Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepimiz adina her sey cokk guzel olsun Allah hepimize sabir versin kizlar ama bir gun bitecek elbet bu gunler

Eşim aglatti bugün beni normalde duygularini dile getiren bir adam değil bugün duygusalligi tuttu dogsa da bebeğimizi görsem onu düşündukce icim kıpır kıpır oluyor falan dedi daha önce söylememisti bunları ayrılık uzaklik değiştirdi şimdiden annenleri aradinmi dedim en cok seni özlüyorum senin sesini duymak istiyorum onlarla sürekli konuscak birsey bulamiyorum ki dedi icime oturdu ama cokta mutlu etti beni aslında sevinç gozyaslarim oldu yan yanayken duygularıni disa vurmazdi canım kocam zaten iyiydi askerlik onu iyice pisirip daha iyi bir adam yapicak geldiginde evladimizla beraber mutlu bir aile olucaz bugünden sonra bu dusunceyle teselli olucam soyledikleri cok etkiledi

Ay yaa canim burdaa bi ablamizz vardi ayni senin gibi oda bebek bekliyoduu yaaa oda kavustu dogumunda esi falan yanina gelmisti ondaki sabira hayrandim resmen shuuuu caniimm ablacimm bebisiyleee hep mutlu olsuunn. Sendee oylee canim hep mutlu olun bu gunlerde gecicek emin ol cunkuu sahit oldugum cok insan var burda

askerlik gerçekten değiştiriyor duygusal anlamda daha bir yoğun oluyorlar. Ne güzel bebeğiniz ve eşinle musmutlu günleriniz olsun inşallah

Canım benim insaAllah bende görürüm güzel günleri hepimiz kavusuruz mutlu oluruz bol sabır lazım bu zamanlarda bizden sonrakilere de umut olup destek vericez insaAllah

askerlik gerçekten değiştiriyor duygusal anlamda daha bir yoğun oluyorlar. Ne güzel bebeğiniz ve eşinle musmutlu günleriniz olsun inşallah
insaAllah canım benim bu kadar çabuk değişim olacağını tahmin etmemistim cok mutlu oldum zaten ayrı kalınca insan daha cok baglaniyor cok sevince

Canım benim insaAllah bende görürüm güzel günleri hepimiz kavusuruz mutlu oluruz bol sabır lazım bu zamanlarda bizden sonrakilere de umut olup destek vericez insaAllah
Amin canimm insallaaah sizleridee goruruzz burdaa benim sevdigim bitirdi bu aradaa 4 ay oldu ben sizlere destek olmak icin buralarda dolaniyorum istee :)
Bebisin cinsiyeti belli mi :)

Amin canimm insallaaah sizleridee goruruzz burdaa benim sevdigim bitirdi bu aradaa 4 ay oldu ben sizlere destek olmak icin buralarda dolaniyorum istee :)
MasaAllah canım darısı başımıza Allahim ayrilik gostermesin insaAllah askerlik son ayriliginiz olmuş olsun hep bir arada olun
Yok canım belli olmadi yavrucugum babası yok yanimizda diye göstermedi galiba sakladı kendini haftaya gidicem tekrar insaAllah o zamana

o daha bu başlangıç diyebilirim orda düşünecek bol vakitleri olunca baya değişiyorlar
Bu duruma sevindim canım hep üzülurdum seviyor biliyorum ama dile vurmuyor diye artık duyucaksam süperr
Ne kadar etkilendiysem kulagimda sesi sözleri gözlerim doluyor hala

Abla ben de nisanlimla konuştum eşi doğum yapcak askerlere 10 gün doğum izni veriyolarmis. Nisanlimin arkadaşı öyle söylemiş ben onun yalancisiyim ama eşin de arastirsin usta birliğine gidiince belki doğrudur ;-)

Canım ben de seni burda gorunce askerde zannedip de profiline "sevdiğin adama kavusursun" yazmıştım doğum gününde

Canım ben de seni burda gorunce askerde zannedip de profiline "sevdiğin adama kavusursun" yazmıştım doğum gününde
Yaaa canimm olsunn :) ben burda hep birileriyle birlikte bitirdi bi kac arkadasim daha var onlarla dedik buralarda olalim yeni gelenlere destek olalim dedik buralardayiz :)

insaAllah canım benim bu kadar çabuk değişim olacağını tahmin etmemistim cok mutlu oldum zaten ayrı kalınca insan daha cok baglaniyor cok sevince
Cok sevindim ya .Özlemek insanları birbirine dahada bağlıyo demekki .İnsallah Allah herkese sizin ki gibi böyle masum bi evlilik nasip etsin .Bebişinizle çok güzel günler bekliyo sizi.Bebisinizde çok sansli eminim annesi ve babasi birbirini cok seviyor . Hep akli sendedir kesin eşinin Ah Ah aşk işte...

Ya merak ediyorum bu konuda hep belirli kişileriz .Sevgilim diyor celp doneminde binlerce insan varmis sadece onlarin kışlada .Bu insanlar neredee . o gitti Ben hemen konu arayışına girdim ..Burda bitek bizim olmamız cok garip .Acaba başka biyerde başka konumu açık ordan mı konuşuyorlar

Canım benim sagolasin bilgin icin esimde gitmeden askerlik subesinde sormustu onu bekar yazmışlar demis ben evliyim hatta cocugum olcak dogum zamani izin almamda sıkıntı cikarirmi bu durum diye çünkü degismiyormus ne sacmaliksa o zaman dogum belgesiyle izin alabilirsin demisler yani anca dogumdan sonra gelebilir ki onada şükür zaten normal olursa denk gelemez sonradan yanımda olsa bile bana yeter ismini babasi okusun kulağına istiyorum Allahim nasip etsin o günleri saglikla görmeyi hepimizi hayirlisiyla kavustursun

Canım aynen öyle bebegimiz olacagni ogrendigimizde yeniden baglanmistk bu ayrilik üstüne kat kat ekledi cok şükür insaAllah güzel günler bizi bekliyor Allahim herkese yasatsin bol bol mutluluk dolsun mutlu evlilik mutlu evlatlar olsun ve benim aklım onda onunki bizde uzakta kalınca babalık heyecani daha cok sardı onu sesinden bile hissedebiliyorum bebegimizden bahsederken siz sevgilisiniz dimi yanlış bilmiyorsam insaAllah sagsalim gelsin ve ask dolu yuvanizi kurmak nasip olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…