- 2 Ağustos 2017
- 38
- 32
- 3
- 30
Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım hepimize inşallah böyle yuvalar nasip olsun ama böyle ayrılıklı özlemeli günler olmasin tabiCanım aynen öyle bebegimiz olacagni ogrendigimizde yeniden baglanmistk bu ayrilik üstüne kat kat ekledi cok şükür insaAllah güzel günler bizi bekliyor Allahim herkese yasatsin bol bol mutluluk dolsun mutlu evlilik mutlu evlatlar olsun ve benim aklım onda onunki bizde uzakta kalınca babalık heyecani daha cok sardı onu sesinden bile hissedebiliyorum bebegimizden bahsederken siz sevgilisiniz dimi yanlış bilmiyorsam insaAllah sagsalim gelsin ve ask dolu yuvanizi kurmak nasip olsun canım benim
Aynen canım son ayrılık ozlemlerimiz olsun insaAllahTeşekkür ederim iyi dileklerin için canım hepimize inşallah böyle yuvalar nasip olsun ama böyle ayrılıklı özlemeli günler olmasin tabi.Bebişin cinsiyeti belli mi canım öyle seylerdede yanında olmayi cok istiyodur eminim
Ayy saol canımYaaa canimm olsunn :) ben burda hep birileriyle birlikte bitirdi bi kac arkadasim daha var onlarla dedik buralarda olalim yeni gelenlere destek olalim dedik buralardayiz :)
Canım 19 temmuzda mı belli olacaktı görev? Ne oldu? Bence sen onu bi dene görevine güveniyo herhalde seninki bu yaşattığı şeyleri bi gün yaşayacak o da emin ol üzme sen kendini bi an kendimi senin yerine koyuyorum aklım çıkıyoHer geçen gün inancım kırılıyo. Azda olsa düzeldik sayılır çok şükür iyiyiz. Fakat gelecek adına bende bir şeyler duymak istiyorum birde benim iş açısından bugün atamamın olmadığını öğrendim. Onun için istanbulda özelde çalışırım diyorum hiç demiyor ki ben geldikten sonra hayatımız yoluna girer diye. Ben ondan bunu bekliyorum o ise bana başka şehirleri dene dedi. O kadar üzüldüm kibende cevap olarak bizim geleceğimiz ist. Üzerine kurulacak dedim. Oofff sitem ediyorum bunları yazarken bile hüngür hüngür ağlıyorummmm neden her olumsuz şey beni buluyor. Mutlu olamıyorummm 3 yıldır atama bekledim olmadı. Sonra ilişkilerimde doğru insanı bulamıyorum hepsinde sorun yaşadım nişanım bozuldu. Şimdi tam güvendiğim insan çıktı karşıma inandım. O da belirsizliklerle beni öldürüyor resmen.. artı birde dış göreve gidecek kopukluk yaşayacağız çok şey mi istiyorumm yaa hayatımda hiçbir şey yolunda değil daha taşıyamıyorum bile Bir şeyleri planlamak için 19 temmuzu bekliyorduk. O gün geldi ve ben beklediğim hiçbir şeyi duymadım ondan. Kızlar kusura bakmayın çok ama çook doluydum içimi azda olsa döktüm. Yoksa içime ata ata kafayı yiyordum. Tanımadığım insanlara açılmak daha iyi ediyor lütfen hakkınızı helal edin..
