Bende aynen pek anlam veremedim sen hala sormuyor musun ne var ne yok mu yazdin niye sormuosnkiCanım nerde asker çok mu sıkı orası dünden beri nasl hala telefonu açamıyor bence kaçıyor gibi geldi üzmek istemem ama öyle görünüyor bilmiyorum normalde günde kac kere konusabiliyordunuz normalmi degilmi mesela eşim bugün 3 kere arayabildi beni cok şükür acemi birlikte oldugu halde seninki usta birliginde yanlış bilmiyorsam illa bir acar konuşur ne biliyim neden böyle yaptığını anlamsiz gerçekten haksızlik sana böyle soru isaretleriyle kendini yiyip bitiriyorsun iki günden beri tahmin edebiliyorum nasıl bir durumda duyguda olduğunu
canım ben nişanlı değilim .8 senedir beraberiz ve ben hemşirelik okuyorum son sınif oldum dönünce iş bulacak inşallah o zaman kısa surede uzatmadan halledicez herşeyi.Ama ailesiyle gorusuyorum .Yol parasi muhabbeti yapacak insanlar değiller .Çünkü arkadaşları bile seni biz gotururuz istersen felan diyolar .Aileside daha şimdiden bircok seyime yardim ettiler destek oldular parasal olarak Allah razi olsunYemin torenine gitmek için nisamlinin ailesi senin ailenden para istedi mi araba kiralamak için. Benim kv bizden para istedi araba tutcaz ortak tutalım diye sence bu dogru mu? Benim ailem bu konuya çok kızdı da acaba ailem mi yanlış dusunuyo diye merak ettim canım o yüzden soruyorum
Canım nerde asker çok mu sıkı orası dünden beri nasl hala telefonu açamıyor bence kaçıyor gibi geldi üzmek istemem ama öyle görünüyor bilmiyorum normalde günde kac kere konusabiliyordunuz normalmi degilmi mesela eşim bugün 3 kere arayabildi beni cok şükür acemi birlikte oldugu halde seninki usta birliginde yanlış bilmiyorsam illa bir acar konuşur ne biliyim neden böyle yaptığını anlamsiz gerçekten haksızlik sana böyle soru isaretleriyle kendini yiyip bitiriyorsun iki günden beri tahmin edebiliyorum nasıl bir durumda duyguda olduğunu
bulunduğu yer çok sıkı bugün orda maç vardı kesin onla ilgili bir şeydir telefonu bazen veriyorlar bazen vermiyorlar yarın adliyeye gider o zaman verirler haftasonu vermiyorlar fazla birde devrecilik varmış o ne oluyor tam bilmiyorum amaBende aynen pek anlam veremedim sen hala sormuyor musun ne var ne yok mu yazdin niye sormuosnkiBrowni_intense
Nisanlinin ailesinin yaptiginin terbiyesizlik olduğunu dusünüyorum . Kendi evlatlarina giden yolda biriyle ortak para odemek nedir ? Bu aileler iyice sapitti .Gecen gun bir arkadasim nisanini atmis yeni ogrendim .sebep ise ailesi cocugu doldurmus .neymis cok para harciyomus yemek yapmiyomus hep burger yiyomus sacini boyatmis kiyafet aliyomus para biriktirmiyomus . Ve cocuk yurutemiyoruz demis .. Bu insanlarin kafasimi guzel ya .Herşey parami yaYemin torenine gitmek için nisamlinin ailesi senin ailenden para istedi mi araba kiralamak için. Benim kv bizden para istedi araba tutcaz ortak tutalım diye sence bu dogru mu? Benim ailem bu konuya çok kızdı da acaba ailem mi yanlış dusunuyo diye merak ettim canım o yüzden soruyorum
Canım devrecilik senden ust devre yani senden once gitmis insanlar ne derse yapcaksin .Bunu komutanlarda onaylarsa devrecilik deniyomus dedigini yapmazsan ceza bile veriyolarmis onlar sizden once geldi ogrendi onlara saygi duycaksiniz mantigi.bulunduğu yer çok sıkı bugün orda maç vardı kesin onla ilgili bir şeydir telefonu bazen veriyorlar bazen vermiyorlar yarın adliyeye gider o zaman verirler haftasonu vermiyorlar fazla birde devrecilik varmış o ne oluyor tam bilmiyorum ama
browni konusamadiniz mi hala hic ?Bu belirsizlik beni çok yordu ya
Canım devrecilik senden ust devre yani senden once gitmis insanlar ne derse yapcaksin .Bunu komutanlarda onaylarsa devrecilik deniyomus dedigini yapmazsan ceza bile veriyolarmis onlar sizden once geldi ogrendi onlara saygi duycaksiniz mantigi.
gerçekten kötü bir durummuş. Sabah 6 gibi uzun bir günaydın mesajı atmış eğer telefonu verirlerse yazarım demiş altınada bende içimde ne var ne yok yazdım benim yazdığım da saat 8 i geçiyordu telefonu alırsa görsün diye ama hala ses yok mecburen yarın olmasını bekleyeceğimbrowni konusamadiniz mi hala hic ?
