- 2 Ağustos 2017
- 38
- 32
- 3
- 30
Bence kadına mesaj atma hakkin var suan bu kisiyle nerden tanisiyosunuz diye .Bunun güvenmekle felanda ilgisi yok .bende öyle yapacağım birkaç gün bakalım
Arkadasinin telefonu yokmuymus ? neden hem onun faceinden hem kendi numarasini veriyor.isin garip yani insanin morali bozulacak kadar uzun sureli sevgilisi olcak ve numarasi olmiycak beynim yandi
Şuan bende kendime aynı soruları soruyorum ama cevap yok. o kişiyle kavga ettiğini söyledi baya olay çıkmış askerliğim uzayabilir dedi tuşlu telefonla yazıyorum falan dedi birliğe teslim oldu öğlen telefonu yine aldılar ah almasalrda iyice hesabını sorup kavga etsem askerlikte kavga bile kısıtlı ama bir süre konuşmayı düşünmüyorum. Bir yandan da kendine bir şey yapar mı diye de korkuyorum hala onu düşünüyorum salak kafamBence kadına mesaj atma hakkin var suan bu kisiyle nerden tanisiyosunuz diye .Bunun güvenmekle felanda ilgisi yok .
face ini kullandiği icin mi kavga etmis.Bence gercekten arkadasi kullandi ve hayat kadini gibi birine yazmis olabilir mesaj canim aklamaya calismiyorum ama .Umarim sevgilin disko almaz .askerligide uzamaz . Anlamadigim o cocugun face e girip kiza yazdigi zaman diliminde senin sevgilin neden senle konusamiyor.Eğer sevgilin komutanlara neden kavg ettigini soylerse o cocukta haksizca habersizce bi sekilde yaptiysa bunu .O cocugun ceza almasi gerekmez mi . E sevgilin face ine girerken haberi varsa zaten niye kavga ediyolar .Cidden kocaman bi kafa karisikligi .bide biz kadinlar haksiz olsak bile hakli oldugumuzu kabul ettirebiliyoruz ama erkeklerde o yok aciklama yapmayida bilmiyolar hakliyken haksiz bile oluyolar . o yuzden icin ne dese de siz yuzyuze gorusmeden rahat etmiycek malesef canimŞuan bende kendime aynı soruları soruyorum ama cevap yok. o kişiyle kavga ettiğini söyledi baya olay çıkmış askerliğim uzayabilir dedi tuşlu telefonla yazıyorum falan dedi birliğe teslim oldu öğlen telefonu yine aldılar ah almasalrda iyice hesabını sorup kavga etsem askerlikte kavga bile kısıtlı ama bir süre konuşmayı düşünmüyorum. Bir yandan da kendine bir şey yapar mı diye de korkuyorum hala onu düşünüyorum salak kafam
Anlattıkları o kadar çok kopukluk var ki hiç ele alınır bir tarafı yok kafam karma karışık ilk kez böylesi bir durumla karşı karşıya geldik keşke yanına gitme yada gelme durumu olsa işte o zaman geçerdi belki de soru işaretleri anlatamıyorum diyor zaten sürekliface ini kullandiği icin mi kavga etmis.Bence gercekten arkadasi kullandi ve hayat kadini gibi birine yazmis olabilir mesaj canim aklamaya calismiyorum ama .Umarim sevgilin disko almaz .askerligide uzamaz . Anlamadigim o cocugun face e girip kiza yazdigi zaman diliminde senin sevgilin neden senle konusamiyor.Eğer sevgilin komutanlara neden kavg ettigini soylerse o cocukta haksizca habersizce bi sekilde yaptiysa bunu .O cocugun ceza almasi gerekmez mi . E sevgilin face ine girerken haberi varsa zaten niye kavga ediyolar .Cidden kocaman bi kafa karisikligi .bide biz kadinlar haksiz olsak bile hakli oldugumuzu kabul ettirebiliyoruz ama erkeklerde o yok aciklama yapmayida bilmiyolar hakliyken haksiz bile oluyolar . o yuzden icin ne dese de siz yuzyuze gorusmeden rahat etmiycek malesef canimbaksana hersey kopuk kopuk Allah yardimcin olsun yasakli biyer olmasaydida ziyarete gitseydin keske
illaki gelecek izin hakkı var izin alsın gelsin en sonundaArkadaşının sevgilisi değildir diye tahmin ediyorum çünkü numara istiyor e sevgilisinin numarası olmaz olur mu bir de niye nişanlımın numarasını veriyor kadın sürekli reddediyor o kadar çok soru varki cevaplanması gereken ah uzaklıklar olmasaydı ne olur du ya daha dokuz ay yok belki daha fazla
en son kullanmayacağım diyordu erken gelmek içinillaki gelecek izin hakkı var izin alsın gelsin en sonunda
Evet canim cikiyolar yemin toreni bitiyo sonra cikiyolarKızlar yemin töreni olunca aynı gün askerimiz dağıtım iznine çıkabiliyor mu
evet biz ailecek gitmiştik alıp gelmiştikKızlar yemin töreni olunca aynı gün askerimiz dağıtım iznine çıkabiliyor mu
Evet canim cikiyolar yemin toreni bitiyo sonra cikiyolar
Ayy çok heyecanlıyım 18 gün kaldı yemin torenine Allah ım safagin 18 olduğu gunleri de göstersin hepimizeevet biz ailecek gitmiştik alıp gelmiştik
amin gerçekten askerliğin en heyecanlı kısmı bence yemin töreni bana foto atmamıştı geldiğinde gör diye adamı tanıyamamıştım nerdeyse bir ayda değişmiştiAyy çok heyecanlıyım 18 gün kaldı yemin torenine Allah ım safagin 18 olduğu gunleri de göstersin hepimize
Ben de çok merak ediyorum ilk iki gun haber aliyodum devamlı şu iki gündür yürüyüş sağa sola dönüş falan derken anca ogle ve akşam konusabiliyoruz gerçi buna da şüküramin gerçekten askerliğin en heyecanlı kısmı bence yemin töreni bana foto atmamıştı geldiğinde gör diye adamı tanıyamamıştım nerdeyse bir ayda değişmişti
yemin töreni hazırlıkları işte öyle oluyor ney olarak gitmiştiBen de çok merak ediyorum ilk iki gun haber aliyodum devamlı şu iki gündür yürüyüş sağa sola dönüş falan derken anca ogle ve akşam konusabiliyoruz gerçi buna da şükür
Mühimmat çavuşu olarak gitti canım ama onunla alakalı bi şey ogrenmedi gerçi daha bugün 1 hafta oldu amayemin töreni hazırlıkları işte öyle oluyor ney olarak gitmişti
Çoğu gitmiş azı kalmış artık canım hayırlı olsun Allah bittiği günleri de göstersin inşallahŞafak 157
Amiiin insallah hepimize gostersin cok yoruluyosun bi sure sonra ama geçiyor canimÇoğu gitmiş azı kalmış artık canım hayırlı olsun Allah bittiği günleri de göstersin inşallah
İlk başta ayakçı gibi kullanıyorlar ya zamanla öğrenirMühimmat çavuşu olarak gitti canım ama onunla alakalı bi şey ogrenmedi gerçi daha bugün 1 hafta oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?