- 2 Ağustos 2017
- 38
- 32
- 3
- 30
Acemilik 60 gün ama yemin töreni 25 ağustosta iple çekiyorummmmmmInşallah yemin töreni ne zman seninkinin tatlım
Nasil yani noldu konustunzmuYarından itibaren bitiriyorum resimleri aldım elime ama neden şu an heryerim uyuştu ne yapacağımı bilmiyorum
Amin kardesim Allah razı olsun insaAllahSabret ablacım nasip böyleymiş Allah im sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Canım senin askerin nerde benim eşim ankara Etimesgutta jandarma tankci bugün 60gun oldugunu söyledi herkesin mi öyle pekte bilgim yok bu konularda zamanla ogrencem ve oda 25li bir tarih dedi net degil dedi yemin töreni icin bu zamanda gidenler hep öyledir o zaman bizimkide 25inde olurAcemilik 60 gün ama yemin töreni 25 ağustosta iple çekiyorummmmmm
konuşmadık ama ona yine mesaj atmış numaram bende kalır arada mesajlaşırız diyeNasil yani noldu konustunzmu
Aps ile yolla canim ben yolladım komutanlar okuyor ama yazdklarini pttyle yollaKızlar eşim ehliyetini istedi gerekliymis onu göndericem ve birde gondermisken mektup yazdım postaneden emniyetli bir şekilde nasıl gonderebilirim daha önce hic mektup gondermedim bilgim yok yardımcı olabilicek olan var mı?
Ee nasil yani sana cevap atmiyormukonuşmadık ama ona yine mesaj atmış numaram bende kalır arada mesajlaşırız diye
nöbeti varmış telefonu kapattı kapatmadan önce yazmış ona da kadın niye güveneyim ki devir değişti gibisinden birşeyler yazmış ona cevap vermişEe nasil yani sana cevap atmiyormu
Aps ne oluyor canım kusura bakma hic bilgim yok gerçektenAps ile yolla canim ben yolladım komutanlar okuyor ama yazdklarini pttyle yolla
Canım okudum yazdıklarını ne desem bilemedim kafa karisikligimi desem erkekler baska işte ya bizim gibi degiller yaptığı cok yanlış bir firsatin olsa aciklama yapsa ama bir kere gördün okudun bundan sonra ne dese ne yapsa şüphen olacak insaAllah hakkinizda hayırlisi olur güzel haberler olsun hayırlisiysa üzülmemeye çalış eger kötü birsey varsa gerçekten sabirla sadakatla askla bekleyen birine bunu yapmış olduğu icin cok pişman olur gönlünü ferah tut kendine eziyet etme düşünüp düşünüp iletisime gecmeyi bekle benceİşin tuhaf kısmı bizde böyle tanışmıştık
Canim pttye kargo kismina gidince aps ile yollamak istiyorum de daha hizli gidiyor ve takip no falan veriolar internetten kargonun her seyini takip edebiliosun. Yani sorun olmaz ama bazilari dalga gecebiliyotmus duyduğum kadariyla bizde bi sorun olmamsti amaAps ne oluyor canım kusura bakma hic bilgim yok gerçekten
Okusunlar askimi sevgimi yazdım sadece
Ben çok sasirdim yazdnmi ne bunlar yani nişani mi atcaksinz hey Allahim ya bu kadar olmazkonuşmadık ama ona yine mesaj atmış numaram bende kalır arada mesajlaşırız diye
bunca yıl hiçbir zaman bir şeyine karışmadım herşey iyi giderken bu neydi şimdi düşünmeden edemiyorum yok nasıl bir açıklaması olacak onu çok merak ediyorum yaCanım okudum yazdıklarını ne desem bilemedim kafa karisikligimi desem erkekler baska işte ya bizim gibi degiller yaptığı cok yanlış bir firsatin olsa aciklama yapsa ama bir kere gördün okudun bundan sonra ne dese ne yapsa şüphen olacak insaAllah hakkinizda hayırlisi olur güzel haberler olsun hayırlisiysa üzülmemeye çalış eger kötü birsey varsa gerçekten sabirla sadakatla askla bekleyen birine bunu yapmış olduğu icin cok pişman olur gönlünü ferah tut kendine eziyet etme düşünüp düşünüp iletisime gecmeyi bekle bence
Kargo poseti gibi posetle gidiyor dimi öyle canım cok sagol bilgilendirdigin için sayende ogrenmis oldumCanim pttye kargo kismina gidince aps ile yollamak istiyorum de daha hizli gidiyor ve takip no falan veriolar internetten kargonun her seyini takip edebiliosun. Yani sorun olmaz ama bazilari dalga gecebiliyotmus duyduğum kadariyla bizde bi sorun olmamsti ama
telefonu kapattın mı yazdım cevap yok evet öyle olur artıkBen çok sasirdim yazdnmi ne bunlar yani nişani mi atcaksinz hey Allahim ya bu kadar olmaz
Iste insan iyisini düşünmeye çalışıyor canım sacmalicak belki bahane uydurucak bilmiyorum insanin beyni duruyor gerçekten aslinda su durumda cok kirildigin icin dogru olsa bile inanamazsin o duygu öyle birsey malesefbunca yıl hiçbir zaman bir şeyine karışmadım herşey iyi giderken bu neydi şimdi düşünmeden edemiyorum yok nasıl bir açıklaması olacak onu çok merak ediyorum ya
Ya benim askerim komutanin okumasina bile sinirlendi ben sonra bi daha hic yollamadim ama yolla bi kere bakarsin bi sorun olursa yollamazsin. Kuzum poset gibi bisiyin icine onlar koyuyo aynen bi kagit veriuolar sana adres falan yaziosn orayaKargo poseti gibi posetle gidiyor dimi öyle canım cok sagol bilgilendirdigin için sayende ogrenmis oldum
Vay seref...ler dalga gecilicek ne var herkese nasip olur mu askla bekleyen yaren kiskanclar yapar kesin onu insaAllah öyle birsey yasamayiz cok üzülür ve sinirlenir eşim zaten stresli günler daha da strese girer napsam gondermesem mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?