Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya bu askeriyedekiler ne kadar kötü niyetliler ya hani bir insan iyilik yapmış bir insana niye böyle yapar aklım almıyor herşey arkadaşının oyunu çıktı ama ona kırgınlığım geçmedi hala
Sevindim canım nişanlından yana birsey olmamasına ama kırgınlık bir süre kalır malesef dogru bile olmasa o şüpheyi yaşadığın icin

Ya bu askeriyedekiler ne kadar kötü niyetliler ya hani bir insan iyilik yapmış bir insana niye böyle yapar aklım almıyor herşey arkadaşının oyunu çıktı ama ona kırgınlığım geçmedi hala
Ohh şükür canım tek öyle olsun sen de biraz daha sakın ol sonra nisanlin senin güveninden şüphe duyabilir canım

Ohh şükür canım tek öyle olsun sen de biraz daha sakın ol sonra nisanlin senin güveninden şüphe duyabilir canım
Bu bile bize yetti ya ama şükür bir olmadı sakinledim zaten o da daha iyi sanırım ah ah birde şu telefon cezası son bulsa daha iyi olacağız

Nasil arkadasinin oyunu cikmis nolduu
oradaki arkadaş ı telefonu istiyor o da hattını çıkarıp veriyor ama hiç bir hesabından çıkış yapmıyor o da neden böyle bir şey yapıyorsa artık bu da sonradan öğreniyor kavga ediyor komutan ceza veriyor telefon ve çarşı iznini yasaklamış askerliğin uzayacak demiş bu da komutanla konuşmuş insafa gelip tutanak tutmamışlar iki gün onla uğraşmış

Kızlar hesaplardan kartsız para cekiliyo mu bilginiz var mi

Kizlar askerimi 4 ay once dağıtım izninde geldi oyle gördüm bi hic gelmycek izne 153 gun var daha hic gelmiycek goremycem diyarbakirda gidemiyorumda cok ozledim dayanamiyorum
Allah sabır versin canım... ne zormuş hasretlik çekmek ya . ben bir haftadir gormedimde burnumda tütüyor seni hayal edemiyorum Elbet bitecek bu hasret insallah sevdigine kavuscaksin olumlu dusun olumlu olsun hersey hem bellimi olur supriz yapar belki

Kizlar askerimi 4 ay once dağıtım izninde geldi oyle gördüm bi hic gelmycek izne 153 gun var daha hic gelmiycek goremycem diyarbakirda gidemiyorumda cok ozledim dayanamiyorum
Üzme kendini diyeceğim ama elinde değil özleyip görememek gerçekten çok zor. Burdayken özledim dediğimle ordaki özledim farklıymış. Gerçek özlem buymuş meğerse. Ama geleceği düşünüp geldiğinde bir yuva kurmak için bence çekilen özleme hasrete değecek gibi geliyor. O yüzden sabret güzel günler için bu bir engeldi ve şimdi bu engelde ortadan yavaş yavaş kalkıyor. Mesela ben önüme bir hedef koyuyorum şimdi ki hedefim okulların açılması daha sonra doğum günüm var öyle öyle geçiriyorum daha hızlı geçiyor sanki

Sabret canım anlam zor insan çok özlüyor ama dayan çoğu gitmiş bak guzel gulerinizi düşün sabret bakarsın izine gelir

Özlemek konusu geçmiş ah ah yarama tuz bastiniz nasıl özledim anlatamam tarifi yok 25i gelsede sarılsam kocama insaAllah gitmek nasip olur sonra gelsin eylül sonu of of

Oyle olmuyo canim bi sure sonra anlarsin beni artik tahammul sinirlari zorlaniyor vallahi bilmiyorum ya cok zorlanmaya basladim

Sabret canım anlam zor insan çok özlüyor ama dayan çoğu gitmiş bak guzel gulerinizi düşün sabret bakarsın izine gelir
Yok kesin karari gelmycem diyo bende israr etmiyorum gelmesin zaten ya erken gelir diye dusunuyorum ama geçmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…