ya ben anlamiyorum gercekten bi insan face e girebilir ama nasil telefon yasagi olur .cok uzakmi nerde askerlik yapiyodu senin kigerçekten kötü bir durummuş. Sabah 6 gibi uzun bir günaydın mesajı atmış eğer telefonu verirlerse yazarım demiş altınada bende içimde ne var ne yok yazdım benim yazdığım da saat 8 i geçiyordu telefonu alırsa görsün diye ama hala ses yok mecburen yarın olmasını bekleyeceğim
gittiğinde Samsun Çarşamba ilçesinde ydi orası baya iyiydi hatta arkadaş bile yapmıştı bir haftada şimdi gittiği yer dibbıyık köyü diye bir yer ve çok sıkıntılı bir yer herşey yasak çarşı izni bile bir ayda bir defa çıktı o da üç saat demişler öyle sürekli bir ceza durumu üst devrelerden kaynaklananya ben anlamiyorum gercekten bi insan face e girebilir ama nasil telefon yasagi olur .cok uzakmi nerde askerlik yapiyodu senin ki
Peki bu kadını nerden buldu bu cocukta numara istiyor ya .2-3 saat internete girmeyle oyle seymi olur .ki kadinda kotu kadin olsa numarasini verirdi .Ben cildircam sen nasil dayaniyosungittiğinde Samsun Çarşamba ilçesinde ydi orası baya iyiydi hatta arkadaş bile yapmıştı bir haftada şimdi gittiği yer dibbıyık köyü diye bir yer ve çok sıkıntılı bir yer herşey yasak çarşı izni bile bir ayda bir defa çıktı o da üç saat demişler öyle sürekli bir ceza durumu üst devrelerden kaynaklanan
insaAllah yarint konusabilirsiniz canım neyse ogrenirsin iyi veya kötü ki insaAllah iyi olsun icin bir nevze olur rahatlar en azından soru isaretleri cevabini bulurbulunduğu yer çok sıkı bugün orda maç vardı kesin onla ilgili bir şeydir telefonu bazen veriyorlar bazen vermiyorlar yarın adliyeye gider o zaman verirler haftasonu vermiyorlar fazla birde devrecilik varmış o ne oluyor tam bilmiyorum ama
işte kafamda o kadar soru var ki düşün düşün içinden çıkamadığım işe nasıl gideceğim onu düşünüyorum gözlerim ağrıyorPeki bu kadını nerden buldu bu cocukta numara istiyor ya .2-3 saat internete girmeyle oyle seymi olur .ki kadinda kotu kadin olsa numarasini verirdi .Ben cildircam sen nasil dayaniyosuncok kotu bisey bu askerlik ya insanin elo kolu bağlı.
inşallah artık hayırlısı diyoruminsaAllah yarint konusabilirsiniz canım neyse ogrenirsin iyi veya kötü ki insaAllah iyi olsun icin bir nevze olur rahatlar en azından soru isaretleri cevabini bulur
Dualarımız seninle canım ..inşallah mantikli bir aciklamasi vardir ..Az sonra konuşacağız umarım konuşurken ağlamam bana dua edin kendisi hiçbirşey olmamış gibi konuşuyor sanırım sabrımı deniyor.
inşallah şuan çok stres yaptım inşallah düzgün konuşabilirim. Bu arada teşekkür ederimDualarımız seninle canım ..inşallah mantikli bir aciklamasi vardir ..
konuştunuz mu canıminşallah şuan çok stres yaptım inşallah düzgün konuşabilirim. Bu arada teşekkür ederim
Biraz kendini geri cek birkac gün canım arama yazma arasa konuşma bence adam akıllı bir aciklama yapsin en azından hic inandırıcı değil belli ki soru isaretleri devam bırak o kossun ugrassin hem suçlu hem güçlüevet ilk baş attığım mesajı görmemiş o nasıl oluyorsa. Neymiş arkadaşının sevgilisiymiş yok kavga etmişte askerliği uzayabilirmiş bir sürü mesaj attı ağlama krizi geçirdim biraz sakinledim açmayacağım telefonu o zaman neden haftasonu buluşma mesajları yok telefon numaraları öyle bile olsa neden kendi ağzıyla yazıyor ilk başta tanıtır kendini öyle konuşur demi napacağımı şaşırmış bir durumdayım şuan hiç iyi değilim. eve de gidemiyorum bomboş kaldım
bende öyle yapacağım birkaç gün bakalımBiraz kendini geri cek birkac gün canım arama yazma arasa konuşma bence adam akıllı bir aciklama yapsin en azından hic inandırıcı değil belli ki soru isaretleri devam bırak o kossun ugrassin hem suçlu hem güçlü
Arkadasinin telefonu yokmuymus ? neden hem onun faceinden hem kendi numarasini veriyor.isin garip yani insanin morali bozulacak kadar uzun sureli sevgilisi olcak ve numarasi olmiycak beynim yandievet ilk baş attığım mesajı görmemiş o nasıl oluyorsa. Neymiş arkadaşının sevgilisiymiş yok kavga etmişte askerliği uzayabilirmiş bir sürü mesaj attı ağlama krizi geçirdim biraz sakinledim açmayacağım telefonu o zaman neden haftasonu buluşma mesajları yok telefon numaraları öyle bile olsa neden kendi ağzıyla yazıyor ilk başta tanıtır kendini öyle konuşur demi napacağımı şaşırmış bir durumdayım şuan hiç iyi değilim. eve de gidemiyorum bomboş kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?