiz var seni seviyorum diyorum bende derken zor cikiyo agzindan .Bana mesaj yazdi .bagirmak istiyorum melegim bagiramiyorum icimde kaliyo sevmezmiyim cok seviyorum bende seni dedi.Sen bence iyi düsün iyi olsun .Bence gider gitmez heleki sende sifresi varken face in gidip ordan zamparalık yapacak değil ki sen sevdiceginede giveniyosundur üzme kendini .sevgilin askercell almadimi aksamlari ordan konusabilirsiniz ara onubir haber alınca veririm canim
şimdi benimki usta birliğinde 3 ay oldu önce tuşlu götürmüştü yeni aldı bu telefonu da normal hatta çevirdi. Kadına kendi telefonunu yazmış ama şimdi bulunduğu yerde telefon cezası var belli saatlerde veriyorlar bunu da gizli kullanıyor kapalı hala şimdiBrowni çok üzüldüm böyle olmasina ama ,Bence şöyle oldu nişanlın giderken birine facebook sifresini vermistir belki birsey paylassin diye bilemiycem . O yapmistir .Ben ilk defa duydum acemi birliğinde android kullanan yada bilgisayar .Ben sevgilime sordum telefonda niye soguk konusuyosun diye çunku bizim cidden cok vıcık vck sekiz senelik bir iliskimiz var seni seviyorum diyorum bende derken zor cikiyo agzindan .Bana mesaj yazdi .bagirmak istiyorum melegim bagiramiyorum icimde kaliyo sevmezmiyim cok seviyorum bende seni dedi.Sen bence iyi düsün iyi olsun .Bence gider gitmez heleki sende sifresi varken face in gidip ordan zamparalık yapacak değil ki sen sevdiceginede giveniyosundur üzme kendini .sevgilin askercell almadimi aksamlari ordan konusabilirsiniz ara onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?