Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Acemilik 60 gün ama yemin töreni 25 ağustosta iple çekiyorummmmmm
Benimkinin de 25 agustos ben de iple çekiyorum yanindaki arkadaşının ailesi gelmis ziyaretine "alisabildi mi napti "diye merak etmişler benimki de arkadaşıyla gitmiş çok zoruma gitti biz gidemedik diye çok ağladım dün

bana da sanki başka bi şey varmış gibi geliyo çünkü bi insan nisanlisina yapmaz bunu hadi yaptı diyelim başka hesap acar ordan konuşur senin de şifresini bildiğin hesaptan konuşmaz Browni_intense

bana da sanki başka bi şey varmış gibi geliyo çünkü bi insan nisanlisina yapmaz bunu hadi yaptı diyelim başka hesap acar ordan konuşur senin de şifresini bildiğin hesaptan konuşmaz Browni_intense
bilemiyorum beyfendinin canı sıkılmış la ben dururken konuşmak için neden başkasını ister bir insan benim gireceğimi tahmin edememiştir daha önce hiç şifresini falan istememiştim

Sormadnmi hala bunlar ne diye kavuşmali mesaj mi atiyor kiminle niye konustun sen mi yazdn onlari desene hemen kuzum

Sormadnmi hala bunlar ne diye kavuşmali mesaj mi atiyor kiminle niye konustun sen mi yazdn onlari desene hemen kuzum
sabah bana atmış o mesajı bende arkasından ne var ne yok yazdım hala cevap yok büyük ihtimalle nöbetten geldi uyudu

Anladım canım bizimde 25tir o zaman Allahim sagsalim kavustursun hepimizi insaAllah

Browni_intense Canım bende anlamadım yazdığın halde hicbirsey yokmu gibi davranmasini ama arkadasinada konusucak birini arıyorum demis eglence arıyor demek ki ne gerek varsa ah bir tam olarak konusabilseniz

Browni_intense Canım bende anlamadım yazdığın halde hicbirsey yokmu gibi davranmasini ama arkadasinada konusucak birini arıyorum demis eglence arıyor demek ki ne gerek varsa ah bir tam olarak konusabilseniz
günaydın mesajını ben mesaj atmadan önce atmış nöbetten çıkınca sonra da ben yazdım daha cevap yok ben ona eğlenceyi gösteririm

Senin kinin yeri yakın mı canım.ben sakaryadayım sevgilim burdurda .5 saatlik yol birde ziyaret saati 5 dakika felan sürüyomus öyle cok gorulmuyomuş .Yakın olsa bende giderim ama yakn degil .uzulme sende hem o alisana kadar oyle gitmemek daha iyi bence tam alistim derken tekrar ozler insan

Ben aydının nazilli ilcesindeyim nişanlım balikesirde 5 saat yol ama calismiyrum bi de ailem izin veremiyor çalışsam yine giderim bi yalan söyleyip giderim ama olmuyo işte

Yemin torenine gitmek için nisamlinin ailesi senin ailenden para istedi mi araba kiralamak için. Benim kv bizden para istedi araba tutcaz ortak tutalım diye sence bu dogru mu? Benim ailem bu konuya çok kızdı da acaba ailem mi yanlış dusunuyo diye merak ettim canım o yüzden soruyorum

bilemiyorum beyfendinin canı sıkılmış la ben dururken konuşmak için neden başkasını ister bir insan benim gireceğimi tahmin edememiştir daha önce hiç şifresini falan istememiştim
Erkekler biraz farklılar gerçi onlara göre biz acayibiz ama :-D

Bu belirsizlik beni çok yordu ya
Canım nerde asker çok mu sıkı orası dünden beri nasl hala telefonu açamıyor bence kaçıyor gibi geldi üzmek istemem ama öyle görünüyor bilmiyorum normalde günde kac kere konusabiliyordunuz normalmi degilmi mesela eşim bugün 3 kere arayabildi beni cok şükür acemi birlikte oldugu halde seninki usta birliginde yanlış bilmiyorsam illa bir acar konuşur ne biliyim neden böyle yaptığını anlamsiz gerçekten haksızlik sana böyle soru isaretleriyle kendini yiyip bitiriyorsun iki günden beri tahmin edebiliyorum nasıl bir durumda duyguda olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…