Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bakalım canım tek yanlış anlaşılma olsun da
Benimde tek istediğim bu
Sorma aslında çok yardımcı olur bana ama düşünceleri bazen yanlış ve ben iki ailenin arasını bulmakta zorlanıyorum
bilirim o durumları birde uzakta olunca bütün işler sana kalıyor bende de öyle oluyor napalım idare edeceğiz artık

Benimde tek istediğim bu
bilirim o durumları birde uzakta olunca bütün işler sana kalıyor bende de öyle oluyor napalım idare edeceğiz artık
Evet ama konuşmak istiyorum nisanlimla bu konuda çünkü ben kv diyemem ki neden para aliyosun yapılmaz böyle şey diye yanlış anlaşılır hem nişanlım ailesini bana emanet etti aramiz acilsin da istemiyorum

Evet ama konuşmak istiyorum nisanlimla bu konuda çünkü ben kv diyemem ki neden para aliyosun yapılmaz böyle şey diye yanlış anlaşılır hem nişanlım ailesini bana emanet etti aramiz acilsin da istemiyorum
o zaman nişanlın konuşması gerek zaten sen birşey desen anlamazlar nişanlın arayı bulması gerekiyor

o zaman nişanlın konuşması gerek zaten sen birşey desen anlamazlar nişanlın arayı bulması gerekiyor
Konuştum arım konuşacağını söyledi bi de benim nisanlim ailesine 1.300 lira para bıraktı lazim olur diye ve benim ailem öğrenince kizdi bankaya yatirsaydi keske parasini lazım olur diye

Canim 13 kisiyi askeriyeye almaya bilirler sayili yani bizde oyleydii sevdicegim isim yazdirmisti yani sormuslar gelecek var mi kac kisi gelicek falan diye oda 3 kisi demiss yani soruyolar o kadar kalabalik sikinti cikabilirr cunku herkesin ailesi gelmek istiyo falan o yuzdenn sey yapiyolar biraz musami

Nişanlım da 13 kişiyi duyunca zaten deplasmana mi gidiyosunuz 13 kişi ne dedi :)

Kızlar ben çok mutluyum..Sevgilimin koğuşundaki herkes çok iyiymiş usta birliğindekilerde kardeş gibi davranıyomuş .Devrecilik yokmuş yani.Hiçbirseyde yapmamislar gittiginden beri sadece bir kac kez içtima olmuş .Keşke çok eşya götürmeseydim dedi 4-5 tane şampuan vermişler herşeyden dolu dolu vermişler . Askercell 8-18 telefon konusmasi yok ama mesajlasabiliyoruz .kimse birsey demiyor . akşamlarida konusabiliyoruz yattiktan sonrada mesajlasabiliyoruz kimse birsey demiyor tabi yine agliyorum özlüyorum ama yapcak birsey yok sabahlara kadar dua ediyorum artık. Allah hepimizin sevdiklerini korusun bize de sabır versin en güzel yerde olsa bile senden uzakta olduktan sonra gercekten cok zormus .Şafak 362 :/ Hala çok karanlık..

bir haber alınca veririm canim
Browni çok üzüldüm böyle olmasina ama ,Bence şöyle oldu nişanlın giderken birine facebook sifresini vermistir belki birsey paylassin diye bilemiycem . O yapmistir .Ben ilk defa duydum acemi birliğinde android kullanan yada bilgisayar .Ben sevgilime sordum telefonda niye soguk konusuyosun diye çunku bizim cidden cok vıcık vck sekiz senelik bir iliskimiz var seni seviyorum diyorum bende derken zor cikiyo agzindan .Bana mesaj yazdi .bagirmak istiyorum melegim bagiramiyorum icimde kaliyo sevmezmiyim cok seviyorum bende seni dedi.Sen bence iyi düsün iyi olsun .Bence gider gitmez heleki sende sifresi varken face in gidip ordan zamparalık yapacak değil ki sen sevdiceginede giveniyosundur üzme kendini .sevgilin askercell almadimi aksamlari ordan konusabilirsiniz ara onu

şimdi benimki usta birliğinde 3 ay oldu önce tuşlu götürmüştü yeni aldı bu telefonu da normal hatta çevirdi. Kadına kendi telefonunu yazmış ama şimdi bulunduğu yerde telefon cezası var belli saatlerde veriyorlar bunu da gizli kullanıyor kapalı hala şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…