Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım hepimize inşallah böyle yuvalar nasip olsun ama böyle ayrılıklı özlemeli günler olmasin tabi .Bebişin cinsiyeti belli mi canım öyle seylerdede yanında olmayi cok istiyodur eminim

Aynen canım son ayrılık ozlemlerimiz olsun insaAllah
Belli değil canım daha gosterirse persembe ogrencem insaAllah biraz inatci ve nazliyiz sakliyoruz meraklandirmak istiyor anne babasını
Istemez mi bebegimizle ilgili konusurken onu dusundukce kanatlanip ucasim geliyor icim kıpır kıpır oluyor diyor uzakta oldugu için daha kötü oluyordur bana belli etmemeye calissada sesnden anlaşılıyor napalım Rabbim böyle nasip etti tecilini kaldırdı sonra ben hamile olduğumu öğrendim kısmet işte

Canım 19 temmuzda mı belli olacaktı görev? Ne oldu? Bence sen onu bi dene görevine güveniyo herhalde seninki bu yaşattığı şeyleri bi gün yaşayacak o da emin ol üzme sen kendini bi an kendimi senin yerine koyuyorum aklım çıkıyo

Kızlar esim diyor ki bu bayram izni 10 gün olursa evlere gonderiliceklermis öyle soylentiler varmış daha acemi birligi ben sanmıyorum ama olur mu sizce öyle birşey insaAllah olur ya cok özledim

İzin isteyip verirlerse gelebilirmiş canım nişanlıma sordum da öyle dedi
Acemiliktede veriyorlarmiymis bugün konusunca soyliyim esime cok sagol canım bakiyim arastirsin ogrensin orda he birde dağıtıma geliyorlar ya o izin günlerinden mi düşüyor zaten toplamda 24 gün galiba ee ne kaliyor ki geriye o zaman beni aydinlatirsan sevinirm canım

dağıtım iznine geldiğinde o 24 günlük izinden düşüyor 7 gün. 17 gün izni kalır ama bayramda gelirse düşebilir. yani yemin töreni ne zaman peki

dağıtım iznine geldiğinde o 24 günlük izinden düşüyor 7 gün. 17 gün izni kalır ama bayramda gelirse düşebilir. yani yemin töreni ne zaman peki
Kalan koca 10 ayda 17guncuk mü 25inde canım yemin töreni oyleyse bayramda gelmez dogumda falan ihtiyacimiz olcak o zaman degerlendirirz izni

evet maalesef öyle ya Evet öyle olursa daha iyi olur sanırım canım.
O kadarda az olduğunu bilmiyordum neyse askerlik işte bolca sabır gerektiriyormus gerçekten bugün konusuyim bakalım ankara yakın mesafe nasılsa belki 2-3 günlük izini dener hic yoktan iyidir ya da nasıl yapmak isterse artık doğum zamanı gelebilsinde insaAllah o zaman cok ihtiyacım olucak

Evet Allah hepimize sabırlar versin. Tabi doğum zamanı yanınızda olması daha iyi olur bayramda da belki alabilir.

Benden size tavsiye yolunuz cok uzun canim erkenden izinleri kullanmasin cok ozlyceksinz cunku

Benden size tavsiye yolunuz cok uzun canim erkenden izinleri kullanmasin cok ozlyceksinz cunku
Haklısın canım simdi alisamadim cok özledim gelsin istiyorum ama hakkımizi kullanmis olcaz iyi degerlendirmek lazım

Haklısın canım simdi alisamadim cok özledim gelsin istiyorum ama hakkımizi kullanmis olcaz iyi degerlendirmek lazım
Canimm 24 gun cok kisa geliyo ama geliyo 1 hafta yada 3 gun inan sanki aylardir yaninda gibi geliyo sanki hani o izine gelmesi cok farkli yaa yada biz cok iyi kullandik izini bi dagitim izinine geldi sonra 5 ay sonra 1 hafta geldi 2 ay sonra yine 1 hafta geldi icerde 3 gun izinimiz kalmisti 3 gun erken cikti. Hep izine geldiginde bak su kadar ayin kaldi falan diye diye bitirdik cok sukurr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…