- 2 Ağustos 2017
- 38
- 32
- 3
- 30
bilemiyorum belkide öyledir bir açsa konuşsam içim rahatlayacak ama o da olmuyor dünden beri evdekilere belli etmeden ağlıyorum nasıl olur böyle bir şey diye aklım almıyor yaCanım facebook a gir gizlilige gir ordan hesap ayarları de guvenlik ve giris e gir orda hesabin nerelerden açildigi cikiyor belki internetcafe de biyerde acik birakmistir belki askeriyede biyerde telefonunu kaptirdi .Ben duymuştum şerefsiz askerlerde oluyomus .kuzenim anlatmisti ankesörlüden konusulurken eskiden onun doneminde kadinlar eslerini sevgililerini aradiginda telefonun basindaki gorevli cagiriyormus telefonunuz var diye .sonra bi gece birisi telefonun basina gitmis .herkese ben varim benle konus benle idare et felan demisler .sonra tabi eslerine soyluyo bi sekilde kadinlar adamlar gidiyor komutana anlatiyor ve buluyolar 2 ay disko cezasi ve orda islatip sopayla dovmusler o adami .Boyle seylerde var canim . Sen gonlunu ferah tut .Eger nisanlina guveniyosan vardir bi aciklamasi .goz gore gore nasil yapsin boyle biseyi yurek mi yemis oyle bisey varsa gideriz toplanip bir guzel doveriz nisanlini
Kızın profilini stalkladın mı o nerden miş ?bilemiyorum belkide öyledir bir açsa konuşsam içim rahatlayacak ama o da olmuyor dünden beri evdekilere belli etmeden ağlıyorum nasıl olur böyle bir şey diye aklım almıyor ya
evet dünden beri bakıyorum nişanlımın gittiği yerin merkezinde görünüyorKızın profilini stalkladın mı o nerden miş ?
Allah Allah...Eğer aklında kalcaksa farklı bir numaradan birine arattır telefonunun açık olduğu bi zamanda oymuş gibi konuşsun .kız numarasını vermemişya nasılsa nerden bilcek .Alo nasilsin ben x diye konusur .Tanimiyosa zaten hangi x felan olur heraldeevet dünden beri bakıyorum nişanlımın gittiği yerin merkezinde görünüyor
öyle biri de yok ki kadının yaşı baya var gibi duruyor ama çözemedim kiAllah Allah...Eğer aklında kalcaksa farklı bir numaradan birine arattır telefonunun açık olduğu bi zamanda oymuş gibi konuşsun .kız numarasını vermemişya nasılsa nerden bilcek .Alo nasilsin ben x diye konusur .Tanimiyosa zaten hangi x felan olur heralde
of bi açsa telefonunu da öğrenseköyle biri de yok ki kadının yaşı baya var gibi duruyor ama çözemedim ki
inşallah vardır bir açıklaması teşekkür ediyorumof bi açsa telefonunu da öğrensekBen de üzüldüm inşallah bi açiklamasi vardir canım .Ama bence telefonunu acinca direk sorma face sifresinin baskasinda olup olmadigini felan sor once ki sen soyledikten sonra bahane olarak onune gelmesin .İnsallah bi aciklamasi vardir guzel haberlerini bekliyorum ...
Aynı ben de sabahlara kadar ağlıyorum canım ama geçecek diye avutuyorum kendiimi sabret kuzuum guzel günler olacak inşallah hepimiz için :-*Kızlar ben çok mutluyum..Sevgilimin koğuşundaki herkes çok iyiymiş usta birliğindekilerde kardeş gibi davranıyomuş .Devrecilik yokmuş yani.Hiçbirseyde yapmamislar gittiginden beri sadece bir kac kez içtima olmuş .Keşke çok eşya götürmeseydim dedi 4-5 tane şampuan vermişler herşeyden dolu dolu vermişler . Askercell 8-18 telefon konusmasi yok ama mesajlasabiliyoruz .kimse birsey demiyor . akşamlarida konusabiliyoruz yattiktan sonrada mesajlasabiliyoruz kimse birsey demiyor tabi yine agliyorum özlüyorum ama yapcak birsey yok sabahlara kadar dua ediyorum artık. Allah hepimizin sevdiklerini korusun bize de sabır versin en güzel yerde olsa bile senden uzakta olduktan sonra gercekten cok zormus .Şafak 362 :/ Hala çok karanlık..
ilk bir hafta zor geçiyor gerçekten ama sonra alışıyorsun yavaş yavaşÇok zor ya bugün ayrılığın 3.gunu cok özledim kocamı coooook
Geçecek insallah canım.. ilk güne gore daha iyiyim zaten ama simdi mesaj attı sabahları telefonları toplayip aksam verceklermis pazartesiden sonraAy
Aynı ben de sabahlara kadar ağlıyorum canım ama geçecek diye avutuyorum kendiimi sabret kuzuum guzel günler olacak inşallah hepimiz için :-*
Henüz konuşamadık daha yaKonusabildinmi canimBrowni_intense
Kaç yasindasin canım sen yani esin kısa dönem mi uzun mu ya ben 18 yaşındayım da nisanliyim ama olan nikahıyla evliyim yani isteerak ettim benim yaşında misin diye canımÇok zor ya bugün ayrılığın 3.gunu cok özledim kocamı coooook
Inşallah yemin töreni ne zman seninkinin tatlımGeçecek insallah canım.. ilk güne gore daha iyiyim zaten ama simdi mesaj attı sabahları telefonları toplayip aksam verceklermis pazartesiden sonraonsuzluğa alismakta istemiyorum aslinda yemin torenini iple cekiyorum insallah sarilcam aşkıma doya doya
24 yasindayiz esimde bende canım uzun dönem bizimki okul bitti evlendik bende istedim ask sağolsun açıköğretime kayıt yaptirmisti kisa dönem yapmak istiyordu oda kısmet olmadı gitmesine karar verdik çıksın aradan diye o aradada bebisimiz geldi hepsi bir arada oldu nasibimiz böyleymis Allahim hepimizi kavustursun şu 3 gunde bile yoklugu cok koydu kiymetini anladım tek başima yatıyorum yeri boş cok kötü evet pisman olduğum zamanlar oldu gelseydi öyle evlenseydik diye ama cok sevince gözüm görmedi öyle işte canımKaç yasindasin canım sen yani esin kısa dönem mi uzun mu ya ben 18 yaşındayım da nisanliyim ama olan nikahıyla evliyim yani isteerak ettim benim yaşında misin diye canım
Sabret ablacım nasip böyleymiş Allah im sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah24 yasindayiz esimde bende canım uzun dönem bizimki okul bitti evlendik bende istedim ask sağolsun açıköğretime kayıt yaptirmisti kisa dönem yapmak istiyordu oda kısmet olmadı gitmesine karar verdik çıksın aradan diye o aradada bebisimiz geldi hepsi bir arada oldu nasibimiz böyleymis Allahim hepimizi kavustursun şu 3 gunde bile yoklugu cok koydu kiymetini anladım tek başima yatıyorum yeri boş cok kötü evet pisman olduğum zamanlar oldu gelseydi öyle evlenseydik diye ama cok sevince gözüm görmedi öyle işte canım
evet var maalesef gerçi bizimkinin ki üst devreler telefon yakalatmış bir aydan beri akşamları belli saati var o zaman veriyorlar bazen vermedikleri de oluyor ceza oluncaKızlar telefonları toplancakmis ya nisanlilarinizin her askeriye de yapiyolar mi bunu kural mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?