Benimkinin de 25 agustos ben de iple çekiyorum yanindaki arkadaşının ailesi gelmis ziyaretine "alisabildi mi napti "diye merak etmişler benimki de arkadaşıyla gitmiş çok zoruma gitti biz gidemedik diye çok ağladım dünAcemilik 60 gün ama yemin töreni 25 ağustosta iple çekiyorummmmmm
bana da sanki başka bi şey varmış gibi geliyo çünkü bi insan nisanlisina yapmaz bunu hadi yaptı diyelim başka hesap acar ordan konuşur senin de şifresini bildiğin hesaptan konuşmazBrowni ya bana hala başka bişey varmış gibi geliyo .Anlamadığım zaten telefonla konuşma yasağı var kadın ona numarasını verse bile nasıl konuşacakki .Sen birliği arasana akşam 8-9 gibi ordan söyle telefon yasagi oldugu icin ulasamadigini önemli bir konuda gorusmen gerektigini olmaz mi ?
bilemiyorum beyfendinin canı sıkılmış la ben dururken konuşmak için neden başkasını ister bir insan benim gireceğimi tahmin edememiştir daha önce hiç şifresini falan istememiştimbana da sanki başka bi şey varmış gibi geliyo çünkü bi insan nisanlisina yapmaz bunu hadi yaptı diyelim başka hesap acar ordan konuşur senin de şifresini bildiğin hesaptan konuşmazBrowni_intense
Sormadnmi hala bunlar ne diye kavuşmali mesaj mi atiyor kiminle niye konustun sen mi yazdn onlari desene hemen kuzumEvet yazıyor ve fotoğraflarımız da var kadın öyle kötü birine benzemiyor ama alakaları yok o kısmı anlamıyorum bir arkadaşında askerden dönünce iş bulup evleneceğim artık yazmış beyfendinin canı sıkılıyormuş konuşacak birilerini arıyormuş ben ne güne duruyorsam yeni eklemiş bu cuma günü
sabah bana atmış o mesajı bende arkasından ne var ne yok yazdım hala cevap yok büyük ihtimalle nöbetten geldi uyuduSormadnmi hala bunlar ne diye kavuşmali mesaj mi atiyor kiminle niye konustun sen mi yazdn onlari desene hemen kuzum
Anladım canım bizimde 25tir o zaman Allahim sagsalim kavustursun hepimizi insaAllahBenim ki burdur zırhlı birliklerde Gzpt şöforü olara gitti .Zaten ankara etimesguttaki zirhli nirlikleri gondermisler 2016 da .Belki o yuzdendir heryerin ayni degil diye biliyorum süre ama yemin toreni genelde hep 21 gün sonra cuma gunu oluyor
günaydın mesajını ben mesaj atmadan önce atmış nöbetten çıkınca sonra da ben yazdım daha cevap yok ben ona eğlenceyi gösteririmBrowni_intense Canım bende anlamadım yazdığın halde hicbirsey yokmu gibi davranmasini ama arkadasinada konusucak birini arıyorum demis eglence arıyor demek ki ne gerek varsa ah bir tam olarak konusabilseniz
Canım benim ya hayırlı haberler olur insaAllah hakkındagünaydın mesajını ben mesaj atmadan önce atmış nöbetten çıkınca sonra da ben yazdım daha cevap yok ben ona eğlenceyi gösteririm
amin inşallah teşekkür ederimCanım benim ya hayırlı haberler olur insaAllah hakkında
Aynen haber ver iyide olsa kotude olsa bi konusta insallah yaniliyosundur yaamin inşallah teşekkür ederim
Senin kinin yeri yakın mı canım.ben sakaryadayım sevgilim burdurda .5 saatlik yol birde ziyaret saati 5 dakika felan sürüyomus öyle cok gorulmuyomuş .Yakın olsa bende giderim ama yakn degil .uzulme sende hem o alisana kadar oyle gitmemek daha iyi bence tam alistim derken tekrar ozler insanBenimkinin de 25 agustos ben de iple çekiyorum yanindaki arkadaşının ailesi gelmis ziyaretine "alisabildi mi napti "diye merak etmişler benimki de arkadaşıyla gitmiş çok zoruma gitti biz gidemedik diye çok ağladım dün
Ben aydının nazilli ilcesindeyim nişanlım balikesirde 5 saat yol ama calismiyrum bi de ailem izin veremiyor çalışsam yine giderim bi yalan söyleyip giderim ama olmuyo işteSenin kinin yeri yakın mı canım.ben sakaryadayım sevgilim burdurda .5 saatlik yol birde ziyaret saati 5 dakika felan sürüyomus öyle cok gorulmuyomuş .Yakın olsa bende giderim ama yakn degil .uzulme sende hem o alisana kadar oyle gitmemek daha iyi bence tam alistim derken tekrar ozler insan
Yemin torenine gitmek için nisamlinin ailesi senin ailenden para istedi mi araba kiralamak için. Benim kv bizden para istedi araba tutcaz ortak tutalım diye sence bu dogru mu? Benim ailem bu konuya çok kızdı da acaba ailem mi yanlış dusunuyo diye merak ettim canım o yüzden soruyorumSenin kinin yeri yakın mı canım.ben sakaryadayım sevgilim burdurda .5 saatlik yol birde ziyaret saati 5 dakika felan sürüyomus öyle cok gorulmuyomuş .Yakın olsa bende giderim ama yakn degil .uzulme sende hem o alisana kadar oyle gitmemek daha iyi bence tam alistim derken tekrar ozler insan
Erkekler biraz farklılar gerçi onlara göre biz acayibiz ama :-Dbilemiyorum beyfendinin canı sıkılmış la ben dururken konuşmak için neden başkasını ister bir insan benim gireceğimi tahmin edememiştir daha önce hiç şifresini falan istememiştim
tamam veririm desteğiniz için teşekkür ederim pek zannetmiyorum ama inşallahAynen haber ver iyide olsa kotude olsa bi konusta insallah yaniliyosundur ya
evet doğru söylüyorsun :)Erkekler biraz farklılar gerçi onlara göre biz acayibiz ama :-D
Diyecek bisiy yok kuzum..tamam veririm desteğiniz için teşekkür ederim pek zannetmiyorum ama inşallah
Bu belirsizlik beni çok yordu yaDiyecek bisiy yok kuzum..
Canım nerde asker çok mu sıkı orası dünden beri nasl hala telefonu açamıyor bence kaçıyor gibi geldi üzmek istemem ama öyle görünüyor bilmiyorum normalde günde kac kere konusabiliyordunuz normalmi degilmi mesela eşim bugün 3 kere arayabildi beni cok şükür acemi birlikte oldugu halde seninki usta birliginde yanlış bilmiyorsam illa bir acar konuşur ne biliyim neden böyle yaptığını anlamsiz gerçekten haksızlik sana böyle soru isaretleriyle kendini yiyip bitiriyorsun iki günden beri tahmin edebiliyorum nasıl bir durumda duyguda olduğunuBu belirsizlik beni çok yordu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?