Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi ozlemle o günler ilac gibi gelir dediğin dogru canım daha basindayim diye bana az geldi zaten bizimde dagitima gelir sonra doguma gelir büyük ihtimal arada 4 ay olucak dagitimla doğumun sonra 6 ay falan kalcak yaklasik bir daha gelirmi bilmiyorum usta birligine gittigi yerede bagli aslında esime kalsa hic izin kullanmam diyordu bende erkn gelsin diye öyle diyordum ama yok su 12 günlük ayrılık bana o kadar cok geldiki hic izinsiz dayanamayiz onada öyle sen tecrube etmissin sabrin sonuna varmissin ne güzel Allahim bizlerede nasip etsin

Kızlar esim diyor ki bu bayram izni 10 gün olursa evlere gonderiliceklermis öyle soylentiler varmış daha acemi birligi ben sanmıyorum ama olur mu sizce öyle birşey insaAllah olur ya cok özledim
Benimki söyledi canım 10 gün olmus izinler biz de nikah yapcaktik gelince ama bakalım nasıl olcak

Benimki söyledi canım 10 gün olmus izinler biz de nikah yapcaktik gelince ama bakalım nasıl olcak
Nasıl yani canım izin veriliyormuymus askerlerede dogrumu anladım ayyy insaAllah canım ya sizin icinde bizim icinde süper olur bu izin desene

Nasıl yani canım izin veriliyormuymus askerlerede dogrumu anladım ayyy insaAllah canım ya sizin icinde bizim icinde süper olur bu izin desene
Dağıtım izni 10 gün oldu dedi nişanlım canım yani 25 agustosdan 4 eylüle kadar izinliler ama bu dağıtım izni kullninca askerlik uzuyomus diye biliyorum

Dağıtım izni 10 gün oldu dedi nişanlım canım yani 25 agustosdan 4 eylüle kadar izinliler ama bu dağıtım izni kullninca askerlik uzuyomus diye biliyorum
O zaman bize yaramıyor canım çünkü eşim dagitima eylül sonunda gelicek
Sevindim senin adına insaAllah nikahniz olur musmutlu gecsin o 10 gün

Kizlarr bizim 148 gunumz kaldi hic izin kullanmadi istemiyor hala kullanmicam diyor bugun dedim cok uzun zamanimz var daha 5 gun gel en azindan nolcak dedm gelince cok kotu olurm giderken tekrar askere gidiyo gibi olurum diyor sizce cok sacma deglmi tamam ama boyle dahada kotu oluyor

tamam düşüncesi iyi de bir kere bile gelmesi daha iyi olur kendisi içinde moral olur diye düşünüyorum nişanlımda diyordu kullanmam diye ocak gibi gelirim bir hafta diyor

Kızlar daha yeni nişanlımla konuşuyordum şimdiye kadar izne gelmeyeceğim diyordu karar değiştirmiş ocakta izne gelecekmiş bu bile mutlu etti beni ya

bir kez daha anladım izin kullanmam diyenler yine tıpış tıpış geliyor oleyyy benim nişanlımda gidersem anca askerlik bitişinde gelirim izin kullanmam diyordu o da gelir bence eminim hem zaten nikah işlemlerini yapmamız lazım mecbur gelcek

Evet aynen öyle sizin bir de nikah işlemleriniz varmış yani mecbur

Biz de nikah işlemlerimizi yapcaktik ama 28 ağustos sen itibaren tatilmis siz nasıl yapcaksiniz canım

Canım sen eşin askerde olduğu için maaş aliyo musun?? S selifor
Daha sormadım kaymakamliga gidip ama alınıyormus belli sartlarda canım maddi durum iyi degilse vs bakalım deniyicem olursa artık olmasada şükür babalar var yanımda ama verseler iyi olur cocugumun masraflarini çıkarırım eksiklerini alırım onla esime gonderirm ihtiyaci olduğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…