Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iste insan iyisini düşünmeye çalışıyor canım sacmalicak belki bahane uydurucak bilmiyorum insanin beyni duruyor gerçekten aslinda su durumda cok kirildigin icin dogru olsa bile inanamazsin o duygu öyle birsey malesef
evet öyle kalbim çok kırıldı bu elimdeki telefon bile onun hatta Yen'i hat aldım son hanesi onunla özel bir numara

telefonu kapattın mı yazdım cevap yok evet öyle olur artık
Yani face sifreni bildiğini bildigi halde bunu yapması tuhaf geldi sadece. Sen nasil susuyosn yazsana kim o kadin senmi yaziosun falan de yani sana hic yazmamasida garip suan ay ne desem bilmiyorum ya niye yaparlarki

Yani face sifreni bildiğini bildigi halde bunu yapması tuhaf geldi sadece. Sen nasil susuyosn yazsana kim o kadin senmi yaziosun falan de yani sana hic yazmamasida garip suan ay ne desem bilmiyorum ya niye yaparlarki
cevap verse yazacağım bakıcağımı düşünmemiştir şifresini benim adım yapar hep bunu nasıl yapar anlam veremiyorum

Ya benim askerim komutanin okumasina bile sinirlendi ben sonra bi daha hic yollamadim ama yolla bi kere bakarsin bi sorun olursa yollamazsin. Kuzum poset gibi bisiyin icine onlar koyuyo aynen bi kagit veriuolar sana adres falan yaziosn oraya
Eminim benimkide sinirlenir neyse ben o gönder dediğinde gonderiyim en iyisi canını sıkıcak birseye meydan vermis olmiyim sadece ehliyeti yollarım sagol canım benim iyi ki öğrendim oraya gidince sipsak halletmis olurum isimi

evet öyle kalbim çok kırıldı bu elimdeki telefon bile onun hatta Yen'i hat aldım son hanesi onunla özel bir numara
Birde nisanlisiniz evlilige bir adım kalmis neden böyle bir hata yapar ki neden böyle bu erkekler insaAllah yanlış anlasilma vs falan vardır hayırlısı olsun canım benim ya

Birde nisanlisiniz evlilige bir adım kalmis neden böyle bir hata yapar ki neden böyle bu erkekler insaAllah yanlış anlasilma vs falan vardır hayırlısı olsun canım benim ya
evet gelince fazla beklemeyelim hemen evlenelim diyen kendisiydi hatta iki görüntülü konuştuk her fırsatı değerlendiriyordu birde paket hazırlamıştım gönderecektim salak gibi ya

Rica ederim canim ama bence sor mektup yollasam sorun olurmu de

evet gelince fazla beklemeyelim hemen evlenelim diyen kendisiydi hatta iki görüntülü konuştuk her fırsatı değerlendiriyordu birde paket hazırlamıştım gönderecektim salak gibi ya
Öyle düşünme kendine öyle deme canım haksızlık etme kendine kusura bakma ama böyle birsey yaptığı icin sen degilsin o salak olmus oluyor bence
En kısa zamanda iletisime gecersinizde insaAllah kafandaki soru işaretleri gider canım hakkında hayırlısı

Rica ederim canim ama bence sor mektup yollasam sorun olurmu de
Yarın ararsa sorarım canım ona göre ama esimi tanıdığım kadariyla yollama der olsun ben yazdım hazırda duruyor ne zaman isterse artık

mesaj attım herşeyi yazdım bakalım cevap bekliyorum

Sabah günaydın mesajı çekmiş kavuşmalı falan bana ne yapmaya çalışıyor kafayı yiyeceğim

Benim ki burdur zırhlı birliklerde Gzpt şöforü olara gitti .Zaten ankara etimesguttaki zirhli nirlikleri gondermisler 2016 da .Belki o yuzdendir heryerin ayni degil diye biliyorum süre ama yemin toreni genelde hep 21 gün sonra cuma gunu oluyor

Sabah günaydın mesajı çekmiş kavuşmalı falan bana ne yapmaya çalışıyor kafayı yiyeceğim
Browni ya bana hala başka bişey varmış gibi geliyo .Anlamadığım zaten telefonla konuşma yasağı var kadın ona numarasını verse bile nasıl konuşacakki .Sen birliği arasana akşam 8-9 gibi ordan söyle telefon yasagi oldugu icin ulasamadigini önemli bir konuda gorusmen gerektigini olmaz mi ?

Browni face inde nişanlı olduğu felan yazmiyo mu yada fotograflariniz yok mu birde konustugu kadin onda arkadas olarak ekli mi .yaşlı diyosun kadın yani kötü kadinsa felan belli olur fotograflarindan öyle biri mi

Browni face inde nişanlı olduğu felan yazmiyo mu yada fotograflariniz yok mu birde konustugu kadin onda arkadas olarak ekli mi .yaşlı diyosun kadın yani kötü kadinsa felan belli olur fotograflarindan öyle biri mi
Evet yazıyor ve fotoğraflarımız da var kadın öyle kötü birine benzemiyor ama alakaları yok o kısmı anlamıyorum bir arkadaşında askerden dönünce iş bulup evleneceğim artık yazmış beyfendinin canı sıkılıyormuş konuşacak birilerini arıyormuş ben ne güne duruyorsam yeni eklemiş bu cuma günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…