İzin isteyip verirlerse gelebilirmiş canım nişanlıma sordum da öyle dediKızlar esim diyor ki bu bayram izni 10 gün olursa evlere gonderiliceklermis öyle soylentiler varmış daha acemi birligi ben sanmıyorum ama olur mu sizce öyle birşey insaAllah olur ya cok özledim
Acemiliktede veriyorlarmiymis bugün konusunca soyliyim esime cok sagol canım bakiyim arastirsin ogrensin orda he birde dağıtıma geliyorlar ya o izin günlerinden mi düşüyor zaten toplamda 24 gün galiba ee ne kaliyor ki geriye o zaman beni aydinlatirsan sevinirm canımİzin isteyip verirlerse gelebilirmiş canım nişanlıma sordum da öyle dedi
dağıtım iznine geldiğinde o 24 günlük izinden düşüyor 7 gün. 17 gün izni kalır ama bayramda gelirse düşebilir. yani yemin töreni ne zaman pekiAcemiliktede veriyorlarmiymis bugün konusunca soyliyim esime cok sagol canım bakiyim arastirsin ogrensin orda he birde dağıtıma geliyorlar ya o izin günlerinden mi düşüyor zaten toplamda 24 gün galiba ee ne kaliyor ki geriye o zaman beni aydinlatirsan sevinirm canım
Kalan koca 10 ayda 17guncuk müdağıtım iznine geldiğinde o 24 günlük izinden düşüyor 7 gün. 17 gün izni kalır ama bayramda gelirse düşebilir. yani yemin töreni ne zaman peki
evet maalesef öyle yaKalan koca 10 ayda 17guncuk mü25inde canım yemin töreni oyleyse bayramda gelmez dogumda falan ihtiyacimiz olcak o zaman degerlendirirz izni
O kadarda az olduğunu bilmiyordum neyse askerlik işte bolca sabır gerektiriyormus gerçekten bugün konusuyim bakalım ankara yakın mesafe nasılsa belki 2-3 günlük izini dener hic yoktan iyidir ya da nasıl yapmak isterse artık doğum zamanı gelebilsinde insaAllah o zaman cok ihtiyacım olucakevet maalesef öyle yaEvet öyle olursa daha iyi olur sanırım canım.
Evet Allah hepimize sabırlar versin. Tabi doğum zamanı yanınızda olması daha iyi olur bayramda da belki alabilir.O kadarda az olduğunu bilmiyordum neyse askerlik işte bolca sabır gerektiriyormus gerçekten bugün konusuyim bakalım ankara yakın mesafe nasılsa belki 2-3 günlük izini dener hic yoktan iyidir ya da nasıl yapmak isterse artık doğum zamanı gelebilsinde insaAllah o zaman cok ihtiyacım olucak
Amin canım benim sagol bilgilendirdigin için teşekkür ederimEvet Allah hepimize sabırlar versin. Tabi doğum zamanı yanınızda olması daha iyi olur bayramda da belki alabilir.
Benden size tavsiye yolunuz cok uzun canim erkenden izinleri kullanmasin cok ozlyceksinz cunkuAcemiliktede veriyorlarmiymis bugün konusunca soyliyim esime cok sagol canım bakiyim arastirsin ogrensin orda he birde dağıtıma geliyorlar ya o izin günlerinden mi düşüyor zaten toplamda 24 gün galiba ee ne kaliyor ki geriye o zaman beni aydinlatirsan sevinirm canım
Haklısın canım simdi alisamadim cok özledim gelsin istiyorum ama hakkımizi kullanmis olcaz iyi degerlendirmek lazımBenden size tavsiye yolunuz cok uzun canim erkenden izinleri kullanmasin cok ozlyceksinz cunku
Canimm 24 gun cok kisa geliyo ama geliyo 1 hafta yada 3 gun inan sanki aylardir yaninda gibi geliyo sanki hani o izine gelmesi cok farkli yaa yada biz cok iyi kullandik izini bi dagitim izinine geldi sonra 5 ay sonra 1 hafta geldi 2 ay sonra yine 1 hafta geldi icerde 3 gun izinimiz kalmisti 3 gun erken cikti. Hep izine geldiginde bak su kadar ayin kaldi falan diye diye bitirdik cok sukurr :)Haklısın canım simdi alisamadim cok özledim gelsin istiyorum ama hakkımizi kullanmis olcaz iyi degerlendirmek lazım
Bide doğum yapicaksin o zaman daha cok gelmek isterHaklısın canım simdi alisamadim cok özledim gelsin istiyorum ama hakkımizi kullanmis olcaz iyi degerlendirmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?